loading
close
SON DAKİKALAR

Gülay Mübarek'i 2 yıl boyunca taciz ve tehdit eden şahıstan Melis Alphan'a hakaret

Gülay Mübarek'i 2 yıl boyunca taciz ve tehdit eden şahıstan Melis Alphan'a hakaret
Tarih: 04.11.2019 - 15:00
Kategori: Gündem

Hatay'da yaşayan Gülay Mübarek'i sosyal medya üzerinden taciz ve tehdit ettiği gerekçesiyle tutuklanan Erdoğan Küpeli şimdi de konuyu daha önce gündeme taşıyan gazeteci Melis Alphan'a tehdit ve hakaret içeren mesajlar attı.

Antakya ilçesinde bir inşaat şirketinde halkla ilişkiler görevlisi olarak çalışan 29 yaşındaki Gülay Mubarek, iki yıl önce Erdoğan Küpeli ile görüşmüş ve ardından ilişkisini sonlandırmıştı.

Ayrıldıktan sonra genç kadının peşini bırakmayan Erdoğan Küpeli, sosyal medya üzerinden ölüm ve tecavüz tehdidinde bulunmaya başlamış, Gülay Mübarek’in şikayeti ve sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımlar nedeniyle Erdoğan K., ücretli öğretmenlik görevinden alınmıştı. Buna rağmen tehditlerini sürdürdüğü öne sürülen Erdoğan K. hakkında Hatay Cumhuriyet Başsavcılığı da yakalama kararı çıkarttı. Bunun üzerine Küpeli yakalanarak gözaltına almıştı. 

Gülay Mübarek’i sosyal medya üzerinden taciz ve tehdit ettiği iddiasıyla  nöbetçi mahkemeye sevk edilen Erdoğan K., genç kızı tehdit suçundan adli kontrol kararı ile serbest bırakılırken, yazışmalarında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a hakaret ettiği gerekçesiyle tutuklanmıştı. 

Hürriyet’te çalışırken Mubarek'in yaşadıklarını gündeme getiren gazeteci Melis Alphan, bu kez Erdoğan Küpeli'nin tehdit içeren mesajlarına maruz kaldı. Sosyal medya hesabından Küpeli'nin hakaret içeren sözlerini mesajlarını paylaşan Alphan "2 yıl boyunca Gülay Mübarek’iısrarlı takibiyle bunaltan, tehditleri yüzlerce telefon mesajı ve ses kaydı ile ortada olan bu zat SERBEST kaldı. Şimdi Gülay’ı tehditlerini sürdürdüğü gibi, bana da musallat oldu!" ifadelerini kullandı. 

"Gülay’ın hikayesi kamuoyuna yansımadan önce bu adam sözleşmeli öğretmenlik yapıyordu; şimdi yapamıyor. Düşünsenize, bu adam ilkokul öğretmeniydi" diyen Melis Alphan'ın, Erdoğan Küpeli'nin kendisine gönderdiği mesajlar şöyle:

 

Kaynak : Vişne Haber Ajansı-www.istanbulgercegi.com

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları