loading
close
SON DAKİKALAR

Gri pasaportla yurt dışına insan kaçırılması nedeniyle meclise verilen araştırma önergesi, AKP ve MHP oylarıyla reddedildi

Gri pasaportla yurt dışına insan kaçırılması nedeniyle meclise verilen araştırma önergesi, AKP ve MHP oylarıyla reddedildi
Tarih: 21.04.2021 - 22:02
Kategori: Gündem

AKP'li Malatya Yeşilyurt Belediyesinde yaşanan gri pasaportla yurt dışına insan kaçırılması olayı ile ilgili TBMM'de CHP grubunun verdiği araştırma önergesi AKP ve MHP oylarıyla reddedildi. Olay CHP Yeşilyurt Belediyesi meclis üyeleri tarafından ortaya çıkarılmıştı.

AKP'li Malatya, Yeşilyurt belediyesinde 8 ay önce yaşanan ve CHP'li Yeşilyurt Belediyesi Meclis üyelerinin ortaya çıkardığı ve kamuoyuyla paylaştığı; gri pasaportla yurt dışına insan kaçırılması olayı ile ilgili TBMM'de CHP grubunun verdiği araştırma önergesi AKP ve MHP oylarıyla reddedildi.

Olay nasıl oldu?

Malatya'nın AKP'li Yeşilyurt Belediyesi, ‘Çevreye Duyarlı Bireyler Yetiştirmek Projesi’ kapsamında Almanya'ya gönderilen 43 kişinin geriye gelmemesinin ortaya çıkması sonrasında CHP Malatya İl Başkanı Enver Kiraz ve Yeşilyurt Belediye meclis üyeleri AKP'li Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar ve olayda adı geçenlerle ilgili Malatya Cumhuriyet Savcılığına suç duyurusunda bulundular. 

Yaşanan olay hakkında bugün CHP grubu tarafında meclise verilen araştırma önergesi AKP ve MHP milletvekillerin oylarıyla reddedildi.

Kaynak : istanbulgercegi.com - Dilfiraz Değerli

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları