Türkiye'nin Rus tarım ürünlerine uyguladığı yeni kısıtlamalara karşı Rusya'dan ''Uygun cevap verilecek'' karşılığı geldi.
Balıkesir'de, Amerika ile Türkiye arasında yaşanan vize gerginliğini protesto eden iki berber, bundan sonra Amerikan tıraşı kesmeme kararı alarak dükkanının camına yazı astı.
CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, TBMM Genel Kurulu’nda söz alarak hükümetin dış politikasını eleştirdi.
CHP Milletvekili ve TBMM İnsan Haklarını İnceleme Komisyonu Başkan Vekili Şenal Sarıhan her yıl yaklaşık 120 bin kadına yönelik şiddet vakası yaşanmasına rağmen sadece 30 adet e-kelepçe tedarik edilmiş olmasının nedenlerini sordu.
Mahkumiyet kararı bozulan CHP Milletvekili Enis Berberoğlu'nun avukatları, müvekkillerinin tahliyesi için Anayasa Mahkemesi ile İstanbul 14. Ceza Mahkemesi'ne başvurdu.
Milli Savunma Komisyonu Üyesi CHP İzmir Milletvekili Murat Bakan geçtiğimiz günlerde IŞİD’in boğazını keserek infaz ettiği İranlı askere yapılan cenaze törenini hatırlatarak AKP’ye yüklendi.
Başbakan Binali Yıldırım Çankaya Köşkü’nde düzenlenen Valiler Toplantısı’ndan konuştu. ABD ile yaşanan vize krizine değinen Yıldırım, 'Temennimiz iki müttefik arasındaki ilişkilerin kısa sürede normale dönmesidir' dedi.
Avcılar'da 9 ay önce birlikte yaşadığı ve kendisinden 25 yaş küçük İdris Çakır'ı öldürdüğü gerekçesiyle yargılanan Fatma Demir ilk duruşmada ağlayarak olay gününü anlattı.
Emniyet Genel Müdürlüğü Trafik Eğitim ve Araştırma Dairesi Başkanlığı, yılın Ocak-Eylül döneminde meydana gelen 306 bin 813 kazada 2 bin 722 kişinin olay yerinde hayatını kaybettiğini açıkladı.
ABD’nin Ankara Büyükelçisi John Bass, hakkında gözaltı kararı bulunan bir konsolosluk çalışanının ABD'nin İstanbul Başkonsolosluğu’nda saklandığı iddialarını reddederek, 'Hiçbir çalışanımızı yargı yetkililerinden gizlemiyoruz' dedi.
IŞİD tarafından kaçırıldığı ve yakılarak öldürüldüğü kesinleşen asker Sefter Taş'ın babası Aydın Taş, ''Ne mutlu bana ki şehit babasıyım. Geride kalan ben, oğullarım ve torunlarım da bu vatana feda olmaya hazır'' dedi.
Bursa'da maskeyle gasp girişiminde bulundukları iddiasıyla gözaltına alınan 3 kişi tutuklandı. Olay anı ise çevredeki işyerlerinin kameraları tarafından kaydedildi.
Grekoromen sporcu Cenk İldem trafikte tartıştığı kişiler tarafından bacağından vuruldu.
Dışişleri Bakanlığı, Rusya'dan Türkiye'ye basketbol müsabakası için gelecek iki ABD'li sporcuya vize verildiğini açıkladı. ABD ile Türkiye arasında yaşanan vize krizi nedeniyle ABD'li sporcuların Türkiye'ye girişine izin verilmediği ifade edilmişti.
Bitlis Valiliği, merkez, Güroymak ve Mutki İlçesi sınırları içerisindeki 27 köy, 1 mezra ve 7 mahallede 11 Ekim 2017 tarihi itibariyle ikinci emre kadar sokağa çıkma yasağının ilan edildiğini duyurdu.
Cumhurbaşkanlığı Genel Sekreterliği resmî dosyalarında, Saray'ın kontrolündeki araç sayısı ortaya çıktı. Buna göre, Saray'da 2’si limuzin 14 zırhlı araç, 28 4x4 jip, 30 motosiklet olmak üzere toplam 268 araç yer alıyor.
Ulaştırma Bakanı Ahmet Arslan, 2013’te kapatılıp bakıma alınan İstanbul banliyö hatlarının 2018’de açılacağını söyledi.
17 eski Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) çalışanı hakkında ByLock kullanıcısı oldukları gerekçesiyle gözaltı kararı alındı.
Kocaeli Üniversitesi’nde (KOÜ) öğrenciler Ankara Katliamı’nın tiyatral bir canlandırmasını yaptı. DHA muhabiri Faruk Kıyak Instagram hesabından fotoğrafladığı eylemi ‘Keşke gerçek olsa’ notuyla paylaştı.
Yeniçağ gazetesi yazarı Ahmet Takan, Tarım Bakanı Eşref Fakıbaba'nın Binali Yıldırım'a sunduğu atama listesinin kabul edilmemesine ilişkin Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 'Boşver Binali'yi' dediğini iddia etti.
Tüpraş'ın İzmir'deki rafinerisinde depolama tankında meydana gelen patlamada 4 kişinin öldüğü çok sayıda yaralının olduğu bildirildi.