loading
close
SON DAKİKALAR

Gümüşyaka Nefes Aldı

Gümüşyaka Nefes Aldı
Tarih: 20.06.2012 - 20:09
Kategori: Yerel

Silivri Belediyesi tarafından büyük bir değişimin gözler önüne serildiği Gümüşyaka Mahallesi Belediye Çay Bahçesi’nde çalışmalar tamamlandı...

Silivri Belediyesi yatırım programı kapsamında, Gümüşyaka Mahallesi Belediye Çay Bahçesi’nde yapılan çalışmalar tamamlandı. 

Mahalle sakinlerinin ‘Gümüşyaka’da böyle bir yer olacağını hayal bile edemezdik’ dediği hizmetleri, hayata geçirmenin mutluluğunu yaşadığını dile getiren Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar; “Yaptığımız bu çalışmalar, ‘belde belediyeleri kapandı, buralara hizmet gitmez’ diyen anlayışa en büyük yanıt oluyor. 

Eski beldelerde yaşayan hemşerilerimiz artık, ‘iyi ki belediyeler kapandı, hizmet gördük’ diyorlar. Tüm mahallelerimize aynı şekilde hizmet götürüyoruz. Daha da fazlasını yapacağız. Silivri tüm mahalleleriyle, aydınlık, çağdaş ve modern bir kent haline geliyor” dedi.

BELEDİYE ÇAY BAHÇESİNDE NELER YAPILDI?

Gümüşyaka Mahallesi’nde 1. Cadde, 12. Sokak’ta bulunan Belediye Çay Bahçesi Projesi’nde, bahçeyi çevreleyen duvarların kaldırılarak başlatıldığı çalışmalar kapsamında; 300 kişi kapasiteli çok amaçlı salon, 300 kişi kapasiteli çay bahçesi, çocuk oyun alanı, fitnees alanı ve serbest oturma alanları oluşturuldu. 

Ağaçlandırma ve bitkilendirme çalışmalarının da tamamladığı bahçe, hizmet vermeye başladı. 

Özellikle yaz düğünleri için aranan bir yer olan Silivri Belediyesi Gümüşyaka Çay Bahçesi, deniz manzarası eşliğinde keyifli bir mekân haline geldi. 


Vişne Haber Ajansı

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları