Yeniçağ Gazetesi yazarı Ahmet Takan, Erdoğan'ın 'seçimlerden sonra yeniden çözüm süreeci olabilir' diyen başdanışmanı İlnur Çevik'i arayarak fırçaladığını yazdı.
AKP’nin kurucu kadrosunda yer alan eski Başbakan Yardımcısı Abdüllatif Şener, bir dönem siyasette birlikte hareket ettikleri Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın iktidarda kalmak için her şeyi yapabileceğini söyledi.
Kağıthane'de ocakta yemeği varken dışarı çıkan ve anahtarı kapıda unutan kadın '"Çocuğum içeride kaldı" diyerek itfaiyeyi aradı. İtfaiye ekipleri eve gelerek kapıyı açtığında, evde çocuk olmadığını gördü. İtfaiye ekipleri bir daha böyle bir ihbarda bulunmaması için kadına uyarıda bulup ayrıldı.
Meteoroloji'den gelen son hava durumu raporuna göre hava sıcaklığı kuzey ve iç kesimlerde 2 ila 4 derece azalacak. Yapılan son dakika uyarısına göre yurdun büyük bölümü sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış etkisinde olacak
Üsküdar meydanda standını toplamaya hazırlanan 3'ü kadın toplam 5 İYİ Partili saldırıya uğradı.
TBMM Başkanı İsmail Kahraman, 24 Haziran seçimlerinin son derece önemli olduğunu belirterek, "Bu seçim çok yönlü mühim. Zira Türkiye makas değiştirdi. 24 Haziran, bu bakımdan çok mühimdir" dedi.
Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'a Balkanlar ziyaretinde suikast girişiminde bulunulabileceği ihbarına ilişkin Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, "Erdoğan, baskı,tehdit ve ölüm korkusuyla, baskı altına alınacak, davasından vazgeçirilecek ve yolundan döndürülecek bir lider değildir" dedi.
Binlerce mağdur yaratan Jet Fadıl lakaplı Fadıl Akgündüz’ün en önemli şirketi Capricegold, iflas noktasına geldi. Mağdurların avukatlarından Dr. Acun Papakçı, “Capricegold’un iflas etmesi, doğrudan şirketten mal kaçırıldığı anlamına gelecektir” uyarısında bulundu.
Muhalefetin eleştirilerine rağmen 2016’da kabul edilen Akmerkez’e yakın araziye ilişkin plan, iki yıl sonra yine AKP’lilerce değiştirildi. CHP’li Sağ, “Meclis Başkanvekili Gümüşdağ, plan değişikliğiyle ilgili kiminle görüştü” diye sordu.
AKP'li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan gençler ve sporcular ile birlikte yaptığı iftarın ardından konuştu. Erdoğan gençlere ''Size dikte etmeyeceğiz, sizi kalıplara sokmaya çalışmayacağız sadece sizinle birlikte çalışacağız'' dedi.
CHP'nin Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, 20 Mayıs Pazar günü Osmaniye ve Adana'da miting yapacak.
Cumhurbaşkanlığı seçim kampanyası için açılan hesaplara bağış yapılabilecek, bağışlar seçim kampanyalarında kullanılacak. Bağış için vatandaşlık kimlik numarası bildirmek zorunlu tutuldu.
CHP'nin Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, Sinop'ta Uğur Mumcu Meydanı'nda halka seslendi.
CHP Gençlik Kolları üyeleri, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla Güvenpark'tan, Anıtkabir'e yürüdü.
Tutuklu bulunan HDP’nin cumhurbaşkanı adayı ve eski eş genel başkanı Demirtaş, "HDP’siz hiç kimsenin zaferi mümkün değil. Anketler de meydanlar da bunu gösteriyor" dedi.
İYİ Parti'nin cumhurbaşkanı adayı Akşener, gençlerle birlikte Anıtkabir'e çıktı. Atatürk'ün mozolesine çelenk bırakıp dua eden Akşener, daha sonra Anıtkabir merdivenlerinde gençlerle hatıra fotoğrafı çektirdi
Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, Muharrem İnce’nin iddialarının ardından bugün bir açıklama daha yaparak “Adalet Bakanlığına bizzat belgeleri görmeye ve incelemeye davet ediyorum. Umarım, evrakı görüp inceledikten sonra özür dileme erdemini gösterirsiniz” dedi.
Başbakan Yardımcısı Recep Akdağ, "Şu anda hem bu (Filistin'e Umut Ol) yardım kampanyasına SMS yoluyla hem bankalarda açılmış hesaplar yoluyla bütün Türk halkını, milletimizin, 81 milyonunun desteğini bekliyoruz" dedi.
Muharrem İnce, Samsun Cumhuriyet Meydanı'ndan gençlere seslenerek, "Paketleyin bunları 24 Haziran'da! Bunlar sizinle dalga geçiyor. Bu memleketin 18-19 yaşındaki gençleriyle dalga geçiyorlar" dedi.
19 Mayıs Atatürk’ü Anma ve Gençlik ve Spor Bayramı tüm yurtta coşkuyla kutlandı.
CHP'nin Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, Samsun'da seçim manifestosunu açıkladı.