loading
close
SON DAKİKALAR

Gözaltına alınan Mustafa Sönmez serbest bırakıldı

Gözaltına alınan Mustafa Sönmez serbest bırakıldı
Tarih: 14.04.2019 - 13:51
Kategori: Gündem

Gazeteci Ayşenur Arslan, iktisatçı ve yazar Mustafa Sönmez'in sosyal medya paylaşımları nedeniyle gözaltına alındığını duyurmuştu. Emniyet'teki ifadesinin ardından Kartal'daki Anadolu Adliyesi'ne sevk edilen Sönmez daha sonra serbest bırakıldı.

Gazeteci Ayşenur Arslan, iktisatçı ve yazar Mustafa Sönmez’in gözaltına alınıp İstanbul’da bulunan Vatan Emniyet Müdürlüğü’ne götürüldüğünü duyurdu. Arslan’ın aktardığına göre Sönmez’in gözaltına alınma sebebi sosyal medya paylaşımları.

Arslan’ın sosyal medya hesabında paylaştığı mesajı şöyle:

Mustafa Sönmez Türkiye uyurken bu sabaha karşı 3.50’de gözaltına alındı. Vatan Emniyet’e götürüldü. Gerekçe “sosyal paylaşımlar”

Sönmez'in gözaltına alınma nedeninin; sosyal medya hesabı üzerinden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a yönelik hakaret içeren paylaşımlarda bulunduğu iddiası olduğu öğrenildi.

İFADESİNİN ARDINDAN SERBEST BIRAKILDI

Emniyet'teki ifadesinin ardından Kartal'daki Anadolu Adliyesi'ne sevk edilen Sönmez, Savcılığa verdiği ifadesinin ardından serbest bırakıldı.

Mustafa Sönmez sosyal medya hesabından serbest bırakılmasını şu sözlerle duyurdu: 

"Sabahın 3'lerinde benim de kapım çalındı, nezarette ağırlandım, ifade sonrası serbestim Arayan, ilgilenen herkese teşekkürler. Bu su hiç durmaz"

 

 

 

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları