Gezi Parkı gösterileri sırasında polisin attığı biber gazı kapsülünün ayağına gelmesi sonucu yaralanan ve geçen günlerde 3. kez ayağından ameliyat olan 48 yaşındaki Aydın Aydoğan, koltuk değnekleriyle yürüyor.
AKP'li vekil Aydın Ünal, Türkiye’nin Erdoğan’ın liderliğine ihtiyacı olduğunu söyleyerek, 'O giderse, Filistin’in öksüz, Suriye’nin sahipsiz, en doğudan en batıya kadar Müslümanların, mazlumların, gariplerin sessiz kalacağını da biliyoruz' dedi.
Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, 'İnşallah Türkiye'nin bahtı açıktır. Yani 21'inci asra mührü vuracak olan millet, Türk milletidir' dedi.
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nın başlattığı 'Adalet Yürüyüşü'ne CHP Doğu Karadeniz İl Örgütleri de destek verecek.
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Ankara Güvenpark'tan başlattığı Adalet Yürüyüşü'ne katılım İstanbul'a yaklaştıkça artıyor.
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Türkiye'nin İran ve Suriye sınırının duvarla kapatıldığını belirterek, önümüzdeki aylarda operasyonların yoğunlaşacağını söyledi.
AKP’li belediye 400 kişilik özel güvenlik ihalesi düzenledi. KİK ‘yanlış hesap’ tespit etti. Belediye yeni ihale için rakamı 250 kişiye indirdi.
Beşiktaş Maçka Parkı'ndaki 'Adalet Nöbeti' sonlandırıldı. Nöbetin Maltepe Cezaevi’nin önünde devam edeceği belirtildi.
Ramazan Bayramı tatilini tamamlayıp erken dönüş kararı alan vatandaşlar Çanakkale kent merkezinde yoğunluğa yol açtı. İstanbul'da TEM otoyolunda da yoğunluk yaşandı.
Bayram tatilinde İstanbul dışına çıkmak isteyen tatilcilerin kullandığı Osmangazi Köprüsü gişelerinde araç yoğunluğu yaşandı. Sürücüler, köprünün OGS VE HGS gişelerinden nakit para alındığını iddia etti.
Lise öğrencileri 15 Temmuz’u çizdi; MEB kitap yaptı. Öğrencilerin resimleri genç beyinlere yönelik yapılan propagandanın vardığı noktayı gösterdi.
KHK ile ihraç edilen araştırma görevlileri ve doktora öğrencileri hem haklarındaki soruşturmalarla hem de yaşam şartlarıyla mücadele ediyor.
Elazığ Karakoçan ilçesi ile Bingöl il sınırı arasında teröristlerle çıkan çatışmada 1 asker şehit oldu, 1 asker yaralandı. Sivas Yıldızeli ilçesi yakınlarında ise göreve giden askerleri taşıyan aracın devrilmesi sonucu 1 asker şehit oldu, 6 asker de yaral
Kanun hükmünde kararnameyle öğretmenlik görevinden ihraç edildikten sonra açlık grevine başlayan ve grevi cezaevinde sürdüren Semih Özakça, 110. günü geride bıraktı. Özakça'nın anneanne ve dedesinden mesaj geldi.
CHP ve MHP heyeti, AKP'ye bayram ziyaretinde bulundu.
Sağlık Bakanı Recep Akdağ, askeri birliklerde gıda zehirlenmeleri ile ilgili olarak, 'Her bir kuruma ayrı ayrı vazife düşüyor. Kuruluşların itina göstermesi lazım' dedi.
Kafkas Üniversitesi'nden KHK ile ihraç edilen ve Adalet Yürüyüşü'ne katılan Cihangir İslam, 'Nuriye ve Semih'in kenara itilmiş canları için; Tüm Madunlar, mazlumlar ve mağdurlar için yürüyorum' dedi.
Türk Silahlı Kuvvetleri’nde (TSK), Yüksek Askeri Şûra (YAŞ) öncesi tayinler yapıldı, subay-astsubayların rütbe terfileri de gerçekleştirildi.
TSE’nin hazırladığı yeni standartlar getiren taslağa göre, tabelalar 2 dilli olabilecek. Tabelalar 50 metre uzaklıktan okunabilecek nitelikte olacak. Binanın en fazla 2 cephesine tabela asılabilecek. Ayrıca ticari tabelalar kamu kurumlarının üzerine asılm
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun başlattığı Adalet Yürüyüşü 12. gününde. CHP lideri, yürüyüş öncesi basına açıklamalarda bulundu.
İstanbul'da akli dengesi bozuk olan Ömer B. elindeki bıçakla camiye girerek 3 kişiyi yaraladı. Olayın terör saldırısı olduğu iddia edilirken, polis şüphelinin akli dengesinin yerinde olmadığını ortaya çıkardı.