Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın belediye başkanlarından istifa istemesini değerlendirirken 'Sayın genel başkanımız çalışmamdan memnun değilse bir tek tebessümü yeter' dedi.
HDP Sözcüsü Ayhan Bilgen, Grup Başkanvekili Filiz Kerestecioğlu ve İzmir Milletvekili Ertuğrul Kürkçü’den oluşan heyet Deniz Baykal'a geçmiş olsun ziyaretinde bulundu.
Kalkınma Bakanı Elvan, Mersin'deki bombalı saldırıyla ilgili 11 kişinin gözaltına alındığını ve ilk belirlemelere arkasında terör örgütü PKK'nın olduğunu açıkladı.
HDP İstanbul Milletvekili Pervin Buldan, Bursa Cumhuriyet Savcılığı tarafından yalanlanan 'Öcalan öldü' haberleri sonrası Adalet Bakanı ile görüştü.
AKP Genel Başkan Başdanışmanlığına geçtiğimiz günlerde atanan Sakarya Milletvekili Şaban Dişli bu görevinden istifa etti.
CHP, muhtarlara nikâh yıkma yetkisi verilmesi için teklif verdi. Gerekçede 'Seçimle gelerek kamu görevi yürüten mahalle muhtarlarının bu yetkiye haiz olmaması büyük bir eksiklik yaratmaktadır' denildi.
Melih Gökçek’le ilgili istifa tartışmaları sürerken, Gökçek önceki gün Altındağ, Pursaklar, Keçiören, Yenimahalle, Etimesgut, Çankaya ve Mamak’ta bulunan 41 parseli satışa çıkardı.
Avrupa Birliği Bakanı Ömer Çelik, bugün yapılacak Avrupa Birliği liderler zirvesinden Türkiye ile ilgili olumsuz bir cümle duymamayı umduklarını söyledi.
Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'nde kaçak geçişlerin önlenmesi amacıyla başlatılan çalışmalar sona erdi. Ulaştırma Bakanı Ahmet Arslan, kapalı şeritlerin bu akşam açılacağını söyledi.
CHP Trabzon Milletvekili Avukat Haluk Pekşen AKP’nin tarafına 100 bin TL tazminat davası açması üzerine bir basın açıklaması yaptı.
Görevinden istifa eden Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, 'Kimse istifa et demedi, kendi ekibimizle karar aldık' dedi.
TBMM Genel Kurulu’nda CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer’in sözlü sorusuna yanıt veren İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, sadece 2017 yılında Eylül ayına kadar 63 bin 453 kişiye silah ruhsatı verildiğini açıkladı.
Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan Nijerya Cumhurbaşkanı Muhammed Buhari'yi Beştepe'de ağırlıyor. Nijerya Cumhurbaşkanı şerefine verilen yemekte protokolde yer alan isimlerden biri de Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek.
Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya: Kadınla ilgili pek çok sorunun temelinde eğitim konusu yer alıyor. Türkiye olarak son 15 yılda özellikle kız çocuklarımızın eğitimlerinin artırılması alanında çok önemli bir başarıya imza attık.
HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş'ın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile ilgili 'hakaret ve adil yargılamayı etkilemeye teşebbüs' iddiasıyla yaptığı suç duyurusu Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından reddedildi.
Ankara Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erkan İbiş, Ankara Üniversitesi İbni Sina Hastanesi'nde tedavi gören CHP eski Genel Başkanı ve Antalya Milletvekili Deniz Baykal'ın son durumu hakkında açıklamalarda bulundu.
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Portekiz Dışişleri Bakanı Augusto Santos Silva'yı Genel Merkezde kabul etti
Muğla'nın Yatağan ilçesinde 'feldspat madeni' çıkarmak için mahalle içerisinde köylülerin tek gelir kaynağı olan 286 fıstık çamı ağacının kesilmek istenmesi üzerine mahkemeye başvuran köylülerin talebi üzerine, keşif yapıldı.
Devlet, Rakka'da IŞİD’e karşı savaşırken hayatını kaybeden ve kamuoyunda ‘Kırmızı fularlı kız’ olarak bilinen Karacagil’in annesine tazminat ödeyecek.
Anayasa değişikliği sonrasında askere yargılama iznini kimin vereceği konusunda iktidar içinde kriz yaşanıyor.
'Bir kadınla tokalaşmak, ateş tutmaktan daha korkunç' dediği tweet ile tepki çeken Adıyaman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Talha Gönüllü'nün bir düğünde kadınlarla halay çektiği görüntüler ortaya çıktı.