Eski Başbakan Ahmet Davutoğlu, Karaman'da Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi'nde “Fikri Gelişim Topluluğu” tarafından düzenlenen söyleşiye katıldı... Davutoğlu'nun Kudüs konferansı dinleyicileri uyuttu.
Milyonlarca kiracıyı ilgilendiren haber Yargıtay’dan geldi. 16 ay boyunca kira parasını mülk sahibinin annesinin hesabına yatıran kiracı haksız bulundu ve bu ödemenin kiracıyı borçtan kurtaramayacağına hükmedildi.
Uzun bir süredir tasnifi yapılan CHP kütüphanesi, başta üniversite öğrencileri olmak üzere vatandaşlara hizmet vermek amacıyla e-kütüphane şekline getirildi.
Eski CIA yetkilisi Graham Fuller, hakkındaki suçlamaların “absürd” olduğunu, beş yıldır Türkiye’ye ayak basmadığını, darbe girişimi gecesi de yaşadığı şehirde bir konuşma yaptığını söyledi.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Suudi Kralı Selman bin Abdülaziz el-Suud ve Katar Emiri Şeyh Temim bin Hamed Al Sani ile telefonda görüştü.
Ankara Esenboğa Havalimanı’ndaki ‘İyi Uçuşlar’ ve ‘İyi Yolculuklar’ flamalarının kaldırılması krize yol açtı.
Şemdinli iddianamesinde imzası olan ve halen açıkta bulunan savcı Ferhat Sarıkaya’yla ilgili yeni bilgiler ortaya çıktı
CHP'li Ataşehir Belediye Başkanı'nın görevden alınmasının ardından, İçişleri Bakanlığı'nın tespit edilen 6 belediyeye daha müfettiş gönderdiği ortaya çıktı
İçişleri Bakanlığınca hazırlanan Dış Temsilciliklerin Korunmasında Geçici Süreli Görevlendirilecek Jandarma Genel Komutanlığı Personeli Hakkındaki Yönetmelik, Resmi Gazete'de yayınlandı.
Meteoroloji Genel Müdürlüğü, yaptığı açıklama ile Cumartesi günü rüzgarın kuvvetini artıracağını, Pazar günü ise yer yer fırtına beklendiğini duyurdu.
Zonguldak'ın Alaplı ilçesinde yaklaşık 50 kişilik grup, bastıkları kahvehanenin camlarını kırdı.
'Silivri’de ekili tarlaya 12 kat imar' haberine İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nden yanıt geldi. İBB'den yapılan açıklamada '12 katlı binalar yapılması söz konusu değil. 6-8 kat yapılacak' ifadesi kullanıldı.
İstanbul Teknik Üniversitesi'nde kim tarafından dağıtıldığı belli olmayan 'müzik haramdır' başlıklı bildiri tepkilere neden oldu.
Ege Üniversitesi’nin yeni atanan rektörü Prof. Dr. Necdet Budak’ın talebi üzerine Bornova İlçe Emniyet Müdürü Ramazan Çankaya, Ege Üniversitesi’ne emniyet müdürü olarak tahsis edildi. Türkiye’de ilk kez gerçekleşen bu uygulamaya kamuoyunda tepkiler sürüyo
Marmara Denizi'ndeki olumsuz hava koşulları nedeniyle Bursa Deniz Otobüsleri A.Ş. (BUDO) bazı seferlerini iptal etti.
MEB; Ensar Vakfı, İlim Yayma Cemiyeti ve Birlik Vakfı’nın ardından Sümeyye Erdoğan’ın KADEM derneği ile de protokol imzaladı.
ABD’deki davada ifadesi ve çapraz sorgusu tamamlanan Rıza Sarraf, Türkiye’de cezaevinden çıktıktan sonra para ticaretine başlayabilmesi için Berat Albayrak’ın aracı olduğunu iddia etti.
Battal İlgezdi'nin Ataşehir Belediye Başkanlığı görevinden uzaklaştırılmasına tepkiler sürüyor. CHP Genel Başkan Yardımcıları ve milletvekilleri belediye önünde basın açıklaması yaptı.
Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi'nin İçişleri Bakanlığı tarafından görevden uzaklaştırılmasının ardından CHP'den ilk tepkiler geldi.
İçişleri Bakanlığı'nın Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi´yi görevden uzaklaştırılmasının ardından haberi alanlar Ataşehir Belediye Binası önünde toplanmaya başladı.
Darbe girişimi sırasında Genelkurmay Başkanlığı'ndaki eylemlerle ilgili 221 sanık hakkında açılan davada ara karar açıklandı.