loading
close
SON DAKİKALAR

Gökçek'ten Yeni Fotoğraf

Gökçek'ten Yeni Fotoğraf
Tarih: 29.03.2012 - 16:24
Kategori: Gündem

CHP ile Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı AK Parti'li Melih Gökçek arasındaki 'Tandoğan' tartışması bitmek bilmiyor...

Twitter'daki hesabından yeni bir fotoğraf daha paylaşan Gökçek, "Dikkat ederseniz arkada 3 LED ekran var. Üçüncü de Kemal Kılıçdaroğlu konuşuyor. Kılıçdaroğlu'nun arkasında Gürsel Tekin, Muharrem İnce ve Emine Ülker Tarhan var. Biz, CHP için ne dersek o. Çünkü övünmek gibi olmasın biz Türkiye'nin en iyi CHP uzmanlarından biriyiz" diyerek fotoğrafların gerçek olduğunu söyledi.

Melih Gökçek, geçen salı günü sosyal paylaşım sitesi Twitter'daki hesabından, CHP'nin Salı günü Ankara Tandoğan Meydanı'nda yaptığı 'grup toplantısı'yla ilgili fotoğrafı paylaşarak, 'Çankaya Belediyesi ile Yenimahalle Belediyesi'ni tatil ettiler. Sonuç 7 bin. İşte sevgili Kemal Kılıçdaroğlu, halkın sizin eğitime bakışınıza tepkisi bu. Umarım ders almışsınızdır' şeklinde değerlendirme yapmıştı.

Bunun üzerine CHP, dün Gökçek'in paylaştığı fotoğrafı uzman bir ekibe incelettirdiklerini, bu fotoğrafın CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Tandoğan'a gelmeden, toplantı saatinden çok önce çekildiğini belirlediklerini açıklamıştı. CHP'nin yazılı açıklamasında ayrıca Kılıçdaroğlu'nun CHP Grubu'nu Tandoğan'da toplaması ve onbinlere seslenmesiyle yüreğine korku düşen Gökçek'in fotoğrafla onbinleri buharlaştırdığını, "Yalancının mumu yatsıya kadar yandı" ifadeleri kullanılmıştı.

CHP yönetiminin fotoğrafı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Tandoğan Meydanı'na gelmeden, çok önce çekildiğini açıklaması üzerine Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı AK Parti'li Melih Gökçek, dün akşam sosyal paylaşım sitesi Twitter'da meydandan çekilen başka bir fotoğrafı daha paylaşarak ilk fotoğrafının doğru olduğunu söyledi.

Gökçek, fotoğrafı paylaşarak, "Fotoğrafı bilgisayarınızda büyütünüz. Dikkat ederseniz arkada 3 LED ekran var. Üçüncü de Kemal Kılıçdaroğlu konuşuyor. Ortadaki kürsüde Kemal Kılıçdaroğlu net gözüküyor. Lütfen Kemal Kılıçdaroğlu'nun sağ arkasındaki 3 kişiye dikkat edin. Gürsel Tekin, Muharrem İnce ve Emine Ülker Tarhan. Hadi bakalım sevgili CHP'liler şimdi ne diyeceksiniz merak ediyorum. Sağduyulu CHP'li arkadaşlarım lütfen bu yalan söyleyen CHP'lileri kınayın. Biz ne dersek Allah'ın izniyle onu ispat ederiz. Biz, CHP için ne dersek o. Çünkü övünmek gibi olmasın biz Türkiye'nin en iyi CHP uzmanlarından biriyiz" diyerek fotoğrafların doğru olduğunda ısrar etti.

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları