Başbakan Binali Yıldırım, 24 Haziran erken seçimlerinin açıklanmasının ardından “imar barışını” adeta bir seçim yatırımı olarak gündeme getirdi.
CHP MYK toplantısı bugün saat 11.30'da toplanıyor.
15 Temmuz darbe girişimi sırasında mahallesindeki kadınları toplayarak hafriyat kamyonuyla Taksim Meydanı'na çıkan Şerife Boz, AKP İstanbul İl Başkanlığı'nda milletvekili aday adaylığı başvurusunda bulundu.
Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz, ataması yapılacak 25 bin öğretmen için mülakatların başladığını belirterek, "İnşallah seçimden sonra atamaların hepsini ilan edeceğiz" dedi.
1 Mayıs Tertip Komitesi, 1 Mayıs 1996 kutlamalarında polis kurşunuyla katledilen Hasan Albayrak, Yalçın Levent ve Dursun Adabaş'ı andı.
Eski milli futbolcu Tanju Çolak, AKP'den İzmir 1. Bölgeden milletvekilliği aday adaylığı başvurusunda bulundu.
24 Haziran cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği genel seçimlerinde oy kullanacakların, ikamet yeri değişiklikleri için 12 Mayıs'a kadar süreleri var.
Çok sayıda üyesi tutuklanan ve Bağımsız Türkiye konserlerine izin verilmeyen Grup Yorum yasakları internetle aşıyor.
CHP'den 24 Haziran'da yapılacak seçimlerde milletvekili aday adayı olmak isteyenlerin başvuruları, yarından itibaren parti genel merkezinden alınacak.
Van'ın Çaldıran ilçesi yakınlarında askeri aracın devrilmesi sonucu meydana gelen kazada, 1'i ağır 3 asker yaralandı. Yaralı askerler Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi Araştırma ve Bölge Eğitim Araştırma hastanelerine kaldırıldı.
1977 1 Mayıs’ında katledilen 35 kişi, sendika ve meslek örgütlerinin çağrısıyla Kazancı Yokuşu'nda anıldı.
Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, İl Seçim İşleri ve İl Karargâh Başkanları Toplantısı'nda konuştu.
Türk tiyatrosunun usta isimlerinden Gülriz Sururi, "Cumhuriyeti elimizden almaya çalışanlar canımı yakıyor" dedi. 89 yaşındaki sanatçı erken seçimi ve gündemdeki konuları değerlendirdi.
Gazeteci-yazar Levent Gültekin, 18 Nisan’da ilan ettiği cumhurbaşkanlığı adaylığından çekildiğini açıkladı.
Çin Cumhurbaşkanı Xi Jinping ile Hindistan Başbakanı Narendra Modi'nin gerçekleştirdiği son zirve ile iki ülke arasındaki üst düzey temasların yeni bir seviyeye ulaştığı bildirildi.
Adana'da IŞİD'e yönelik operasyonda 10 kişi gözaltına alındı.
Üniversitelerin bölünmesi için hazırlanan kanun tasarısı nedeniyle İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi'nde protesto eylemleri sürüyor.
YSK seçim takvimi açıkladı. Buna göre, Cumhurbaşkanı aday gösterme tarihi 4-9 Mayıs olarak belirlendi.
Oyuncu Hakan Yılmaz ve eşi Elif Yılmaz'a yanındakilerle birlikte saldırdığı iddiasıyla tutuksuz yargılanan Denizhan Vural, Kırıkkale'deki cinayetle ilgili gözaltına alındıktan sonra sevk edildiği mahkemece tutuklandı.
Hacıbektaş Semah Topluluğu’na seçim sonrası, Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi’nden kadro sözüne CHP Ankara Milletvekili Necati Yılmaz tepki göstererek "Talepleri seçim sonrasına ertelemesi tam anlamıyla bir istismardır. Bu durumu siyasi etikle bağdaşır bulmuyoruz” dedi.
Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin birinci turunda Selahattin Demirtaş'ı aday gösterecek olan HDP'de ikinci tur senaryoları da konuşuluyor.