loading
close
SON DAKİKALAR

Gültekin Özdemir CHP Maltepe İlçe Başkanlığı'na aday oldu

Gültekin Özdemir CHP Maltepe İlçe Başkanlığı'na aday oldu
Tarih: 15.12.2019 - 12:53
Kategori: Yerel

Avukat Gültekin Özdemir, 29 Aralık Pazar günü yapılacak olan CHP Maltepe İlçe Kongresi'nde ilçe başkanlığına aday olduğunu duyurdu.

CHP Maltepe'de avukat Gültekin Özdemir ilçe başkanlığına adaylığını açıkladı. Adaylığıyla ilgili yaptığı yazılı açıklamada Gültekin Özdemir "Maltepe İlçe örgütünü, sade üyesinden İlçe Başkanına kadar, bir bütün olarak, iktidar yürüyüşünde görmek istiyoruz. İlçeyi yönetme anlayışımız, bakış açımız ve yaklaşımlarımız farklı olsa da,  bizler yol arkadaşlarıyız. Bu nedenle seçim sonucu ne olursa olsun, kucaklaşmalıyız ve hep birlikte CHP'sini iktidara taşımalıyız. Herkesin beraber üretip, zaferlerini beraber paylaşacağı bir yönetimi, Maltepe’de oluşturmak adına, CHP Maltepe İlçe başkanlığına adayım" dedi. 

Adaylığını duyuran Gültekin Özdemir'in açıklaması şöyle:

CHP’nin İktidara Yürüyüş Kurultayının önemli bir aşamasındayız. 

Maltepe’deki kongre sürecimizin bu aşamasında, bizimle beraber olan yol arkadaşlarımızla birlikte mahallerde seçici konumda olan üyelerle; düşünce ve görüş paylaşımlarımız oldu. Yaptığımız bu toplantılar, geniş kucaklaşmanın başlangıcı olmuştur. Görüşlerimizi sizinle paylaşmak, sizin görüş ve düşüncelerinizi dinlemek, onlardan yararlanma sürecimiz kongre tarihimize kadar devam edecektir. 

Uzun zamandır belli ilkeler etrafında, bana yol arkadaşlığı yapan sevgili dostlarıma, beni yalnız bırakmayan arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. 

Türkiye genelinde 31 Mart Yerel Seçimleri ve 23 Haziranda yenilenen İstanbul Seçimlerinde yaşanan dargınlıkları, küskünlükleri bir yana bırakıp,  doğru politikalar üreterek, toplumun her kesiminin umudu haline dönüşebileceğimizi ve iktidara gelebileceğimizi gördük. 

Şimdi ise partimizi iktidara taşıyacak ve halkın umutlarını taze tutacak, genel iktidarı yönetecek kadroların belirleneceği bir sürece girmiş bulunmaktayız.

31 Mart  yerel seçimlerinde  AKP ortaya çıkan seçmen iradesini yok saymış İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve Maltepe Belediyesi seçimlerini iptal etmek için  devletin tüm imkanlarını kullanmıştır. Sonunda iptal edilen ve yenilenen İstanbul Büyükşehir Belediyesi seçim sürecinde, örgütçe vermiş olduğumuz büyük mücadele, geleceğe umutla bakmamızı sağlayan bir ışıktır. 

31 Mart Yerel seçimlerinde, gece gündüz demeden, sandıklara sahip çıkmamız, halkımız için de önemli bir umut kaynağı olmuştur.  Bu zafer partimizin sade gönüllüsünden, partimizin genel başkanına kadar, hepimizin ortak ürünüdür.  

CHP’nin öncülük ettiği ittifak bloğunun, ülkeyi demokrasiyle buluşturacak ve Mustafa Kemal Atatürk’ün ortaya koyduğu kurucu değerleri yeniden hayata geçirecek bu yürüyüşünde; Maltepe’de tüm örgütü kucaklayacak, dargınlıkları ortadan kaldıracak, birlik ve beraberliği sağlayacak, yeni yönetim anlayışına ihtiyaç vardır.  

