Meteoroloji Genel Müdürlüğü, bugün Marmara’nın batısında, Salı günü ise Marmara’nın doğusu ve Batı Karadeniz’de kuvvetli yağış beklendiğini duyurdu.
Ankara Barosu Başkanı Hakan Canduran, Türkiye’nin adım adım faşizme gittiğini söyleyerek, iktidarın OHAL ile muhalifleri hedef alarak yol temizliği yaptığını ifade etti. Canduran, 'Artık hâkim ve savcılar parti üyesi haline geldi' dedi.
İzmir'in Çeşme İlçesi'nde, Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim, damatları ve korumaları ile Adana Yüzevler Kebap sahibi Selahaddin Aydoğdu arasında yaşanan kavganın ardından Aydoğdu dün akşam saatlerinde ifade vermek üzere polis merkezine gitti.
Haber yapmak için gittiği Ankara'da gözaltına alınan Kocaeli Koz Gazetesi Sorumlu Yazı İşleri Müdürü Yeliz Koray, çıkarıldığı mahkemece adli kontrol kararıyla serbest bırakıldı.
Beyoğlu, Kasımpaşa'da bir kafeteryada meydana gelen olayda, silahlı bir kişi, 2 kişinin oturduğu masaya doğru ateş açtı. Olayda 2 kişi yaralandı.
Çengelköy şehitliğinde dün yine tehdit içeren bir konuşma yapan organize suç örgütü lideri Reis Sedat Peker, 'Kardeşlerim benim yaptığımı yapın. Her gece dua ederken Azrail Aleyhisselam'ın yardımcısı olabilmek için memuriyet dileyin' dedi.
Yönetmen Mustafa Altıoklar hakkında sosyal medyada yer alan paylaşımları nedeniyle gözaltı kararı çıkarıldı.
Güneydoğu Anadolu Bölgesi'nde sürdürülen kazı çalışmaları sırasında M.Ö. 10 bin yıl öncesi dönemi yansıtan 'Seramiksiz Neolitik Dönem'deki yaşamın yanı sıra ölenlerin nasıl gömüldüğüne ilişkin önemli bilgi ve verilere ulaşıldı.
HSYK üyesi Mehmet Durgun, twitter hesabından yaptığı açıklamada şeriat düzenine duyduğu özlemi ifade eden paylaşımda bulundu.
İzmit'te bir parka gömülen '15 Temmuz Zaman Kapsülü' 2067 yılında açılacak.
Tunceli’de valilik ve belediye tarafından düzenlenen '15 Temmuz Şehitlerimizi Anıyoruz' programında konuşan CHP Tunceli İl Başkanı Ali Rıza Güder, PKK'ya çok sert tepki gösterdi.
Hünkâr Hacı Bektaş Veli Vakfı Başkanı Veliyettin Hürrem Ulusoy son dönemde meydana gelen, Aleviliğin temel düsturları ve Alevi Bektaşi toplumunun inancında yeri olmayan durumlar hakkında değerlendirmelerde bulundu.
Darbe girişiminin yıl dönümünde Wall Street Journal'a röportaj veren Fethullah Gülen'in çektirdiği fotoğraflar tartışma konusu oldu. Gülen'in bulunduğu odadaki televizyonda yer alan yazılar dikkat çekti.
Darbe girişiminin 1. yıl dönümü için dün 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde gerçekleştirilen törende konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, '15 Temmuz gecesi 250 kahramanı toprağa verdik. Karşılığında 50 milyonluk Türkiye’nin istikbalini kurtardık' dedi.
AKP Genel Başkan Yardımcısı Cevdet Yılmaz, 15 Temmuz’un ekonomik faturasını açıkladı.
Açlık grevindeki eşi Semih Özakça ve akademisyen Nuriye Gülmen'in tutuklanması sonrası açlık grevine başlayan ve mahkeme kararıyla ev hapsine mahkum edilen Esra Özakça, 'Herkes yapabileceğini artık yapmalı, açlık grevi çok kritik bir noktada' dedi.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, FETÖ'nün 15 Temmuz'daki darbe girişimi sırasında ölen Erkan Yiğit'in yaralı olan ikiz kardeşi Volkan Yiğit'i koruma olarak yanına aldı.
Şırnak'ın Silopi ilçesi yakınlarında bulunan Habur Sınır Kapısı’nda pasaport sistemindeki sorun nedeniyle giriş ve çıkışlar durdu.Saat 03.00’ten itibaren sistemin çalışmaması nedeniyle Türkiye ve Irak tarafında uzun araç ve insan kuyruğu oluştu.
Aydınlık gazetesi, Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) içindeki cunta yapılanması tarafından 15 Temmuz 2016'da düzenlenen darbe girişiminin merkezinin NAto Müttefik Dönüşüm Komutanlığı olduğunu iddia etti.
Fethullahçı Terör Örgütü tarafından gerçekleştirilen darbe girişiminin önlenmesiyle ilgili birçok soru yanıtsız kaldı. Binbaşı O.K’nin MİT’e giderek darbeyi haber vermesinin ardından yaşanan süreçle ilgili ‘ihmal’ iddiaları yeterince araştırılmadı.