"Cumhur ittifakı" adı altındaki AKP-MHP işbirliği liselere de yansıdı. Bandırma Milli Eğitim Müdürlüğü, Ülkü Ocakları'nın liselerdeki faaliyetine izin verdi.
KİPTAŞ ve Zeytinburnu Belediyesi Hazine’yi 167 milyon zarara soktu, mahkeme uzlaşın dedi, belediye bu kez de borcu ödeyebilmek için mallarını devretme izni aldı
Filli Boya geçen yıl olduğu gibi bu yıl da 8 Mart Dünya Kadınlar Günü için çok konuşulacak bir çalışmaya imza attı
FETÖ/PDY'nin 'kadın yapılanmasına' yönelik 29 ilde düzenlenen operasyonlarda Fetullah Gülen'in yeğeni Fatmanur Gülen ile Adil Öksüz'ün baldızı Belkıs Nur Tetik'in de aralarında bulunduğu 33 kişi gözaltına alındı. Toplam 121 kişi hakkında gözaltı kararı olduğu öğrenildi.
Ankara Mamak’ta “kültürel tesis” denilerek, Alevi yurttaşların itirazlarına karşın 5 yıl önce temeli atılan ‘cami-cemevi’ projesi için yargı süreci tamamlandı.
Sosyal Doku Vakfı Başkanı ve ilahiyatçı Nurettin Yıldız’ın “Yatak yorgan battaniye cinsel dürtüleri rahatsız eden yapıda olmamalı", "Asansörde halvet olur” gibi sözleriyle başlayan tartışma AKP’nin son MYK toplantısında da gündeme geldi.
İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nden (İBB) aylık 28.000 lira taşıma bedeli aldıklarını ancak maliyetlerinin 55.000 lira olduğunu belirten işletmeciler cuma günü kontak kapatacaklarını açıkladı.
İktidarın birçok kez 'Olmayacak' açıklamasında bulunmasına rağmen siyaset kulislerinin en önemli gündemi erken seçim hakkında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın araştırma yapılmasını istediği ifade edildi.
AKP'liler ile HDP’liler arasında kadın vekillerin de karıştığı kavga çıktı. Hafif yaralanan 2 vekil Meclis’in acil yardım merkezinde tedavi gördü.
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 7 Mart 1990'da uğradığı silahlı saldırıda katledilen Çetin Emeç için bir mesaj paylaştı.
Darbe girişimi sırasında Akıncı Üssü'ndeki eylemlere ilişkin 473 sanığın yargılandığı davaya, sanık savunmalarıyla devam edildi.
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü'nde Aydın'da saat 10.30'da kadın muhtarlar buluşacak.
Mecidiyeköy'de bir AVM'nin önünde Zeytin Dalı Harekâtı'na destek için AKP'lilerin kurduğu standa gelip, "Sizin neyiniz gitti ki? Benim canım gitti, benim kardeşim gitti" diye tepki gösteren kadın uzaklaştırıldı.
TEM Otoyolu'nda bir araçta yangın çıktı. Araç yangınının ardından TEM Otoyolu Mahmutbey yönünde tüm şeritler trafiğe kapatıldı.
Adana'da ücretsiz ulaşım kartını gösteren ve şehit annesi olduğunu belirten Zübeyde Tura'dan 2,5 liralık ücreti isteyerek hakaret ettiği gerekçesiyle tutuklanan özel halk otobüsü şoförü adli kontrol şartı getirildi.
Cumhuriyet Halk Partisi Denizli Milletvekili Melike Basmacı’dan 8 Mart Dünya Kadınlar Günü için bir mesaj yayımladı.
İlim Yayma Vakfı Mütevelli Heyeti Başkan Vekili Erdoğan, 'İslam aleminin temelde çözülmesi gereken 4 sorunu olduğunu' söyleyerek, "Genel itibarıyla baktığımız zaman bunun bir kültürel tahakküm işgali olduğunu, işgal edilenin kafalarımızın içi olduğunu görüyoruz" dedi.
Mardin'de, sosyal medya üzerinden tanıştığı M.B. adlı kadına (21) tecavüz ettiği iddiasıyla 12 yıl hapis cezası istemiyle yargılanan özel harekât polisi B.K.'nin (24) beraatine ilişkin gerekçeli karar açıklandı
Kilis'te, IŞİD'lilerin Suriye tarafından ateşlediği roketin patlaması sonucu yaşamını yitirenlerin yakınları 'sivil şehit' statüsü istiyor.
Hem iktidarın hem de muhalefetin hedefinde olan Uber’den müşteri gibi araç çağıran bir grup taksici, araçtan indirdikleri şoförü dövdüler.
Polis, Etiler'deki ünlü gece kulübüne 'alkol baskını' yaptı. Aramalarda tanesi 500 liraya satılan 50 sahte içki bulundu. İşletme sahibi tutuklandı. Söz konusu içkilerin 5 lira ile 25 lira arasında temin edildiği ortaya çıktı.