Maltepe ilçesinde,  2009’dan bu yana, yerel yönetimlerde elde ettiğimiz başarıyı daha da ileriye taşımak, İstanbul Büyükşehir Belediyesinde  elde ettiğimiz başarıyı da kalıcı hale getirmek zorundayız. Bundan böyle İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Maltepe Belediyesi ve CHP yönetimleri yoğun bir işbirliği içinde olmalıdır. Bu nedenle, ilçe yönetimi olarak,  şeffaf belediyecilik anlayışı doğrultusunda; belediyemizin yaptıklarını halka anlatacak , iletecek; halkın talep ve isteklerini de belediyemize aktaracak bir köprü görevini benimseyeceğiz. Belediyelerimizin başarıyı en yükseklere çıkarması için her türlü desteği vereceğiz. Bu desteği sağlarken, örgütümüzün görüş ve taleplerini dikkate alacak yapılar oluşturacağız. Kimseyi dışarıda bırakmayacağız, her görüş ve düşünceyi değerli görüp dikkate alacağız. 

Bizler, İttifak olgusunu içselleştirecek ve toplumun tüm kesimlerini kapsayacak yönetim anlayışını Maltepe’de oluşturmalıyız. 

Öncelikle kendi içimizde demokrasiyi işletmeliyiz.  Örgütün tüm kademelerindeki yönetimi seçimle oluşturacağız. Hiçbir parti üyemizi dışlamayacağız, herkesten yararlanmanın uğraşı içinde olacağız. Her zaman bütünlük içinde hareket edecek, herkesin herkesle barışık olduğu bir ortamın oluşmasına her türlü katkıyı vereceğiz.

Partimizin kılcal damarlarında çok önemli işlev gören,  fakat parti içinde hak ettiği değeri bulamayan, gençlerin ve kadınların katılımını arttırmak için, özel çaba göstereceğiz. İlçe yönetim anlayışımızda, liyakat ve çalışmayı ilke edineceğiz. Üyelerimizin sorunlarını geçiştiren değil, sorunlarını çözen bir anlayışta olacağız. 

Sevgili Yol arkadaşlarım, önümüzdeki süreç bize iktidar vaat ediyor. Bu süreçte hem belediyelerimizle, hem İlimizle hem de Genel Merkezimizle birlikte, dayanışma içinde yürüyecek bir yönetim anlayışını, Maltepe’de hayata geçirmeliyiz. 

Bu nedenle, Maltepe’de, herkesin benimseyeceği, bütün tarafları kucaklayan, dağınıklığı toparlayacak bir yönetim anlayışına ihtiyaç vardır. Sığlaşan değil, herkesi kucaklayan,  somurtkan değil, güler yüzlü, nefreti değil, sevgiyi büyütecek bir yönetim anlayışı, Maltepe için gereklidir. Bizler Maltepe’nin güler yüzü olacağız.

Kongre sürecinde, bu anlayışı egemen kılmak partili olmamızın bir gereğidir.

Maltepe İlçe örgütünü, sade üyesinden İlçe Başkanına kadar, bir bütün olarak, iktidar yürüyüşünde görmek istiyoruz.Öncelikle bu süreçte İlçe Başkanlığına aday olan diğer tüm arkadaşlarımıza başarılar diliyorum. İlçeyi yönetme anlayışımız, bakış açımız ve yaklaşımlarımız farklı olsa da,  bizler yol arkadaşlarıyız. Bu nedenle seçim sonucu ne olursa olsun, kucaklaşmalıyız ve hep birlikte CHP sini iktidara taşımalıyız.

Herkesin beraber üretip, zaferlerini beraber paylaşacağı bir yönetimi, Maltepe’de oluşturmak adına, CHP Maltepe İlçe başkanlığına adayım.

Daha iyi bir gelecek için, hepimizin kol kola yürüyeceği bu yolda,  desteklerinizi bekliyorum.

Değerli vaktinizi ayırarak buraya gelen siz değerli örgüt emekçilerime teşekkür ediyorum. İyi ki varsınız. Var olmaya devam edelim."

Kaynak : Vişne Haber Ajansı-www.istanbulgercegi.com

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları