Times Araştırma Şirketi AKP'nin en çok oy aldığı illerde Referandum anketi yaptı. Bu iller dışında sadece İzmir ve Muğla bulunuyor. Çıkan sonuçlarda vatandaşlar Başkanlık sisteminin sorunlara çözüm olacağını düşünmüyor... İşte Times'ın anketinden çıkan so
CHP Milletvekili Muharrem İnce, ''Eğer bu ülkede, bayrağımız gönderdeyse, ezanımız günde 5 vakit özgürce okunuyorsa bu şehitlerimiz ve gazi Mustafa Kemal Atatürk sayesindedir'' dedi.
Çin'de 1 Nisan'da 7 yeni serbest ticaret bölgesi faaliyete geçecek ve böylece ülke genelindeki serbest ticaret bölgesi sayısı 11'e çıkacak.
Genelkurmay Başkanlığı, Türkiye sınırının terör örgütlerinden temizlenerek güvenli hale getirilmesi amacıyla geçen yıl 24 Ağustos'ta koalisyon güçleriyle koordineli başlatılan Fırat Kalkanı Harekatı'nın tamamlandığını belirtti.
FETÖ’nün medya yapılanması'na ilişkin davada mahkeme Atilla Taş’ın da aralarında bulunduğu 21 sanık tahliye edildi.
Hayırlı Konvoy, halka referandumu anlatmak için yeniden yollara düşüyor. Konvoy, yolculuklarının 3. etabında Aksaray, Niğde, Konya – Ereğli ve Karapınar'da halkla buluşacak.
Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, Irak Kürt Bölgesel Yönetimi Başkanı Barzani'nin bağımsızlık referandumu açıklamalarıyla ilgili, 'Biz bunun yanlış adım olacağını düşünüyoruz' dedi.
HDP Ankara Milletvekili Sırrı Süreyya Önder, Selahattin Demirtaş'ın açlık grevi ile ilgili olarak 'Pervin Buldan Adalet Bakanı'ndan görüşme talep etmişti. Pazartesi bizi kabul edebileceğini söyledi' dedi.
Darbe girişiminde rol aldığı belirlenen sivil şüphelilerden Kemal Batmaz, örgütün ‘Hava Kuvvetleri imamı’ olduğu belirtilen Adil Öksüz’ü tanımadığını söyledi.
Yandaş yazar Cem Küçük, Reza Zarrab için, 'Zarrab Türk devletinin bir projesidir, bizim adamımızdır' dedi.
AKP'li bir kadın, otobüste tartıştığı vatandaşları, ''Erdoğan dünyaya nam saldı. Siz öleceksiniz, gebereceksiniz, az kaldı'' diyerek tehdit etti.
Edirne Cezaevi'nde, HDP'li vekil Abdullah Zeydan ile birlikte açlık grevine başlayan HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş,'Cezaevlerindeki sorunlara dikkat çekmek, Adalet Bakanlığı'nın sorumluluğunu hatırlatmak için açlık grevi yapıyoruz' dedi.
İstanbul, Pendik Kaynarca'da banka soygunu girişiminde 2 kişi yaralandı.
15 Temmuz darbe girişiminin kaderini değiştiren kahramanlardan şehit Astsubay Ömer Halisdemir'in dün kalp krizi sonucu vefat eden annesi 69 yaşındaki Fadimana Halisdemir, düzenlenen törenle oğlunun yakınına defnedildi.
Recep Tayyip Erdoğan'ın bugün Erzurum'da yapacağı miting 15 Nisan'a ertelenirken, yarınki Van mitingine de ses kısıklığı nedeniyle gelemeyeceği açıklandı.
Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu'na konuşması sırasında Canan Metiner isimli yurttaşın soru sormak istedi. Bakan 'Sonra sorarsın' deyince Metiner, 'CHP liderine herkes soruyor, cevaplarını veriyor. Siz niye sordurmuyorsunuz? dedi.
Başkanlık sistemini savunan 'Evet'çi bir kadının videosu sosyal medyada alay konusu oldu.
Kars mitinginde konuşan Başbakan Yıldırım, ''Neden Avrupa 'Hayır, Hayır, Hayır' diye kendini parçalıyor? Çünkü kıskanıyorlar. Türkiye'nin büyümesini istemiyorlar. İstiyorlar ki Türkiye kendi iç işleriyle boğuşsun dursun, gücünü dermanını kaybetsin'' dedi.
Adalet Bakanı Bozdağ, ABD Büyükelçiliğinin FETÖ üyesi Adil Öksüz'le ilgili açıklamasına ilişkin, 'Şu ana kadar ABD Büyükelçiliği vizesini iptal ettiği Türk vatandaşlarından kaç kişiyi aramıştır?' dedi.
Irak Bölgesel Kürt Yönetimi Başkanı Mesud Barzani, Birleşmiş Milletler (BM) Genel Sekreteri Antonio Guterres ile yaptığı görüşmede, Kürdistan Bölgesi’nde bağımsızlık için referandum yapacaklarını söyledi.
Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz, Sinop'ta bir işadamının Sinop Üniversitesi'ne hibe ettiği otobüsün açılışını yaptı.