Başbakan Binali Yıldırım, açlık grevindeki Nuriye Gülmen ve Semih Özakça için adım atılması çağrısına 'İnsani bakımdan gereken çalışmaları yaptık. Ama gördük ki iş ideolojik boyuta taşınmış ve yapacak da fazla bir şey yok' dedi.
''Atatürk'ün hatırasına alenen hakaret etme'' ve ''Halkı kin ve düşmanlığa alenen tahrik etme'' suçlarından hakkında yakalama kararı bulunan ve 43 gündür firari olan Hasan Akar Bakırköy Adliyesi'ne gelerek teslim oldu.
Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Türkiye, Balkanlar'daki bazı siyasi partileri destekliyor sorusuna 'Tecrübe aktarımından da kimsenin rahatsız olmaması gerekir' cevabını verdi.
Erzincan’da HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş’a sosyal medya hesabından 'vatan haini, it' diyen Osmanlı Ocakları Dergisi Genel Koordinatörü Halim Albayrak, 10 ay hapis cezasına çarptırıldı.
Gazeteci yazar Ahmet Altan ve Prof. Mehmet Altan ile gazeteci Nazlı Ilıcak'ın, yargılandığı davada ikinci duruşma bugün görülecek.
Fatih Medreseleri'ne bağlı İsmailağa Derneği Başkanı Recep Konuk, kamuoyunda Cübbeli Ahmet Hoca olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü'nün, Adil Öksüz'le ve FETÖ'yle bağlantılarına ilişkin iddialarda bulundu.
Aydın'ın Nazilli ilçesinde, MR çekilecek kayınpederine yardım etmek için cihaza yaklaşan emekli polis memurunun belindeki silah, mıknatısın etkisiyle yerinden çıkıp milyon dolarlık makineye yapıştı.
Sinan Oğan'dan MHP'nin tüzük kurultayının iptaline tepki: Adalet hakimlerin vicdanları yerine hükumetin talimatıyla yapılıyor.
MHP'den ihraç edilen Meral Akşener, mahkemenin, 19 Haziran 2016'da yapılan olağanüstü genel kurulun iptaline ilişkin kararına ''Adaletin ruhuna El Fatiha'' diyerek tepki gösterdi.
TBMM’de kabul edilen ‘Sanayinin Geliştirilmesi ve Üretimin Desteklenmesi Yasa Tasarısı’nın görüşmeleri sırasında AKP’nin önergesi ile değişiklik yapıldı.
Ankara 3. Asliye Hukuk Mahkemesi tarafından MHP'nin 19 Haziran 2016'da yapılan olağanüstü genel kurulunun iptaline, bu genel kurulda alınan tüm kararların yokluğunun tespitine karar verildi.
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun CHP İstanbul Milletvekili Enis Berberoğlu'nun tutuklanmasının ardından Güvenpark'tan başlattığı Adalet Yürüyüşü 6. gününe girdi.
Başbakan Binali Yıldırım ''En verimli yatırım, insana yapılan yatırımdır. Köprü, yol, bina yapabilirsiniz, nihayet bunların bir ömrü var ama insana yapılan yatırımın ömrü nesilden nesile devam eder'' dedi.
Mavi Marmara mağdurlarına tazminatların henüz ödenmemesi ve Maliye Bakanlığı avukatının neden olduğu dilekçe skandalının ardından Bakanlar Kurulu, saldırıdan 7 yıl sonra konuyu gündemine alacak.
Başkent'te, 15 Temmuz'da şehit olan Emniyet Amiri Cüneyt Bursa'nın adı verilen ve 3 bin polisin katıldığı uyuşturucu operasyonunda 200'den fazla kişi gözaltına alındı.
Aydın'ın Kuşadası ilçesinde, bir anaokulunda 47'si çocuk 2'si görevli toplam 49 kişi yedikleri yemekten zehirlenerek hastaneye kaldırıldı. Olayla ilgili anaokulunun aşçısı ifadesi alınmak üzere emniyete götürüldü.
Türk Tabipleri Birliği, Manisa’da askerlerin zehirlenmesine ilişkin yaptığı açıklamada, GATA’nın kaldırılmasıyla gıda güvenliğinin kim tarafından sağlandığının belli olmadığına ve bu nedenle birliklerin 'biyolojik ve kimyasal saldırılara açık hale' getiri
Manisa'daki yemek dağıtımı sözleşmesi askerlerin 4 defa zehirlenmesinin ardından iptal edilen Rota Yemekçilik, 2016'da Maliye Bakanlığına da yemek dağıtımı yapmış. 15 kişi zehirlenince sözleşme iptal edilmiş.
Kastamonu’da iftarın ardından 38 askerin gıda zehirlenmesi iddiasıyla hastanelere kaldırıldığı öğrenildi.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, 'Şimdi birileri yürüyor. Aynen Demirel'in dediği gibi 'Yollar yürümekle aşınmaz.' Bunlar da tabii bu yolları yürümekle aşındıramayacaklar ancak istismarla adalet aranmaz' dedi.
Ahmet Altan ve Mehmet Altan ile geçtiğimiz Temmuz ayından beri tutuklu bulunan gazeteci Nazlı Ilıcak’ın yargılandığı dava, Çağlayan’daki İstanbul 26. Ağır Ceza Mahkemesi’nde başladı.