Rasim Ozan Kütahyalı Beyaz TV'de Beyaz Futbol programında sarf ettiği skandal sözler üzerine Beyaz TV'den kovuldu.
Yüksek Seçim Kurulu'nun (YSK) yapısında değişikliğe gidilecek kanun teklifi bugün Meclis Başkanlığı'na sunulacak.
Esenler'de Dr. İlhami Faydagör İlkokulu’nda öğrencisinin yüzüne kitapla vurup, dört dikiş atılmasına neden olduğu iddiasıyla yargılanan öğretmen, 'Sınıfta kitapla dolaşıyordum. Bir ara kitap çocuğun gözüne değmiş' dedi.
Genelkurmay Başkanı Hulusi Akar, Kanada'da düzenlenen 9. Halifax Uluslararası Güvenlik Forumu'na katılıp konuşma yaptı. Konuşma öncesinde forumun Twitter hesabında paylaşılan bir fotoğraf ise tartışma yarattı.
İsim yasaklayan, çocukların kafalarını gerici hurafelerle doldurup psikolojik sorunlar yaşamalarına neden olan ilkokul dördüncü sınıf öğretmeni hakkında soruşturma başlatıldı.
TBMM Başkanlığı seçimi sonuçlandı. İlk iki turda Meclis başkanı seçilemezken 3. turda İsmail Kahraman 289 oyla yeniden başkanlığa seçildi.
İzmir'in Dikili ilçesindeki Atatürk Meydanı'nda, çeşitli etkinliklerde kullanılmak üzere kurulan sahnedeki Atatürk portresine bıçaklı saldırıda bulunan bir kişi, polis tarafından gözaltına alındı.
13 Boşnak derneği canlı yayında skandal sözler sarf eden Rasim Ozan Kütahyalı'ya ortak bir açıklamayla tepki gösterdi.
Cezaevlerindeki çocuklarla ilgili rapor hazırlayan CİSST ve TCPS, Adalet Bakanlığı verilerine dayanarak ülkede toplam 2 bin 800 çocuğun tutuklu olduğunu belirtti.
Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları Kırklareli’de 100 yıllık tarihi gar binası için tepki çeken bir adım atmış, tarihi bina için ihale kararı almıştı. İhale iptal edildi.
Cumhurbaşkanlığı Başdanışmanı İlnur Çevik, ABD'de tutuklu bulunan Rıza Sarraf hakkında, 'İşlerin buraya varacağını daha Rıza Zarrab kuzu kuzu Amerika’ya gidip kendini FETÖ’cü ABD savcılarına yakalattığı zaman anlamalıydık' dedi.
OHAL'in yatırımcıları ürküttüğünü vurgulayan CHP lideri Kılıçdaroğlu, 'OHAL bugün kaldırılsa 3 ay içinde faiz, 1 yıl içinde enflasyon yarıya iner' dedi.
Adana'da, terör örgütü IŞİD üyesi olduğu iddia edilen ve bireysel eylemleri nedeniyle 'yalnız kurt' olarak adlandırılan 15 yabancı uyruklu şüpheli yakalandı.
Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, ihraç edilen 107 öğretmen hakkında gözaltı kararı verildiğini açıkladı.
NATO'da yaşanan skandala dair konuşan Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Yalçın Topçu, 'Bütün darbelerin ve savunma sanayinde bağımlılığın arkasında NATO vardır. NATO üyeliğimizi gözden geçirmemizin zamanı gelmiştir' dedi.
İETT'nin öğrencilerin ulaşımı ile ilgili yeni projesi açıklandı. Açıklamada, 'öğrencilere fazladan 5 biniş hakkı verileceği' belirtildi.
Gökçekler'in sahibi olduğu Beyaz Tv de yayınlanan Beyaz Futbol programında dün gece Rasim Ozan Kütahyalı kendisine yapılan şaka sonrası akıllara durgunluk veren bir söz söyledi.
Hürriyet yazarı Abdulkadir Selvi, ABD’nin Zarrab’ı, 2007 tarihinden bu yana izlediğini kaleme aldı.
CHP Aydın Milletvekili Metin Lütfi Baydar, eski CHP Genel Başkanı ve CHP Antalya Milletvekili Deniz Baykal'ın sağlık durumu ile ilgili olarak, 'Durumu gayet iyi' dedi.
Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan hava durumu tahminlerine göre Türkiye’yi etkisi altına alacak olan soğuk hava sistemiyle birlikte İstanbul başta olmak üzere dört kent için ciddi yağış uyarısı geldi.
TBMM’nin 26. Dönem ikinci yarısında görev yapacak başkan bugün seçiliyor. Üç turda tamamlanması beklenen seçim için her parti aday çıkardı. Seçim saat 14.00’te başlayacak.