Konya merkezli 7 ilde Fethullahçı Terör Örgütü/ Paralel Devlet Yapılanmasına (FETÖ/PDY) yönelik operasyonda, Türk Silahlı Kuvvetleri'nde görev yapan 70 muvazzaf asker hakkında yakalama kararı verildi.
Ankara'da 2 yıl önce Gar Kavşağı'nda meydana gelen ve 102 kişinin yaşamını yitirdiği, yüzlerce kişinin de yaralandığı bombalı terör saldırısının yıl dönümünde, Ankara Tren Garı önünde toplanmak isteyen gruplara polis biber gazı ile müdahale etti.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ukrayna Devlet Başkanı Petro Poroşenko ile yaptığı ortak basın toplantısında uyuyakaldı.
Diyanet İşleri Başkanlığı, Balıkesir Altıeylül ilçesinde, Kubbeli Camisi’nin imamlığını yapan A.Ö. ile ilgili, 'Kuran kursu eğitimi verdiği çocuklara masaj yaptırdığı' gerekçesiyle soruşturma başlattı.
Türk Hava Yolları (THY). Türkiye-ABD ve ABD-Türkiye vize uygulaması ile ilgili bazı değişiklikler yaptı.
Adana’da 12 kişinin hayatını kaybettiği tarikat yurdundaki yangının 3. duruşması görüldü. Mahkeme 11 Aralık'a ertelendi.
Yozgat'ta IŞİD'e yönelik operasyonda gözaltına alınan Iraklı 5 şüpheliden biri tutuklandı, 4'ü sınır dışı edildi.
ABD Büyükelçiliği Müsteşarı Dışişleri Bakanlığı'na çağrıldı. ABD'li Müsteşar'a 'Karardan geri dönün' mesajı verildiği öğrenildi.
İstanbul'da seyir halindeyken tartıştığı metrobüs şoförüne elindeki şemsiye ile vurduktan sonra aracın yoldan çıkmasına ve 13 kişinin yaralanmasına sebep olan kişi hakkında 68 yıl hapis cezası istendi.
Adalet Bakanı Abdülhamit Gül'ün ABD Büyükelçisi John Bass'in görüşme talebini reddettiği iddia edildi.
İstanbul Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesinde bir hasta yakını, hasta karşılama görevlisi Erdi Yiğit'i önce bıçakladı sonra da silahla vurdu.
İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı yaptığı yazılı açıklamayla, ABD İstanbul Başkonsolosluğu çalışanı N.M.C'nin ifadesi için Cumhuriyet Başsavcılığına davet edildiğini belirtti.
TSK, IŞİD'in yakarak öldürdüğünü duyurduğu Er Sefter Taş'a şehitlik unvanı verdi. Sefter Taş'ın ailesine oğullarının yaşamını yitirdiği bildirildi.
DİSK, KESK, TMMOB, TTB ve 10 Ekim Barış ve Dayanışma Derneği, 10 Ekim Katliamı'nın 2. yıl dönümünde Ankara Garı önünde saat 10.04'te düzenlenecek anma etkinliğine çağrı yaptı.
Konya'da Orhan Kingütmez, iddiaya göre, kırmızı ışıkta aracına arkadan çarpan otomobildeki A.Ç. ile tartıştı. Tartışma sırasında Kingütmez'i bıçaklayarak öldüren A.Ç., 'Ne yapayım öldüyse öldü. Hepimiz öleceğiz' dedi.
İstinaf Mahkemesi, CHP İstanbul Milletvekili Enis Berberoğlu ile ilgili yerel mahkemenin verdiği kararı bozdu. Berberoğlu yeniden yargılanacak.
İlahiyatçı Prof. Dr. Cevat Akşit'in 'Cinsel münasebet esnasında affedersiniz eşeklerin yaptığı gibi tamamen soyunmayın' ifadelerini kullandığı bir videosu sosyal medyada gündem oldu.
Ağrı’da bir Kuran kursunda, 9 yaşındaki U.P. adlı çocuğa 17 yaşındaki kurs hocası tarafından cinsel istismarda bulunulmasına ilişkin davanın ilk duruşması görüldü.
Kocaeli’nin Karamürsel ilçesinde, park halindeki otobüste uyuyan 55 yaşındaki Mahir Eskici, yaşamını yitirdi.
ABD’nin, Türkiye’den yapılan vize başvurularını askıya alma kararının ardından Türkiye de ABD vatandaşlarının vize başvurularını askıya aldı. Bu kapsamda ABD’den Türkiye’ye gelen yolculara, sınır kapılarında bu gece 22.00'den sonra vize verilmeyecek.
CHP Parti Meclisi Üyesi ve Ankara Milletvekili Necati Yılmaz, Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek’in Güvenpark’ın altına otopark yapmak istediğine yönelik iddiaları Başbakan Binali Yıldırım’a sordu.