CHP Genel Başkan Yardımcısı Lale Karabıyık, AKP’nin iktidara geldiği 2002’deki verilerle AKP’nin 15 yıllık eğitim karnesini çıkardı.
Türkiye ve Almanya'yı karşı karşıya getiren Alman milletvekillerinin Konya’daki 3'üncü Ana Jet Üs Komutanlığı'nda konuşlanan NATO Üssü’ndeki Alman askerlerini ziyaretleri bugün gerçekleşti.
AYM önündeki Vicdan ve Adalet Nöbeti’nin 4. gününde konuşan HDP Sözcüsü Osman Baydemir, Ayhan Bilgen'in tahliyesine ilişkin, ''Olması gereken budur'' dedi.
Başbakan Binali Yıldırım , gazeteci Nil Gülsüm 'ün yayımlanan kitabında 15 Temmuz darbe girişiminde yaşadıklarını anlattı.
Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından, CHP İstanbul Milletvekili Mustafa Sezgin Tanrıkulu hakkında, silahlı insansız hava araçlarıyla ilgili sözleri nedeniyle soruşturma başlatıldı.
Elazığ'ın 4 ilçesinde yürütülen operasyonlarda sivil halkın zarar görmemesi amacıyla 15 ayrı bölge, 15 gün süreyle özel güvenlik bölgesi ilan edildi.
CHP Manisa Milletvekili Mazlum Nurlu, 6 yıldır bir türlü trafiğe açılamayan Sabuncu Tüneli ile ilgili 8 Eylül'de gerçekleşecek olacak 'Işık gördü' törenini sordu.
ABD’de tutuklu yargılanan Reza Zarrab davasına ek iddianameyle eski AKP’li bakanlardan Zafer Çağlayan da sanık olarak eklendi. Mahkemeye sunulan 53 sayfalık ek iddianamede Çağlayan’ın kod adı, Türkçe ‘Abi’ olarak yazıldı.
Sakaryalı fındık üreticisi çektiği videoda Tarım Bakanı'na seslendi: ''O 2019 gelecek… O başkan değişir, ben size söyleyeyim.''
Antalya'da Myanmar'da Arakanlı Müslümanlar'a yönelik şiddet eylemlerini kınamak isteyen bir kişi kumdan Buda heykeline yönelik 'tokatlı, tükürüklü' protesto gerçekleştirdi.
ByLock soruşturmasında 18 milyon mesaj çözüldü. 1 milyon mesajın ise kriptolandığı anlaşıldı. Bu mesajların, örgüt yöneticilerinin kritik talimatlarını içerdiği düşünülüyor.
Türkiye'ye sığınan Suriyelilerin büyük bölümü, hem çalışan hem işveren olarak tekstil sektörünü tercih etti. Bunula beraber tekstil ve konfeksiyon atölyelerinde iş ilanları Arapça'ya döndü.
İzmir merkezli 4 ilde, FETÖ'ye yönelik operasyonda, çoğunluğu muvazzaf asker 20 kişi gözaltına alındı.
Almanya'da Türk istihbaratı adına casusluk yaptığı gerekçesiyle yargılanmaya başlayan sanık Ankara’da terörle mücadele birimine bağlı polislerle işbirliği içinde olduğunu itiraf etti.
Darbe girişiminin sanıklarından Akın Öztürk’ün damadı Yarbay Hakan Karakuş, telsiz konuşmalarını yalanladı. Karakuş, K.G. isimli bir MİT’çi tarafından yönlendirildiklerini iddia etti.
Erzurum'dan TBMM'ye dilekçe yazan bir şahıs, organlarını Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan'a bağışladığını söyledi. TBMM Dilekçe Komisyonu, konunun ilgili kurumlara intikal ettirilmesi gerektiğini hükmetti.
İzmit'ten Ankara'ya seyahat eden eşcinsel bir çift, Kamil Koç firması muavini tarafından otobüsten indirilmek istendi.
2017-2018 yılı okul servis ücretleri en yakın ve en uzak mesafe ücretleri belli oldu. İstanbul, Ankara, İzmir, Gaziantep ve Konya'da okul servislerinin ücretlerine zam yapılırken, Trabzon'da ücretlere zam yapılmamasına karar verildi.
Aladağ’da 11’i çocuk 12 kişinin yanarak can verdiği yurt faciasında İlçe Milli Eğitim Müdürü’ne kınama cezası verildi.
CHP Ankara Milletvekili Şenal Sarıhan, 23 Ağustos- 6 Eylül tarihleri arasında Türkiye’de yaşanan hak ihlallerini açıkladı.
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Türkçe üzerine çalışmalarıyla tanınan Emin Özdemir'in vefatı dolayısıyla, ailesine taziye ziyaretinde bulundu.