loading
close
SON DAKİKALAR

Güldal Mumcu: Çekin tuğlaları yıkılsın duvar, altında kim kalırsa kalsın

Güldal Mumcu: Çekin tuğlaları yıkılsın duvar, altında kim kalırsa kalsın
Tarih: 23.05.2021 - 14:28
Kategori: Gündem

Güldal Mumcu, Sedat Peker'in Uğur Mumcu ile ilgili açıklamalarının ardından açıklama yaptı.

Organize suç örgütü lideri Sedat Peker, kendisine yönelik operasyonun ardından çektiği videoların 7.'sini bu sabah yayınladı. Sedat Peker, bugünkü videosunda Eski İçişleri Bakanı Mehmet Ağar'ın faili meçhullerdeki rolüne ilişkin açıklamalar yaptı.

Peker, gazeteci Uğur Mumcu'nun katledilmesine ilişkin olarak "Uğur Mumcu görüşüne katılırsınız katılmazsınız şehittir. Namuslu, dürüst adamdı. Neden öldürüldü? Öldürüldüğü zaman yazdığı yazılara bakın. Terör bölgelerinde uyuşturucu tarlaları olur, satışları olur ve silah ticareti... Uğur Mumcu şehit ediliyor. Yanına ilk gelen kim? Katil en önce gelir: Mehmet Ağar. Eşine (Mehmet Ağar Güldal Mumcu'ya) diyor ki, ‘Ben buradan bir tuğla çekersem devlet aşağı iner.’ Bu meşhur sözdür. Devletin içinde yaşayanlar bunu bilirler. Uğur Mumcu, temiz adam, saf adam, tek başına bir adam" ifadelerini kullandı.

Peker'in açıklamalarının ardından Uğur Mumcu'nun eşi Güldal Mumcu ve kızı Özge Mumcu Aybars sosyal medya hesaplarından paylaşımlarda bulundular.

Güldal Mumcu, "Senelerdir Uğur Mumcu cinayetinin aydınlatılması için kim ne biliyorsa anlatsın, işin ucu kime dokunuyorsa dokunsun dedik. Bu görüşümüzü korumaya devam ediyoruz. Çekin tuğlaları yıkılsın duvar altında kim kalırsa kalsın" dedi.

Özge Mumcu Aybars Güldal Mumcu'nun tweetini "Mesajımızdır" notuyla paylaştı.

Özge Mumcu Aybars, Uğur Mumcu'nun sözlerinin yer aldığı bir paylaşımda da bulundu.


Fotoğraf: İrem Afşin/Twitter 

Kaynak : www.istanbulgercegi.com

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları