Gökhan Özoğuz, Nedim Şener ve Hasan Kaçan arasında '15 Temmuz afişi' tartışması

Athena grubunun solisti Gökhan Özoğuz, 15 Temmuz için hazırlanan afişlere tepki gösterdi...
Gökhan Özoğuz'un Twitter hesabından 15 Temmuz için tasarlanan afişlere "Bu çizimlerinden nefret ediyorum! Çok yanlış. Olayı sanki bütün Türk askeri yapmış gibi hissettiriyor, Türk Asker olgusunun itibarını zedeler mi acaba? diye düşünmeden konması korkunç! Bu ülkeyi canı pahasına koruyan Türk askeridir. Bunlar derhal yasaklansın" şeklinde tepki gösterdi.
Özoğuz'un tepkisine gazeteci Nedim Şener, "Evladım, onların FETÖ’nün askeri olduğunu en iyi Türk askeri biliyor. İçerisindeki pisliği de tek tek çıkartıyor. Sen canını sıkma bu millet, haini de, korkağı da, fırsatçıyı da, uyanıkları da tanıyor. Anladın sen onu..." sözleriyle yanıt verdi.
Özoğuz'un Şener'e yanıtı ise şöyle oldu:
"Sn. Nedim bey; Hayrola evladım derken? Bir orayı düzeltelim edebimizi koruyalım. Afişlerde Türk askerini resmetmek itibarını zedeleyici lekeler bırakır. Çiziyorsan darbeci askerler diye yazıcan oraya. Şerefli Türk askerinin tamamını halkın karşısına çizersen yanlış algılanır!"
Özoğuz ve Şener arasındaki tartışmaya Hasan Kaçan da katıldı. Kaçan "Çizimlerden değil darbecilerden nefret edeceksin Gökhan! Alçak darbeciler 251 evladımızı şehit etti Gökhan! 251 can toprak altında Gökhan! Büyüklerinden hiç bir şey öğrenmediysen, şehit evinde edeple susulacağını da mı öğrenmedin Gökhan! Bu memleket şehit evi Gökhan! Sus Gökhan!" derken Özoğuz'dan "Hasan biz senden iyi biliriz vatanı milleti kayıtsız şartsız sevmeyi de, darbeyi nasıl lanetleyeceğimizi de o geceki 251 tane şehidimizi nasıl yad edeceğimizi de . O afişlerde darbeci askerlerin resimleri olmadığı sürece Türk askerini temsil eder. Askerimizide yedirtmeyiz!" yanıtı geldi.
ÜYE YORUMLARI
Yorum YapFacebook Yorumları












