CHP, Kemal Kılıçdaroğlu'nun şehit cenazesinde saldırıya uğramasının ardından yaptığı açıklamalarla ilgili İçişleri Bakanı Süleyman Soylu hakkında 'halkı kin ve nefrete tahrik ettiği' gerekçesiyle suç duyurusunda bulundu.
İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun başkanlığında toplanan İBB Meclisi 2019 yılı Nisan ayı Meclis toplantılarında görüşülen İBB 2018 yılı Faaliyet Raporu üzerine CHP adına Pendik Belediyesi ve İBB Meclisi CHP Üyesi ve CHP Grup Sözcüsü S. Tarık Balyalı konuştu.
Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Hami Aksoy, F-35 ve S-400'lerle ilgili açıklamalarda bulundu.
33.ODTÜ Uluslararası Bahar Şenlikleri, öğrenci topluluklarının stantlarıyla panayır alanında başladı.
Ankara Barosu Çocuk Hakları Merkezi tarafından yayımlanan raporlarda, suça sürüklenen çocuk ve mağdur çocuklardaki artış gözler önüne serildi.
Zonguldak'ta müdür olarak atandığı ortaokulda hizmetli ile yaşadığı tartışma nedeniyle okula gelen müfettişin yaptığı inceleme sonucunda sahte diplomayla 21 yıldır öğretmenlik yaptığı ortaya çıkan kişi hakkında, 5 yıldan 15 yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı.
CHP YSK Temsilcisi Mehmet Hadimi Yakupoğlu, AKP'nin İstanbul ile ilgili olağanüstü itirazını ve YSK'nin verdiği ara kararları değerlendirdi.
CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu bugün CHP’li büyükşehir belediye başkanları ile görüştü.
Kuran kursuna giden bir çocuğu istismar etmekle suçlanan imamla ilgili Mersin’in Tarsus ilçesinde görülen davada sanığa 25 yıl hapis cezası verildi. Mahkeme buna karşın tutuklama kararı almadı. Mağdurun ailesi ve avukatları tutukluluk kararı için itiraz edecek.
HDP eski Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş'ın Ankara'da yargılandığı davada ara kararını açıklayan mahkeme, Demirtaş'ın tutukluluk halinin devamına karar verdi. Duruşma, 18-19 Haziran'a ertelendi.
İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı İzmir Milletvekili Dr. Aytun Çıray, kamuoyundan ısrarla kaçırılan bir iddiayı Meclis gündemine taşıdı.
İstanbul'un Küçükçekmece ilçesinde 5 yaşındaki çocuğa cinsel istismarda bulunan Pakistan uyruklu 19 yaşındaki M.V., dün akşam saatlerinde suçunu itiraf etti.
Cumhuriyet gazetesi davasında 5 yılın altında hapis cezasına mahkum edilen ve mahkumiyet kararı onanan Cumhuriyet gazetesinin eski çalışanlar yeniden cezaevine girdi.
İstanbul'da Emniyet ve İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, 'FETÖ' soruşturması kapsamında 210 muvazzaf askerin gözaltına alınması için eş zamanlı operasyon başlattı.
İBB Belediye Meclisi Ekrem İmamoğlu başkanlığında 3. toplantısını yaptı.
Eski Anayasa Mahkemesi Başkanı Haşim Kılıç, AKP yönetimine birtakım eleştirilerde bulundu. Kılıç, "Ne yazık ki önce ‘ahlak ve maneviyat' diye iktidara gelen bu arkadaşlarımız, ne pozitif hukuk kuralları bıraktılar ne de ahlak bıraktılar" dedi.
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu bugün saat 10.00'da büyükşehir belediye başkanları ile toplantı gerçekleştirecek.
CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’na yönelik düzenlenen linç girişiminde, Ankara Büyükşehir Belediyesi çalışanlarının da bulunduğu ortaya çıktı.
İBB, mahkeme kararında belirtilen hususların yerine getirilmesi için veri kopyalamayı durdurulduğunu duyurdu.
TMMOB Mimarlar Odası Ankara Şube Başkanı Tezcan Karakuş Candan ve beraberindeki heyet, Ankara'da şehit cenazesinde saldırıya uğrayan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na geçmiş olsun ziyaretinde bulundu.
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in Üsküdar'daki evinin önünde izinsiz gösteriye katıldıkları için haklarında dava açılan 16 sanığın beraatine karar verildi.