loading
close
SON DAKİKALAR

GS'li ve Yunan taraftarlar birbirine girdi

GS'li ve Yunan taraftarlar birbirine girdi
Tarih: 12.05.2012 - 21:34
Kategori: Yerel

Galatasaray taraftarları ile Yunanistan’ın Panathinaikos takımının taraftarları arasında Beyoğlu'nda kavga çıktı...

Beyoğlu’nda karşı karşıya gelen Galatasaray taraftarları ile Yunanistan’ın Panathinaikos takımının taraftarları arasında kavga çıktı.

Avrupa’nın kulüpler bazında en büyük basketbol organizasyonu olan THY Avrupa Ligi’nin 4’lü Final’i için İstanbul’a gelen Panathinaikos takımının taraflarları ile Galatasaray taraftarları arasında tartışma çıktı. Tartışma kavgaya dönüşünce iki takımın taraftarları sopa ve saldalyelerle birbirine girdi. Polis biber gazı ile taraftarlara müdahale etti. Olaylarda bazı taraftarlar yaralandı.

YUNANLI TARAFTARLAR DA BİRBİRİNE GİRDİ

Yunanistan’ın Panathinaikos ile Olympiakos taraftarları Ayasofya Meydanı’nda birbirine girdi. Yaşanılan kavgada Olympiakos taraftarı bir kişi yaralandı.

Yunanistan’ın Panathinaikos ve Olympiakos taraftarları, Avrupa’nın kulüpler bazında en büyük basketbol organizasyonu olan THY Avrupa Ligi’nin 4’lü Final’i için İstanbul’a geldi. İki taraftar grubu, bugün gezmek için geldikleri Ayasofya Müzesi önünde karşılaştı. Aralarında yıllardan beri husumet bulunan iki takım taraftarları arasında kısa süreli yaşanan sözlü sataşmanın ardından kavga başladı. Turistlerin şaşkın bakışları arasında birbirine giren taraftarlar arasındaki kavgada Olympiakos taraftarı bir kişi yaralandı. Yaralı olay yerine gelen ambulansla Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Kavganın ardından çevik kuvvet ekipleri Ayasofya Meydanı’nda geniş güvenlik önlemleri aldı. Panathinaikos taraftarları görüntü almaya çalışan basın mensuplarına da saldırmak istedi. Yaklaşık bir saat Ayasofya Meydanı’nda bekleyerek müzeye girmek isteyen taraftarlar polisin izin vermemesi üzerine, kendilerine tahsis edilen iki tramvayla Kabataş’a gitti.

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları