Antalya'da, Yeni Zelanda'da iki camiye düzenlenen terör saldırısını övdüğü iddiasıyla gözaltına alınan "Ekşi Sözlük" yazarı tutuklandı.
AKP’li belediye başkan adayı Mustafa Göktaş’ın, “AKP’ye, Erdoğan’a oy verin, cennetin anahtarı cebinize girsin” sözleri sosyal medyada vatandaşların tepkisini çekti.
Dilek İmamoğlu, 31 Mart Yerel seçimlerinde CHP'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı olan Ekrem İmamoğlu için ekran karşısına geçti. Dilek İmamoğlu İstanbullu kadınlara Ekrem İmamoğlu'nun projelerini anlattı.
Siyaset diline dikkat çeken CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu, "Size söz veriyorum ve sizden rica ediyorum. Tatlı dilli olun. Şu meydandan söz veriyorum bir gün tam tersini yaparsam gelin bu meydanda yakama yapışın" dedi.
Çanakkkale'nin Bozcaada açıklarında Ege Denizi'nde Richter ölçeğine göre 4.3 büyüklüğünde deprem meydana geldi. İşte son depremler...
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "son 2 yılda 3 bin 333 teröristin etkisiz hale getirildiğini" açıklayarak, "Tarihimizin en büyük operasyonlarını yapıyoruz. Bize itimat edin, güç verin. Öyle dağda sığınak, barınak yok artık" dedi.
İzmir Büyükşehir Belediyesince, metro vagonları için yapılan yer altı park alanının inşaatındaki göçüğün altında kalan iki bekçiden diğerinin de cesedine ulaşıldı.
TBMM'de grubu bulunan 5 parti Yeni Zelanda'daki terör saldırısını ortak bildiriyle kınadı
Saadet Partisi lideri Temel Karamollaoğlu, "Siz iktidara gelirken hiç beka probleminden bahsetmediniz, şimdi bahsediyorsunuz. 16 yıldır siz iktidardasınız. Eğer 16 yıl sonra bir beka problemiyle karşı karşıyaysak bu sizin vebaliniz. Beka probleminin ortadan kalkması için gitmeniz lazım" dedi.
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu bugün yerel seçim çalışmaları kapsamında İzmir'de halkla bir araya gelecek.
16 Mart 1978’de İstanbul Üniversitesi Eczacılık Fakültesi önünde sol görüşlü 7 öğrencinin ölümü ve 41 öğrencinin de yaralanmasına neden olan saldırının üzerinden 41 yıl geçti.
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay ve Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu Yeni Zelanda'ya gidiyor.
Tunceli'de polis, HDP'nin 'Yê mao (Bizimdir)' yazılı Zazaca afişini Mao Zedong'la ilişkilendirerek, sakıncalı buldu ve kaldırılmasını istedi.
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Adana İl Başkanlığı görevinden istifa eden Av. Emrah Kozay’ın yerine Mehmet Çelebi getirildi.
Dışişleri Bakanlığı, Türk ve Rus dışişleri bakanları Mevlüt Çavuşoğlu ve Sergey Lavrov görüşmesinin ertelendiğini duyurdu.
CHP Genel başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Tekirdağ'da Süleymanpaşa Cumhuriyet Meydanı'nda halka hitap etti.
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Avrupa Parlamentosu'nda kabul edilen Türkiye raporuna ilişkin, "Bize parmak sallıyorlar, aba altından sopa gösteriyorlar. FETÖ'cülerin, PKK'lıların tesiriyle Türkiye hakkında değerlendirme yapıyorlar. Türk milleti bu oyunları yutmaz" dedi.
HDP Eş Genel Başkanı Sezai Temelli, "Kayyım raporu açıkladık. Bugün kayyım raporumuzun toplatılma kararı alınmış. Böylece de suçlarını gizleyeceklerini sanıyorlar. Yaptığınız bütün suçlar ortadadır ve biz bu suçların hesabını mutlaka soracağız" dedi.
CHP Mersin Milletvekili Alpay Antmen, Yeni Zelanda’da cami saldırısında yaşamını kaybeden 49 kişi için Ulusal Yas ilan edilmesi için Meclis Başkanlığı’na kanun teklifi verdi.
Üçüz çocuğuna Recep Tayyip Erdoğan, Emine ve Sümeyye isimlerini veren Suriyeli ailenin Avrupa'ya iltica başvurusu reddedildi.
Oyuncu ve yönetmen Memet Ali Alabora, hakkında müebbet hapis istenen ve geçen hafta kabul edilen Gezi iddianamesi ile ilgili ilk kez konuştu.