Cumhuriyet davası kapsamında 9 ay tutuklu kalan avukat Bülent Utku, 18. 'Adalet Nöbeti'nde, hukuksuz bir şekilde tahliye edilmeyen Akın Atalay, Ahmet Şık, Murat Sabuncu ve Kadri Gürsel'e selam yollayarak, ''Kalbimiz Silivri'de kaldı'' dedi.
Kadınların gizlice çekilmiş video ve görüntülerinin yayınlandığı ‘Türk ifşa siteleri’ ile ilgili tepkiler büyüyor.
Sivas'ta Valilik, Akören, Serpincik ve Kumyurt köylerinde kuş gribi virüsüne rastlandığı açıkladı.
Anayasa Mahkemesi kararı, AYM kararı sonrasında talep edilen emekli ikramiyelerinin enflasyon değer kaybı eklenerek ödenmesi gerektiğine karar verdi.
16 Temmuz sabahı Akıncı Üssü'nde yakalanan, FETÖ'nün sivil imamlarından olduğu belirtilen Hakan Çiçek dün ilginç bir savunma yaptı.
Hrant Dink davasında savcı 4 isim için tahliye istedi. Tahliyesi istenen isimler arasında Murat Bayrak ve Yüksel Avan da var.
Gaziantep Cumhuriyet Başsavcılığı, Gaziantep'te 3 polisin hayatını kaybettiği saldırıya ilişkin davadaki tahliyeler için itirazda bulundu. Bunun üzerine tahliye edilen 19 IŞİD sanığından 17'si için yakalama kararı çıkardı.
Akıncı davasında üçüncü duruşma başladı. Dün savunmasına yapan Hakan Çiçek, 15 Temmuz'un FETÖ'nün yaptığı bir darbe girişimi olduğunu söyledi. Çiçek, sivil imam olduğuna yönelik iddiaları kabul etmedi. Çiçek bugün çapraz sorguya girecek.
Niğde Milletvekili ve KİT Komisyonu üyesi Ömer Fethi Gürer, inşaatı 2014'te başlayan ve hala bitirlemeyen Niğde-Nevşehir-Kayseri yolu kavşağını inceledi.
Kayseri Emniyeti, EMEP üyesi gençleri telefonla tehdit ederek 'Emek Partisi’ne gidiyormuşsun, gitmeyeceksin' dediği bildirildi.
Deniz Kuvvetleri Komutanlığı, HSK’den FETÖ ile mücadele kapsamında yürütülen adli soruşturmalar ile ilgili işbirliği istedi.
Medipol Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nde öğretim görevlisi olan Selman Öğüt, CNN Türk'te katıldığı programda, hukuku hiçe sayıp linci savundu. Öğüt, tartışma sırasında 'darbecilere karşı linci meşrulaştırıyorum' dedi.
HDP Merkez Yürütme Kurulu, 3 Ağustos 2014’te IŞİD’e bağlı çeteler, Şengal’de aralarında kadın, çocuk ve yaşlıların da olduğu 5 binden fazla Êzidî Kürdü katledişinin 3. yılında açıklamada bulunarak Şengal'deki Êzidî soykırımını lanetledi.
AKP’nin İstanbul Başakşehir ilçesinde Yürütme Kurulu’nda yer alan ve belediyeyi İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nde temsil eden çok sayıda ismin, ihalelerin ‘vazgeçilmezleri’ olduğu ortaya çıktı.
Kültür ve Turizm Bakanlığı'na getirilen Numan Kurtulmuş'un ilk işi ünlü Forbes Dergisi'ni hedef almak oldu.
Diyanet İşleri Başkanlığı görevini bırakan Mehmet Görmez’in ayrılmasıyla ilgili çok sayıda iddia ortaya atılırken, en belirleyici nedenin, bağlı olduğu bakan Numan Kurtulmuş ile yaşadığı sorunlar olduğu dile getiriliyor.
Avrupa İnsan Hakları Mahkemesi (AİHM) 02.08.2017 tarihinde (dün) verdiği kararla, devletin Nuriye Gülmen ve Semih Özakça’ya gayet iyi baktığını, dosya içerisindeki 24 uzman hekimin raporuna rağmen, şimdilik hayati bir tehlike de görmediğine karar verdi
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun 6. Ana Jet Üssü'ne ziyaretinde Kılıçdaroğlu'nu askeri törenle karşılayan Balıkesir'in Bandırma 6. Ana Jet Üs Komutanı Hv. Plt Tuğgeneral Ahmet Biçer'in görev süresi bir yıl daha uzatıldı.
Aile Bakanlığı, Nakşibendi tarikatının Ankara kolu olarak bilinen Muradiye Kültür Vakfı’yla protokol imzaladı.
Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın YAŞ'taki atamalara ilişkin açıklama yaptı.
CHP Ankara Milletvekili Necati Yılmaz, Ankara Valiliği’nin Ağustos ayı boyunca park, bahçe ve umuma açık alanlarda açlık grevi, oturma eylemi, anma toplantısı, konser gibi toplu etkinlikleri yasaklama kararına sert tepki gösterdi.