14 şeker fabrikasının özelleştirilmesi kararına karşı yükselen tepkileri, “Özelleşecek ama kapatılmayacak” sözleriyle savuşturmaya çalışan iktidar kendi tarihini de yalanlıyor. Özelleştirildikten sonra birçok işletme kapanmıştı.
AKP’li Gaziosmanpaşa Belediye Başkan Yardımcısı Ömer Faruk Yıldız, hilafetin kaldırılmasını bir yara olarak niteleyerek “İnşallah bundan sonra ülkemizi, milletimizi, devletimizi bu tür olumsuzluklarla anılacak noktaya hiç kimse getirmez diyorum” ifadelerini kullandı.
Yargıtay 16. Ceza Dairesi, MİT TIR'ları davasında, Cumhuriyet Gazetesi eski Genel Yayın Yönetmeni Can Dündar'a yerel mahkemenin verdiği cezayı bozarak "casusluk" suçundan hüküm kurulması gerektiğine karar verdi.
Samsun'da 15 Temmuz darbe girişimi akşamı, darbecilerin Whatsapp grubunda yaptığı konuşmalar ortaya çıktı
Cumhuriyet yazar ve yöneticilerinin yayın politikasının suçlama konusu edilerek yargılandığı davanın altıncı duruşması Silivri Cezaevi’nin karşısında bulunan duruşma salonunda görülüyor. Tanıkların dinlendiği duruşmanın sonunda savcı tutukluların mevcut halinin devamı yönünde görüşünü açıkladı.
Sosyal medya hesabından beden eğitimi dersinde eşofman giyen öğrencilerin zina yaptığı iması içeren mesajlar paylaşan Ayşe Kemal İnanç Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi’nde felsefe öğretmeni Ercan Harmancı, MEB tarafından hakkında açılan soruşturma sonucu öğretmenlikten ihraç edildi.
İstanbul Terörle Mücadele (TEM) Şube Müdürlüğü ekipleri terör örgütü IŞİD'e yönelik dün gece 12 ilçede düzenlediği operasyonda 21 kişi gözaltına alındı.
Erzurum'da 39 göçmen polis ekiplerince alıkonuldu.
Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın “Şimdi bir çok hocaefendi beni tefe koyup çalacak o ayrı mesele” sözlerinin ardından ilk tepki geldi.
Rekabet Kurumu başvuruları artık e-Devlet üzerinden yapılabilecek.
Anadolu’nun ilk Ermeni kilisesi olarak bilinen Kayseri’deki Surp Krikor Lusaroviç Kilisesi’nde 'Miçing ayini' yapıldı.
Cumhuriyet gazetesi davası öncesi CHP milletvekilleri Sezgin Tanrıkulu ve Utku Çakırözer ile DİSK Genel Başkanı Kani Beko'nun da aralarında bulunduğu bir grup basın açıklaması yapmak istedi. Jandarma, basın açıklaması yapılmasına izin vermeyince gergin anlar yaşandı.
Ankara Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı tüm otoparklarda 24 saatlik araç parkının ücreti Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Tuna’nın talimatı ile 1 TL oluyor. 1 saatlik park ise ücretsiz oluyor.
Hollanda, Türkiye ile geçen yıl 16 Nisan anayasa referandumu öncesi yaşanan diplomatik krizin yıldönümünde, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı ve eski Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin'in Deventer kentine yapacağı ziyareti iptal etti.
Günlük yaşamda kalp ritmini ve tansiyonu ölçmek için göğse takılan 'holter' cihazıyla hastaneye gelen kalp hastası genç, aniden yere düştü. Cihazın kablolarını gören biri 'canlı bomba' diye bağırınca ortalık karıştı.
Eskişehir’de üşüdüğü için camiye giren iki çocuktan birine delil, tanık ve şikayet dahi yokken hırsızlık suçlamasıyla 1 yıl hapis cezası verildi. Hırsızlık suçlamasına konu olan paranın miktarı ise 4-5 TL!
Üsküdar'da bir ilköğretim okulunda görevli sınıf öğretmeni, 2013 yılından 2016 yılına kadar 7 kız öğrencisine "cinsel istismar"da bulunduğu gerekçesi ile toplam 87 yıl 6 ay hapis cezasına çarptırıldı.
İstanbul'da erguvan otobüslerinin işletmecileri kontak kapattı. İETT'den eyleme katılanlar hakkında soruşturma açıldığı açıklaması geldi.
Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın "İslam'ın güncellenmesinin gerektiğini bilmeyecek kadar aciz bunlar. Siz İslam'ı 14 asır öncesi hükümleri ile bugün uygulayamazsınız" sözlerine açıklık getirdi.
Diyarbakır merkez Bağlar ilçesindeki bir uçan balon imalathanesinde patlama meydana geldi. Olay yerine çok sayıda ambulans sevk edildi
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kızı ve Kadın ve Demokrasi Derneği (KADEM) Başkan Yardımcısı Sümeyye Erdoğan Bayraktar "Biz, ‘Boşanma külliyen kötüdür, külliyen engellenmelidir’ gibi sığ bir bakış açısına sahip değiliz" dedi.