Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Eğitim Fakültesinde 4 kişiyi öldüren öğretim görevlisi Volkan Bayar ile araştırma görevlisi eski eşi Saadet Aylin Bayar sağlık kontrolünün ardından adliyeye sevk edildi. Saldırıyla ilgili başlatılan soruşturmaya, gizlilik kararı getirildi.
Aydın'ın Didim ilçesinde, polis tarafından yakalanan cezaevi firarileri Ö.E. ile A.B., bu kez de sağlık kontrolünden getirildikleri Emniyet Müdürlüğü önünden kaçtı.
Çalışanlarına veda eden Doğan Holding Onursal Başkanı Aydın Doğan, "Bilmeden ya da istemeyerek kırdıklarım olduysa özür dilerim. Hakkınızı helal edin. Ama bana haksızlık edenler çıktı, Allah biliyor, onların üzerinde de çok emeğim var" dedi.
Başbakan Binali Yıldırım, resmi temaslarda bulunmak üzere gittiği Moğolistan'da fahri doktora töreninde konuştu. Suriye başta olmak üzere Ortadoğu'da yaşananlara değinen Yıldırım, batılı ülkeleri eleştirdi.
Kayseri'de IŞİD'e üye olmak suçundan yargılanan tutuklu sanık Safa Sarıbek savunmasında, "DEAŞ üyesi değilim, ÖSO saflarında yer aldım" dedi. Mahkeme heyeti, Sarıbek'e 'örgüt üyeliği' suçundan 7 yıl 6 ay hapis cezası vererek, tahliye etti.
2018 bütçesi 7.7 milyar lira olarak belirlenen Diyanet İşleri, cami yapımı için bağış kampanyası başlattı.
CHP İstanbul Milletvekili Sezgin Tanrıkulu hastaneye kaldırıldı.
Özelleştirme İdaresi Başkanlığı (ÖİB), 20 Şubat'ta 14 Şeker Fabrikası için ihale duyurusu yapmıştı. Bor, Kırşehir, Yozgat ve Çorum Şeker Fabrikaları için teklif verme süresi 3 Nisan'da dolmasına karşın ÖİB, bu fabrikalar için hangi yatırımcıların teklif verdiğini kamuoyuna duyurmadı.
Ankara'da 4 FETÖ sanığının duruşma salonundan kaçtığı haberlerine Ankara Valiliği'nden açıklama geldi. Açıklamada, "Herhangi bir firar veya firar girişimi yoktur" denildi.
Ümraniye'de bulunan Dudullu Metro Trafo merkezinde yangın çıktı. Yangını kontrol altına alan itfaiye ekipleri içeride bir kişinin cenazesini buldu.
Türkiye’yi büyük bir üzüntüye boğan Eskişehir’deki katliamın ardından pek çok soru işareti oluşurken, akademide yaşanan bu travmanın sebepleri Meclis gündmine taşındı.
10 Ekim 2015’te IŞİD’in gerçekleştirdiği ve 103 kişinin yaşamını yitirdiği Ankara Katliamı’na yönelik yargılamada sekizinci grup duruşma geride kaldı.
Adalet Bakanı Abdülhamit Gül, istismar düzenlemesinin Bakanlar Kurulu'nda imzaya açıldığını söyledi
CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Bülent Tezcan, 6 Nisan Cuma saat 14.00’da CHP Genel Merkezi’nde basın toplantısı yapacak.
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 7 Nisan Cumartesi günü şeker fabrikalarının özelleştirilmesine "hayır" demek için Çorum’a gidiyor.
Eskişehir'deki üniversite katliamında ölen 4 akademisyen için üniversitede tören düzenlendi. Acı aileler, saldırıda ihmal olduğu iddiasıyla rektöre tepki gösterip üzerine yürüdü.
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, 7 Nisan Cumartesi günü Alpullu Şeker Fabrikası'na gidiyor.
Adana’da, Furkan Eğitim ve Hizmet Vakfı’na ait olduğu ve öğrenci yurdu olarak faaliyet gösterdiği iddia edilen 6 bina mühürlendi.
Binlerce insanı dolandıran Çiftlik Bank oluşumunun yüzü olan ve kurucu Mehmet Aydın ile birlikte katıldığı açılışlarda insanları Çiftlik Bank'a para yatırmaya çağıran oyuncu Mehmet Çevik, CNN Türk ekranlarında yayınlanan 'Gece Görüşü'ne telefonla bağlanarak özür diledi.
MEB, Ensar Vakfı’nın düzenleyeceği yarışma için seferber oldu. Okul müdürlerine, yarışmanın afiş ve broşürlerinin öğrencilerin görebileceği alanlara asılması talimatı verildi
Dışişleri, Enerji ve Tabii Kaynaklar, Gıda, Tarım ve Hayvancılık, Kültür ve Turizm ile Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlıklarına ilişkin atama kararları Resmi Gazete'de yayımlandı.