Diyarbakır'ın Sur ilçesinin Bağıvar Mahallesi yakınlarında teröristler, demiryoluna yerleştirdikleri patlayıcıyı, ham petrol taşımacılığında kullanılan yük treninin geçişi sırasında infilak ettirdi. Patlamada 8 boş vagon raydan çıktı.
Hürriyet Gazetesi'nin 'Karargah Rahatsız' manşeti için Bakırköy Cumhuriyet Savcılığı tarafından soruşturma başlatıldı.
Üsküdar Belediyesi, TÜGVA’ya ‘evet propagandası’ için billboardlarda yer açıp, sponsor oldu. Yapılan suç duyurusuna ise Savcılık ''Kovuşturmaya yer yok'' dedi.
CHP Niğde Milletvekili ve KİT Komisyon üyesi Ömer Fethi Gürer Anayasa referandumu ile ilgili Niğde'de Gölcük Kasabası, Orhanlı Kasabası ve Edikli Kasabası ile Çarıklı köyünde konuştu.
HDP Şanlıurfa Milletvekili İbrahim Ayhan gözaltına alındı.
Deniz Gezmiş, 70’nci yaş günü dolayısıyla Caddebostan Kültür Merkezi'nde düzenlenecek etkinlikle anılacak.
CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Selin Sayek Böke, bugün saat 15:00'de Genel Merkez'de basın toplantısı yapacak ve MYK gündemini kamuoyu ile paylaşacak.
IŞİD'e yönelik İstanbul’da yürütülen soruşturmalarda örgüte ait çok önemli bilgi ve belgelere ulaşıldı.
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun, dün eski genel başkanlarında katıldığı toplantıda, Mart ayının sonuna doğru AKP Hükümeti’nin referandumda özellikle milliyetçilere mesaj olarak Kandil’e gireceğini; bayrak dikeceğini söyledi.
Ermenilerin 26 Şubat 1992'de Azerbaycan'ın Hocalı kasabasında yaptığı katliamın üzerinden tam 25 yıl geçti ancak o vahşeti yaşayanların yüreklerindeki acı hiç azalmadı.
Başbakan Binali Yıldırım, Genelkurmay Başkanı Org. Hulusi Akar ile Çankaya Köşkü'nde görüşüyor.
Meclis, gündemdeki tasarıların ele alınmasının ardından, referandum nedeniyle 16 Mart günü tatile girecek.
Suriye'nin El Bab ilçesinin güneyinde Tadif'te ÖSO ile Suriye ordusu arasında çatışma yaşandı.
Rusya Dışişleri Bakanı yardımcısı Mikhail Bogdanov, Cenevre'deki Suriye görüşmelerinde Kürt temsilcilerin de katılması gerektiğini açıkladı.
Yeni haftaya dolar 3.61 liraya yakın düzeylerde başlarken, euro da 3.80 lirayı aşarak 3.8150 lira düzeyine kadar çıktı.
Atatürk Havalimanı'na gelen Eski BBP Bolu İlçe Başkanı ve yanındaki 4 kişi, Mesut Barzani'nin İstanbul Atatürk Havalimanı Devlet Konukevi'ne gelişi sırasında kapının önündeki direğe çekilen Kürdistan bayrağı için protesto eylemi yaptı.
Barzani, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile görüştü. Gündemde, Suriye’de Kürtlerin yoğun olduğu bölgelere 'Rojava Peşmergeleri' olarak tanımlanan Suriyeli Kürt savaşçıların konuşlandırılması planı var.
İzmir Bornova'da bir engelli okulunda 3 zihinsel engelli kıza istismarda bulunduğu iddia edilen öğretmen tutuklanırken istismara uğrayan bir öğrencinin ifadeleri şoke etti.
Hande Fırat'ın 'Karargah rahatsız' haberine gelen tepkiler gittikçe artıyor. Söz konusu habere en son bir tepki Yiğit Bulut'tan geldi. Bulut, 'Topunuz gelin! Bu son gelişiniz olacak' dedi.
Milli Savunma Bakanı Fikri Işık, Kocaeli'nin Dilovası ilçesinden Derince'ye doğru giderken konvoyun en arkasında bulunan bir araçta bulunan partililer ateş açıldığını iddia etmesi üzerine polis harekete geçti. Polis olayla ilgili 1 kişiyi gözaltına aldı.
Hatay'ın Hassa İlçesi’nde ihtiyaç duyulan yağışın uzun süre gelmemesi, kuraklığın uzun sürmesi üzerine yöre halkı yağmur duasına çıktı.