loading
close
SON DAKİKALAR

Gözün arkada kalmasın

Gözün arkada kalmasın
Tarih: 12.02.2012 - 00:28
Kategori: Spor

Metris'te Tayfur Havutçu'yu ziyaret eden Carvalhal, genç teknik adama söz verdi


Tayfur Havutçu’yu Metris Cezaevi’nde ziyaret eden Carlos Carvalhal, “Senin bıraktığın takımın durumu çok iyi. Avrupa’da gruptan çıkacağımıza inanıyorum ve senin de bir an önce aramıza katılmanı bekliyoruz” ifadesini kullandı

Beşiktaş’ta dün teknik heyet görüşmesi vardı. Teknik Direktör Carlos Carvalhal, şike ve teşvik iddialarına yönelik soruşturma kapsamındaMetris Cezaevi’nde tutuklu bulunan teknik direktör Tayfur Havutçu ve asbaşkan Serdal Adalı’yı ziyaret etti. Antrenör Roland Koch ve yönetim kurulu üyesi Cengiz Zülfikaroğlu ile birlikteMetris Cezaevi’ne giden Portekizli teknik adam, Havutçu’ya takımın son durumu hakkında bilgi verdi. Yaklaşık 1 saat süren ziyaretin ardından gazetecilere açıklamada bulunan Carvalhal, Havutçu’nun ve Adalı’nın durumlarının iyi olduğunu belirterek, “Eğer cezaevinden çıkarlarsa her şey çok güzel olacak. Hepimiz dışarı çıkmalarını umuyoruz. Çok özel bir şey konuşmadık” dedi.

‘EMANETİN SAĞLAM’
Yönetimin Tayfur Havutçu cezaevinden çıkana kadar vekaleten göreve getirdiği Carlos Carvalhal’ın Havutçu’ya “Merak etme senin bıraktığın takımın durumu çok iyi. Gözün arkada kalmasın. Senin de bir an önce aramıza dönmeni bekliyoruz. UEFA Avrupa Ligi’nde gruplardan çıkacağımızı düşünüyorum” diye konuştu. Kondisyoner Roland Koch’un da Havutçu’ya futbolcuların kondisyonları hakkında bilgi verdiği ifade edildi.

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları