Cumhuriyet Halk Partisi Adana Milletvekili Adayı Dr. Rıza Mete, CHP’nin ayrıştıran değil birleştiren bir siyaset yürüttüğünü ve iktidarında asla kindar nesillerin olmayacağını söyledi.
İstanbul Teknik Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ahmet Ercan, hiçbir bilimsel verinin Marmara’da hemen deprem olacağını göstermediğini belirterek, "İstanbul’da 2045’ten önce deprem olursa ben şaşırırım" dedi.
İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Ümit Özdağ bugün,ABD’de görülen Halkbank davasında yüksek miktarda mali ceza verildiğine dair paylaştığı bir twitten dolayı tutuklanan İYİ Parti YİK üyesi emekli ağır ceza reisi avukat Kerim Yılmaz'ı tutuklu bulunduğu Üsküdar Paşakapısı cezaevinde ziyaret etti
Başbakan Yardımcısı Recep Akdağ, CHP'nin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce'nin Fethullah Gülen'in ABD'den usulüne uygun istenmediğine yönelik iddialarını "Çok ayıp ediyor" ifadeleriyle değerlendirdi.
Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Ahmet Eşref Fakıbaba, 24 Haziran'da yapılacak Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili Genel Seçimi'nin çok önemli olduğunu belirterek, "Olay Ahmet, Mehmet, onu sevdim, bunu sevmedim olayı değil, İslam'ın, ümmetin olayıdır" dedi.
Başbakan Yardımcısı Bozdağ, ''CHP'lileri camide, türbede, seçim vakti dua ederken pek o kadar görmezdiniz ama şimdi 'Ben hacıyım' diye geziyor Muharrem Bey'' ifadesini kullandı.
Muhalif Cumhurbaşkanı adaylarının, haber kanallarının kendi mitinglerini ve programlarını adil ve eşit yayımlamadığı yönündeki eleştirileri giderek yükselirken; Yüksek Seçim Kurulu, RTÜK’ün hangi kanalları denetlemesi gerektiği yönündeki kararı, uyulması gereken yayın ilkelerini belirledikten 1 ay sonra aldı.
Dışişleri Bakanlığı, Avrupa Birliği (AB) Komisyonu'nun Türkiye'nin vize serbestisi hakkında yaptığı çalışmaları olumlu bulduklarını duyurdu.
AKP kurucularından, CHP Konya milletvekili adayı Abdüllatif Şener, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın parti kurulurken ABD'ye gittiğini söyledi. Şener, "Kimlerle görüşmüştür bu bilgiye sahip değilim" diye konuştu.
Kars'ın Sarıkamış ilçesindeki Karakurt Barajı HES şantiyesinde çalışan işçiler sahur vakti dağıtılan tavuk dönerden zehirlendi. İşçilerden Faik Tüysüz ve adı öğrenilemeyen iki kişi yaşamını yitirirken, 200'e yakın işçi de Kars, Sarıkamış ve Erzurum'daki hastanelere kaldırıldı.
Eski Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Gezi Parkı eylemlerinde polise karşı kitap okuması dolayısıyla 'Gezi'nin kitap okuyan adamı' olarak bilinen Hasan Hüseyin Karabulut'a bin TL tazminat ödeyecek.
İstanbul merkezli 18 ilde FETÖ'nün TSK yapılanmasına operasyon düzenlendi. Operasyon kapsamında 20 şüpheli asker gözaltına alındı, 18 asker aranıyor
Xsights Araştırma'nın 'Vatandaşın Nabzı Anketi'ne göre, vatandaş devletin sunduğu 19 hizmet arasında en çok 'savunma'dan, en az 'ekonomi'den memnun. Araştırmaya göre, AKP'lilerin en az memnun olduğu 3 hizmet; belediye, ekonomi, mali sistem.
Gebze Organize Sanayi Sitesi’ndeki kozmetik fabrikası Flormar’da Petrol-İş sendikasına üye olduğu için işten atılan işçilerin direnişi sürerken bu sabah provokatif bir saldırı yaşandı.
Kocaeli’nin İzmir ilçesinde yaşayan Eser Kotan adlı genç kadın, bir güzellik merkezinde girdiği epilasyon tedavisi sonrasında vücudunun büyük bir bölümünde 1. derecede yanık oluşunca firma hakkında davacı oldu.
Kendisinden ayrılmak isteyen eşinden intikam almak için 7 yaşındaki oğlu Ercan Kaya K.’yı öldüren anne Bilge Lord K.’nın ifadesinde pişman olmadığını belirttiği ortaya çıktı.
Rize’nin Fındıklı ilçesinde AKP Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı ile Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, beraberindeki heyetle esnafı ziyaret ederken Şükrü Aksoy’un dondurmacı dükkanına da uğradı.
Erdoğan, sosyal medya hesabından kendisine sahur davetinde bulunan bir öğrenciye 'Çayınız hazırsa geliyorum' diye cevap verdi. Daha sonra öğrencilerle buluşan Erdoğan, sahur yaparken bir konuşmada yaptı ve "Yerli ve milli otomobilimizi yaptık, yapacağız" dedi.
İYİ Parti Sözcüsü Aytun Çıray, 24 Haziran seçimlerine ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Çıray'ın aktardığına göre İYİ Parti'nin oyları yüzde 18-22 arasında, Meral Akşener de ikinci turda yüzde 54 alıyor.
Gezi Direnişi’nin 5’inci yılında hayatını kaybeden gençler, Taksim Dayanışması öncülüğünde Taksim’de yapılan kitlesel yürüyüşle anıldı. Gezi’de yaşamını yitirenlerin aileleri ve gazilerin ön saflarda yerini aldığı yürüyüşte, “Karanlık gider Gezi kalır, Saray gider Gezi kalır” mesajı verildi.
MHP'den ayrılıp AKP'ye katılan Tuğrul Türkeş, 24 Haziran'daki seçimlerde hem Erdoğan'a hem de AKP'ye oy verilmesi için çağrı yaparken "Yoksa bu iş amacına ulaşmaz. O zaman da Türkiye bir iki seneye tekrar seçime gider" dedi.