Meclise soru önergesi sunan CHP Adana Milletvekili Dr. Müzeyyen Şevkin, yağmur, sel, su taşkınları ve ardından yaşanan don nedeniyle büyük zarara uğrayan vatandaşın Tarım ve Orman Bakanlığı’ndan açıklama beklediğini vurguladı
Ekşi Sözlük internet sitesinde, Aleviler ve Osmanlı başlığı altında yapılan yorumlara tepki gösteren bir kişiye, ‘Osmanlı soyundan gelenleri aşağıladığı’ gerekçesiyle iddianame düzenlenerek dava açıldı.
CHP MYK, bugün saat 11.00'da CHP Genel Merkezi'nde toplanacak.
Adalar’da boş arsalara seçmen yazan AKP, sahteciliğin ortaya çıkması üzerine misilleme yapıyor.
Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Tayyip Erdoğan, ABD Başkanı Donald Trump ile telefonda görüştü. Görüşmede, Suriye'de yaşanan gelişmeler ele alınırken iki lider IŞİD'in Suriye’deki kalıntılarını temizlemek ve tekrar ortaya çıkmasını önleyecek tedbirleri ortaklaşa almak konusunda mutabık kaldı.
İstanbul’un ‘hızlı’ gelişen ilçelerinden Çekmeköy’deki 49 bin metrekarelik askerli alan, imara açılıyor. İmar Komisyonu’ndan geçen teklife göre, alana konutlar inşa edilecek.
CHP'nin İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkan adayı Ekrem İmamoğlu, TEM otoyolu üzerine Sultanbeyli'den Esenyurt'a kadar bir ekspres hat projesi hazırladıklarını açıkladı. İmamoğlu, "Daha iyi algılansın diye adını ikinci bir metrobüs koyduk ama daha az duraklı olacak" dedi.
Sayıştay'ın Türkiye Taşkömürü Kurumu (TTK) için hazırladığı 2017 denetim raporunda, 3 yılda 840 kaçak ocağın tespit edildiği ve 1992-2017 yılları arasında 129 işçinin kaçak ocaklarda yaşamını yitirdiği açıklandı
Bozcaada'da 700 kayıtlı seçmenin oy kullanamaması için itiraz başvurusu yapan AKP, tepkiler üzerine itirazını geri çekti.
AKP MKYK Üyesi ve Van Milletvekili Osman Nuri Gülaçar, "1990’lı yıllar bu ülke için en acı ve kayıp yıllardır. Allah bize merhamet etti, içimizden bizi bilen merhamet timsali bir lider çıkıverdi. İşte bu liderin adı Recep Tayyip Erdoğan’dır." dedi.
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "26 doğu ve güneydoğu ilimizde 37 bin 710 adres değişikliği haksız, gerçeğe uygun olmayan şekilde yapılmıştır" dedi.
TBMM Başkanı Binali Yıldırım, "ALS ve sebebi bilinmeyen hastalıklar için Meclis'te komisyon oluşturacağım. Meclis başkanlığı görevimdeki son işim belki de bu olacak" dedi.
MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, 31 Mart 2019 yerel seçimlerinde; MHP'nin Türkiye genelindeki belediye başkan adaylarının tanıtım toplantısının 24 Ocak Perşembe günü Ankara'da gerçekleşeceğini duyurdu.
Kırmızı Kedi Yayınevi, Yılmaz Özdil'in "Mustafa Kemal" kitabının özel baskısının 23 Ocak'ta 2500 TL'ye satılacağını duyurdu.
Ankara Ticaret Odası (ATO) Yönetim Kurulu Başkanı Gürsel Baran, Ankara'dan yurt dışına direkt uçuşlar için sürekli çalıştıklarını belirterek, "ABD, Çin ve bir başka Uzak Doğu ülkesine Ankara'dan direkt uçuş olması için bütün gayretimizle çalışacağız." dedi.
Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Ordu aday tanıtım toplantısında yaptığı konuşmada, "Ne çektiysek hesabi olanlardan çektik. Onlarla yol yürüyemedik, onlar yol ve dava arkadaşı olmadılar. Kimler olabileceğini biliyorsunuz" dedi.
Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, Zeytin Dalı Harekatı'na ilişkin "Fırat Kalkanı'nın ardından Zeytin Dalı Harekatı ile sınırımızda terör koridoru oluşturma projesini çökerttik" dedi.
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, aynı göreve yeniden aday adayı olduğunu açıkladıktan sonra düzenlediği basın toplantısında, "71 yaşındayım, 3,5 ayda öğrendiğimi 70 senede öğrenmediğimin farkına varmış durumdayım. Çok şey öğrendim" dedi.
Akit gazetesinin hedef göstermesinin ardından öğretmenlik yaptığı okuldaki görevinden uzaklaştırılan ilahiyatçı Cemil Kılıç, ifadeye çağrıldı.
Adli kontrol şartıyla serbest bırakılan tiyatro sanatçısı Müjdat Gezen, Kadıköy Rıhtım Polis Merkezi'ne gelerek dördüncü imzasını attı.
CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu, bugün muhtarlarla bir araya geldi.