Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden yapılan tahminlere göre, ülke genelinin parçalı ve çok bulutlu, Marmara'nın doğusu, İç Anadolu'nun kuzeydoğusu, Karadeniz ve Doğu Anadolu'nun güneydoğusunun karla karışık yağmur ve kar yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.
Yeniçağ yazarı Ahmet Takan, İstanbul ve Ankara'da iki belediye başkanına MİT'in operasyon düzenlediğini, bu iki belediye başkanından yurtdışındaki paralarının bir kısmının Türkiye'ye getirilmesi talebinde bulunulduğunu kaleme aldı.
TUİK tarafından açıklanan nüfus verilerini TBMM gündemine taşıyan CHP Balıkesir Milletvekili ve PM üyesi Mehmet Tüm, AKP’nin en az 3 çocuk kampanyasına karşın, 2002 ile 2017 arası dönemde doğum sayısının sürekli düşüş gösterdiğini söyledi.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, resmi temaslarda bulunmak üzere geldiği Suudi Arabistan'da Kabe'yi ziyaret ederek MİT Müsteşarı Hakan Fidan'la birlikte umre yaptı.
HDP Milletvekili Sırrı Süreyya Önder, Kürtler dahil bütün muhaliflerin şimdiye kadar uygulanan politikalarla referandumda hesaplaşacağını söyledi.
Gazeteci Selahattin Aslan İstanbul’da gözaltına alındı.
Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, basın özgürlüğünün Batı’daki pek çok ülkeden daha fazla olduğunu iddia etti.
Milli Savunma Bakanı Fikri Işık, ABD Genelkurmay Başkanı'nın yarın Türkiye'e geleceğini açıkladı.
Ankara Bölge İdare Mahkemesi, KHK ile ihraçtaki hukuksuzluğu tescil etti.
Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığı'nın, Kobani olayları ile ilgili yürüttüğü soruşturma kapsamında, 31 Ocak günü tutuklanan HDP Milletvekili Ayhan Bilgen hakkında, 11- 25 yıl arasında hapis cezası istemiyle dava açıldı.
CHP’li Yılmaz, Ankara Haymana Nuri Bektaş Anadolu Lisesi’nde 100 erkek öğrencinin okul müdürü S.K. tarafından cinsel taciz ve istismara uğradığı yönündeki iddiaları TBMM gündemine taşıdı.
Samsun’daki bir devlet hastanesinde, hasta olan yakınına refaket eden 17 yaşındaki genç kız, hasta bakıcı tarafından tecavüze uğradığını öne sürdü. Genç kızın hamile olduğu anlaşıldı. Çocuğun babasının DNA testi ile belirleneceği belirtildi.
Esenyurt Belediye Meclis toplantısında AKP’li meclis üyelerinin oylarıyla zabıtanın silahlandırılmasına karar verildi.
Rıza Sarraf, New York'ta devam eden duruşmasında, suçsuz olduğunu ifade ederken duruşma Ağustos ayına ertelendi.
İstanbul Kongre Merkezi'nde Dünya Turizm Forumu'nun açılış töreninde konuşan Başbakan Binali Yıldırım, 'ABD ne kadar güvenliyse Türkiye de o kadar güvenlidir.' dedi.
Kocaeli Emniyet Müdürlüğü, 'FETÖ' soruşturması kapsamında TÜBİTAK çalışanlarına yönelik operasyon düzenleyerek 24 kişiyi gözaltına aldı.
Akhisar Cumhuriyet Başsavcılığı, AKP Manisa İl Başkan Yardımcısı Ozan Erdem hakkında Soma'da yaptığı konuşma sonrası soruşturma başlatıldığını açıkladı.
Yüksek Seçim Kurulu’nun 16 Nisan 2016 tarihinde gerçekleştirilecek anayasa referandumuna ilişkin kararları, Resmi Gazete'de yayımlandı.
Avrupa Konseyi İnsan Hakları Komiseri Nils Muiznieks’in ifade ve medya özgürlüğü konusunda yayımladığı rapor, Türkiye’nin 2011’e kıyasla ne kadar geriye gittiğini gözler önüne serdi.