Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Antalya İşadamları Derneği Derneği'nin (ANTİAD) Akra Otel'de düzenlediği kahvaltılı toplantıda '16 Nisan'dan sonra AB ile kaldığımız yerden devam edeceğiz' dedi.
Hükümet 657’de aceleci. Kamuya özel sektör modeli isteyen Cumhurbaşkanı, Devlet Memurları Yasası’nın değişmesi gerektiğini söyledi.
İngiliz Financial Times ismini açıklamayan büyük bir patronun referanduma ilişkin, 'Eğer referandumu desteklemiyorum dersem hapse gireceğim. En iyisi bir şey söylemeyeyim' dediğini yazdı.
TEM otoyolunda 4 araç karşıdan karşıya geçmek isteyen yayanın üzerinden geçti
Hayrettin Karaman, 'Evet' oyu vermenin farz olduğunu yazdı.
Merkeze bağlı Aşağıölek, Yukarıölek, Yukarıbalcılar ve Aşağıbalcılar köyleri ile mezralarında uygulanan sokağa çıkma yasağı kaldırıldı.
SONAR Araştırma Başkanı Hakan Bayrakçı, 16 Nisan’da yapılacak referandum için yaptığı son anketin sonuçlarını Twiiter hesabından paylaştı.
Balıkkesir'in Edremit İlçesi'nde, HDP tarafından düzenlenen 'Hayır' mitinginde konuşan Parti Meclisi üyesi Cafer Çelik'e satırla saldırmak istediği iddia edilen kişi, polisin müdahalesiyle etkisiz hale getirildi.
Yandaş kalem Fatih Tezcan, İBB Başkanı Kadir Topbaş’ın kendisinden şikâyetçi olması üzerine mahkemenin hakkında yakalama kararı verdiğini söyledi.
Her seçim dönemi tartışmaya neden olan yüzde 10 seçim barajı konusunda Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan ve Başbakan Binali Yıldırım farklı düşünüyor! Erdoğan 'İstikrar için baraj olmalı' derken, Yıldırım, 'Yüzde 10 barajı indirilebilir' diyor.
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, bu akşam (12 Nisan) saat 19.30'da Kanal D ve CNN Türk ortak yayınında Hakan Çelik'in gündeme dair sorularını yanıtlayacak.
Burdur'da yargılanan FETÖ sanığı M.Ç., ''Kullanıcısı olduğum iddia edilen bu programın kullanımının yasak olduğuna dair bir hüküm var mıdır? Kanunsuz suç, kanunsuz ceza olmaz ilkesi gereği ByLock kullanmak suç olarak kabul edilemez'' dedi.
Rusya Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü, Türkiye'nin 'İdlib'de kimyasal silah kullanıldığı kanıtlandı' açıklamasına çok sert bir cevap verdi.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Erzurum’da 35 kişilik cirit ekibi tarafından karşılandı. Karşılama sırasında panik yaşandı, atlar yere düştü.
Başbakan Binali Yıldırım, referandum çalışmalarını İzmir'de sürdürürken Bornova'da 'hayır' yazılı bir döviz gösteren vatandaş tarafından protesto edildi.
HDP Şanlıurfa Milletvekili ve Sözcüsü Osman Baydemir, 16 Nisan Pazar günü yapılacak olan referandum öncesi 'hayır' oylarının önde olduğunu savunarak, 'Paralel devlet şu anda bir kampanya yürütüyor.' dedi.
AKP Mardin Milletvekili Orhan Miroğlu, CHP Antalya Milletvekili Deniz Baykal'ın, önceki gün geldiği Mardin'de eski Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Türk ile görüşmesini değerledirdi.
Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan: Tutturdu bir tek adam. Ne tek adamı ya? Bizim 18 maddeyi bir okusan, burada öyle bir şey yok. Eğer böyle bir şey varsa o zaman Gazi Mustafa Kemal tek adamdı.
Kültür ve Turizm Bakanı Nabi Avcı, vatandaşlara anayasa değişiklik paketinin içeriğini anlatmaya çalışan hukuk öğrencilerine, ''Adreslerini alın, ben size gelip anlatayım'' diyerek tehdit gibi bir yanıt verdi.
CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun, CHP Sözcüsü ve Genel Başkan Yardımcısı Selin Sayek Böke ile birlikte Ulubey’de ve Fatsa’da halka seslendi.
CHP Denizli Milletvekili Kazım Arslan, anayasa paketinin anlatıldığının tersine koalisyona daha açık bir yapı getireceğini savundu.