loading
close
SON DAKİKALAR

Gümüşhane Toplumsal Dayanışma Platformu'ndan teşekkür mesajı

Gümüşhane Toplumsal Dayanışma Platformu'ndan teşekkür mesajı
Tarih: 26.06.2019 - 13:08
Kategori: Yurt

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanlığı seçiminde Ekrem İmamoğlu'na destek vermek için kurulan Gümüşhane Toplumsal Dayanışma Platformu, teşekkür mesajı yayımladı.

Gümüşhane Toplumsal Dayanışma Platformu kurucularından Necati Kınalı tarafından yazılı olarak yapılan açıklamada şöyle denildi:

"İstanbul Büyükşehir Belediyesi seçimlerinde Sayın Ekrem İmamoğlu'na destek vermek için kurduğumuz Gümüşhaneliler Toplumsal Dayanışma Platformu tam da bu noktada doğru bir örnek teşkil etmiş ve tarihsel, toplumsal rolünü de yerine getirmiştir.

Teşekkür ediyoruz Sayın Büyükşehir Belediye Başkanım Ekrem İmamoğlu... "Her Şey Çok Güzel Olacak" diyerek bizlere, tüm İstanbul ve Türkiye'ye, Demokrasi adına yeniden umut oldunuz.

Öncelikle Büyükşehir Belediye seçimlerinde biz Gümüşhanelilerin birlik ve dayanışma noktasında destek veren Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç başkanlarıma sonsuz teşekkür etmeyi borç biliyorum.

Gümüşhaneliler Toplumsal Dayanışma Platformu'nun kurulmasında, sürecin başından itibaren yer alan oluşumun kurucusu sevgili hemşerim Hamza Celep’e emeği ve çabasından dolayı teşekkürü borç biliyorum...

Başından itibaren emek veren katkı sunan tüm hemşerilerime teşekkür ediyorum. İyi ki varsınız.

Sayın Cumhuriyet Halk Partili vekillerim Mehmet Akif Hamzaçebi, Serra Kadıgil, Av. Turan Aydoğan, Ümit Beyaz, Tahsin Tarhan, Mustafa Canlı ile Gümüşhane derneklerine, İbrahim Yılmaz, Ethem Üçüncüoğlu’na, gazeteci yoldaşım Sayın İmam Bakır Üküş'e ve burada ismini sayamayacağım sevgili hemşerilerime teşekkür ediyorum.

Seçimler birleştikçe kazanılır. Demokrasi yolculuğundaki bu dayanışmanın örnek olması, bundan böyle inandığı, güvendiği ve destek vermek istediği adayların seçim yolculuğunda aynı özen ve samimiyet ile yola koyulması en büyük arzumdur.

Bu kez bayrağı bizler taşıdık. Bundan sonrasında da Gümüşhaneli gençlerimiz taşıyacak. Birlikte güçlüyüz. Birlikte Gümüşhaneyiz. Birlikte Türkiyeyiz!"

Kaynak : Vişne Haber Ajansı-www.istanbulgercegi.com

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları