Ayvalık'ta çıkan orman yangınının ardından ağaçlandırma kampanyası başlatan sanatçı Haluk Levent, Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu ile görüştü. Levent, yanan bölgeye kasım ayında fidan dikmeye başlayacaklarının müjdesini verdi.
Alevi örgütleri, Eğitim-Sen, Haziran Hareketi, HDP ve Halkevleri'nin de aralarında bulunduğu 17 kurum 17 Eylül Pazar günü Kartal'da 'laik eğitim' talebiyle düzenlenecek mitinge katılım çağrısında bulundu.
İstanbul Başakşehir'de, kayınpederi Yeni Akit Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Kadir Demirel'i öldürdüğü, eşi Esma Karanfil’i de yaraladığı gerekçesiyle aranırken İzmir'de yakalanan Cemil Yavuz Karanfil, tutuklandı.
Sakarya'nın Geyve ilçesinde orman yangını çıktı. Yangın yaklaşık 10 hektar ormanlık alanda etkili oluyor.
Pendik'te, üniversite öğrencisi Asena Melisa Sağlam’a (21) bindiği minibüste şort ve dekolte tişört giydiği gerekçesiyle yumruklu saldırıda bulunan Ercan Kızılateş, 3 yıl 4 ay hapis cezası aldı. Kızılateş tahliye edildi.
Onlarca araçlık askeri konvoy, TEM Otoyolu’nda Edirne istikametinden Ankara yönüne ilerledi.
Bitlis Ahlat'ta, okul harçlığını kazanmak için değirmende çalışan 14 yaşındaki Mehmet Emin Çevik, elektrik akımına kapılarak hayatını kaybetti.
AKP'nin Samsun Terme İlçe Teşkilatı'nın düzenlediği 6. Olağan kongresinde AKP'liler yumruk yumruğa dombra müziği eşliğinde birbirlerine girdi.
Suikast timi davasında yargılanan darbe sanığı eski tuğgeneral Gökhan Şahin Sönmezateş, savunmasında 'Görünmeyen kralın emriyle darbe yaptım' dedi
Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Ahmet Eşref Fakıbaba, kuru üzümün kilogram fiyatının 4 liranın altına düşmeyeceğini belirterek, ''Sizi kimseye muhtaç etmeyeceğiz. Üzümünüzü sınırsız alacağız" dedi''
1 milyonu aşkın kişinin fişlendiği, 650 bin kişinin gözaltına alındığı, 50 kişinin idam edildiği, Meclis'in feshedildiği, insanların işkencelerden geçirildiği 12 Eylül darbesinin üzerinden 37 yıl geçti.
İzmir'de bir okula yeni atanan okul müdürü, okul üniforma takımında yer almasına rağmen kız çocuklarının etek, şort ve şort etek giymesini engellemek istedi.
Çete tarafından Halep’teki ailelerinden ayda bin liraya kiralanıp İstanbul’a getirilen Suriyeli çocuklara dilencilik yaptırılıyordu. Çeteyi çökerten polis 36 çocuğu kurtardı.
CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun oğlu Kerem Kılıçdaroğlu yarın askeri birliğine teslim olacak.
CHP Ankara Milletvekili Murat Emir, ağaçların gece yarısı operasyonuyla katledildiği ODTÜ yolu için TBMM’ye araştırma önergesi verdi
İçişleri Bakanlığı illere gönderdiği bir genelgeyle asker cenazelerinde Itri’nin ''Tekbir''inin çalınacağını ifade etti.
188 gündür açlık grevinde olan eğitimciler Nuriye Gülmen ve Semih Özakça’nın avukatları, iki eğitimcinin ilk duruşmasına iki gün kala gözaltına alındı.
BM İnsan Hakları Komiseri Zeyd Raad Al Huseyin, Türkiye’deki OHAL’in bu dönemin sonunda tekrar uzatılmamasını isterken, AKP hükümetine Arakan ve diğer yerlerdeki insan hakları hassasiyetini kendi ülkesinde de gösterme çağrısında bulundu.
Almanya Dışişleri Bakanı Sigmar Gabriel, Türkiye'nin AB'ye üyelik müzakerelerinin sonlandırılması gerektiğini söyledi.
Aralarında Kadri Gürsel, Akın Atalay, Ahmet Şık, Murat Sabuncu ve Emre İper'in tutuklu bulunduğu Cumhuriyet Gazetesi yazar ve yöneticilerinin yargılandığı davanın ikinci duruşmasında tahliye çıkmadı. Bir sonraki duruşma 25 Eylül 2017'ye ertelendi.
Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, Suriye Devlet Başkanı Beşar Esad'la görüştüğüne dair iddiaları yalanladı.