CHP Milletvekili Barış Karadeniz, AKP iktidarına Sinop – Ayancık, Ayancık – Türkeli yolu ile ilgili verdikleri sözleri hatırlatarak ''Haziran’a bir şey kalmadı. Kışın, günlerce kapalı kalan bu yollar için Sinoplulara verilen sözler tutulsun'' dedi.
Meteoroloji Genel Müdürlüğünden alınan tahminlere göre, hava sıcaklığının kuzey ve iç kesimlerde yağışla birlikte biraz azalacağı, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacağı tahmin ediliyor.
7 Haziran seçimlerine göre şekillenen RTÜK’te CHP’li üyenin görev süresinin dolması üzerine CHP, AKP ve MHP arasında uzlaşma aranıyor.
30 AKP'li ismin, hakaret ve suçlamalarda bulunulduğu gerekçesiyle AKP'ye yakın olduğu iddia edilen, açık kimliği belirsiz sosyal medya hesaplarına dava açacağı iddia edildi.
Türkiye ile Almanya arasında İncirlik krizi sürerken, Alman vekillerin Konya Hava Üssü'nde görev yapan Alman askerlerini ziyaret etmesi sorununun çözüldüğü belirtildi.
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Ağrı’nın Doğubayazıt ilçesinde PKK'lılarla çıkan çatışmada şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Yavuz Bayram'ın cenaze törenine katılacak.
Başbakan Binali Yıldırım ''Bu gece ilk teravih ve ilk sahurla karşılayacağımız Ramazan'ın ülkemize, milletimize, İslam dünyasına ve bütün insanlığa barış, huzur getirmesini temenni ediyorum'' dedi.
Diyarbakır merkez Yenişehir ilçesinde üç gün önce yolda yürüyen çifte saldıran kişi dün gece gözaltına alındı. Yekta Ç., ‘Halkı kin ve düşmanlığa alenen tahrik’ suçuyla tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Yalova'da Çevre ve Şehircilik Müdürlüğü ekipleri çevre denetimlerini artırdı. Bu kapsamda Yalova polisi ile birlikte denetim yapan ekipler, yere çekirdek kabuğu attığı tespit edilen 2 kişiye 203’er liralık idari para cezası kesti.
Genelkurmay Başkanı Hulusi Akar, Hakkari'de şehit olan 24 yaşındaki piyade sözleşmeli er Emre Karagöz'ün ailesini ziyaret etti. Akar burada, ''Bu mücadelemiz en son terörist etkisiz hale getirilinceye kadar devam edecektir'' dedi.
Aydın'ın Koçarlı ilçesinde, jandarmanın yaptığı operasyonla yaklaşık 5 ton satışa hazır domuz eti ele geçirdi. Olayla ilgili 4 kişi gözaltına alındı.
Kastamonu'dan Ankara'ya giden yolcu otobüsünün Kalecik ilçesinde devrilmesi sonucu meydana gelen trafik kazasında 8 kişi hayatını kaybetti, 34 kişi yaralandı.
Ataşehir'deki Dumankaya İkon Rezindansın çevresinde hareketli dakikalar yaşanmaya devam ediyor.
Kayıhan Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi sahiplerinin FETÖ/PDY örgüt üyesi oldukları ve bu örgüte finansman sağladıkları iddiası üzerine soruşturma yürütüldüğü belirtildi.
CHP’li Kadıköy Belediyesi’nin Meclis üyeleri Koçan, Kösedağı ve Alkan, Avusturya'da 31 Mayıs ile 2 Haziran tarihleri arasında yapılacak Avrupa Bölgeler Kurulu’na Valilik’ten onay gelmediği için katılamayacak.
Cumhuriyet Halk Partisi Manisa Milletvekili Dr. Tur Yıldız Biçer Manisa 1'inci Piyade Eğitim Tugay Komutanlığı Albay Arif Seyhun Kışlası'nda vatani görevini yapan ve 23.05.2017 Salı günü yedikleri yemeklerden zehirlenen erleri hastanede ziyaret etti.
FETÖ'nün 15 Temmuz'daki darbe girişiminin ardından 17 Temmuz’da tutuklanarak cezaevine konulan ve 9 aydır tutuklu bulunan Adıyaman İl Jandarma Asayiş Müdürü Yarbay Gurbet Keskin yargılandığı mahkeme tarafından hakkında beraat kararı verildi.
KHH ile ihraç edilmesinin ardından Ankara Yüksel Caddesi'nde 'İşimi geri istiyorum' talebiyle direnişe geçen ve açlık grevinin 76'ncı gününde öğretmen Semih Özakça ile birlikte tutuklanan akademisyen Nuriye Gülmen cezaevinden mektup gönderdi.
Hakkari'nin Şemdinli ilçesinde güvenlik güçleriyle PKK'lı teröristler arasında çıkan çatışmada şehit olan 24 yaşındaki piyade sözleşmeli er Emre Karagöz, memleketi Ankara'da düzenlenen törenle son yolculuğuna uğurlandı.
CHP Kırklareli Milletvekili Turabi Kayan, grev kararı alan ancak grevleri Bakanlar Kurulu kararıyla 2 ay ertelenen Şişecam işçilerini ziyaret etti. Fabrikaya girmesi engellen Kayan, işçilerle tel örgüler arkasından konuştu.
Nuriye Gülmen ve Semih Özakça'nın işlerini geri alabilmek için Yüksel Caddesi'nde başlattıkları direnişi Veli Saçılık sürdürüyor. İşimi istiyorum döviziyle eylem yapan Saçılık, yaka paça gözaltına alındı.