Sayıştay'ın İstanbul'da AKP'li Arnavutköy Belediyesi'nde yaşanan yolsuzlukları tespit etmesinin ardından, İYİ Parti İstanbul İl Başkanı Buğra Kavuncu tarafından suç duyurusunda bulunuldu.
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, ekonomik krizden çıkış için önerdiği 13 madde ile Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’a yönelttiği 9 soruyu karikatür albümü olarak bastırdı. Albümdeki karikatürleri Kılıçdaroğlu kendisi seçti.
AKP yönetimindeki Trabzon Büyükşehir Belediyesi, defin işlemi 5 yılı geçen mezarlıklar için tahsis ücreti çıkardı. Ücreti ödeyemeyenlerin mezarına yeni defin yapılacağı öğrenildi.
İstanbul’un Bakırköy ilçesi Şenlik Mahallesi’nde bulunan 60 dönüme yakın yeşil alan Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) ile Emlak Konut GYO verilmek üzere yapılaşmaya açıldı.
Diyanet İşleri Başkanlığı, daha önce iptaline yönelik talebin AYM tarafından laiklik gerekçesi ile reddedildiği imamlara ilişkin siyaset yasağını kaldırmayı gündemine aldı.
Ahmet Kural'ın avukatı aracılığıyla yaptığı açıklamaların ardından bir açıklama da Sıla Gençoğlu’nun avukatı Rezan Epözdemir'den geldi.
İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin (İBB) denetleyen Sayıştay, İETT’de 2016’da tespit ettiği ve ölümlü kazalara yol açan uygulamaların 2017’de de sürdüğüne dikkat çekti.
Kayyım atanan Van, Ağrı, Siirt, Dersim, Şırnak, Hakkari, Mardin ve Diyarbakır belediyelerinin 2017 mali tabloları incelendi, skandal su yüzüne çıktı.
Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu, Japonya ile ilişkileri geliştirmek için çaba sarf edildiğini belirterek, "Hedefimiz ticareti, yatırımları artırmak ve yatırımların önündeki engelleri kaldırmaktır." dedi.
Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan İstanbul Tersanesi Komutanlığı’nda düzenlenen Milgem Projesinin üçüncü gemisi TCG Burgazada’nın Deniz Kuvvetleri’ne teslimi ve yeni tip denizaltı Aydınreis’in İlk Kaynak Töreni’nde konuştu.
Ahmet Kural'ın avukatı Sibel Aydın, kamuoyunu yanıltıcı bilgi paylaşımlarının yapıldığını belirterek " Manipülasyon içeren bilgilerin gerçekmiş gibi gündeme getirilmesi ile amacını aşan bir noktaya taşınmak istenmektedir" dedi.
RTÜK, Bursa’da gelinin kaynanasını sokak ortasında tekme tokat dövmesine ilişkin görüntüler nedeniyle 20 televizyon kanalına ceza verilmesini gündemine aldı. Ancak 20 kanala ceza kesilmedi.
CHP PM Üyesi ve Ankara Milletvekili Tekin Bingöl'ün annesi Muteber Bingöl hayatını kaybetti.
İstifa ettirilen Ankara'nın eski Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Ankara için yaptırdığı ankette önde çıktı.
Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan, fahiş fiyat artışlarının önlenmesi amacıyla 81 ilde ticaret il müdürlükleri kanalıyla çalışmalar yaptıklarını belirterek, "Şu ana kadar biz 5 bin 743 firmadan 81 bin 666 ürün denetledik ve 366 firmanın 6 bin 399 ürününde haksız fiyat artışı tespit ettik." dedi.
İstanbul Güngören Belediyesi personelinin resmi araçları yaz tatillerinde ve hafta sonu özel işlerinde kullandığı; tüm yakıt, otoyol ve köprü geçiş ücretlerinin de belediye bütçesinden karşılandığı ortaya çıktı.
Devrimci Yol’un önderlerinden Nasuh Mitap'ın ölümünün üzerinden 4 yıl geçti.
Şiirleri pek çok dile çevrilen ve kırktan fazla şiiri bestelenen Gülten Akın, 3 yıl önce bugün aramızdan ayrıldı.
Bartın Devlet Hastanesi'nde kadın personelin soyunma odasına kamera koyduğu iddia edilen ve gözaltına alınan temizlik görevlisi H.Ç. (44), tutuklandı. Konuyla ilgili Bartın İl Sağlık Müdürü Osman Dursun Koç yazılı açıklama yaptı.
Türkiye’nin Kampala’daki Büyükelçisi Sedef Yavuzalp’in 29 Ekim resepsiyonunda Yunan mitolojik tanrılarının kıyafetini giymesi tartışmalara sebep olurken hakkında soruşturma açılan Türk büyükelçi Ankara’ya çağrıldı. Türk büyükelçinin neden bu kıyafetleri giydiği de ortaya çıktı.
Rusya'nın Novorossiysk Limanından hareket eden 'Sparta' adlı Ro-Ro kargo gemisi saat 09.00 sıralarında Karadeniz'den İstanbul Boğazına giriş yaptı.