Ankara, İstanbul, İzmir, Kocaeli ve Bursa'da terör örgütü İŞİD'e yönelik peş peşe operasyonlar düzenlendi. 150 kişi gözaltına alındı.
RTÜK’ün terör olaylarına ilişkin getirdiği kısıtlamalar tepki çekti. Gazeteci örgütleri ise halkın haber alma hakkının engellendiği görüşünde.
Mersin'in Anamur ilçesinde LYS'den 357 puan alan ve tercih etmediği bir bölüme giren Irmak Uysal'ın ÖSYM'ye dava açtı. Araştırma sonucunda Uysal'ın tercihlerinin, kuzeni tarafından değiştirildiği ortaya çıktı.
Terör örgütü IŞİD'e yönelik operasyonda eylem hazırlığında oldukları ileri sürülen 8 zanlı yakalandı.
Eski CIA Danışmanı Henri Barkey, Washington’daki Partilerüstü Politika Merkezi’nde Türkiye, Rusya ve Suriye konulu bir panele katıldı. 'Suriye’de Türkiye ve Rusya ortak mı düşman mı?' başlıklı panelde bölgeye ilişkin gelişmeler değerlendirildi.
Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Türkiye'de hiçbir ilde su kesintisi yaşanmadığını öne sürerek, ''Kesilse zaten bıyığım olmazdı. ‘Bir yerde su kesilirse bıyıklarımı keseceğim’ demiştim'' ifadesini kullandı.
CHP Milletvekili Elif Doğan Türkmen'in 1 milyon 200 bin liralık iletişim faturası ile gündeme giren vekillerin cep telefonu faturaları seçmenlerine attıkları mektuplar yüzünden patlıyor.
Başbakan Yıldırım, 'Ana muhalefet partisinin de yaptığı şey kafaları karıştırmak ve Türkiye'nin geleceğe, aydınlık yarınlara yol almasını sağlayacak bu tarihi değişimi, dönüşümü gölgelemektir.' dedi.
AKP’li Ümraniye Belediyesi, başkanlık sistemi referandumuna yönelik ‘Evet’ propagandası yapmak için kamusal kaynakları kullanarak bir akıllı telefon oyunu yaptı. Oyunda ‘Hayır’ oyunu sandığa atan eleniyor!
Beşiktaş'ta yangın ihbarı üzerine bir daireye giren itfaiye ekipleri içeride bir kısmı yanmış erkek cesediyle karşılaştı.
Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan, partili cumhurbaşkanlığı sistemini öngören anayasa değişikliği teklifiyle ilgili olarak 'Çok yüksek bir oran gördüm. Yüzde 90-95 diyen var' dedi.
Kadıköy'de anayasa değişikliği referandumunda halkı ‘hayır’ demeye çağıranlara polis müdahale etti. 3 kişi gözaltına alınırken polis amiri olduğu iddia edilen bir kişinin silah çektiği video görüntülerine yansıdı.
FETÖ’nün şifreli haberleşme programı ByLock kullandığı belirlenen K.A., ikinci kez gözaltına alınıp tutuklandı.
Adalet Bakanı Bekir Bozdağ 'Türk milletine ihanet eden terör örgütü varsa, hepsi hayır için işbirliği yapıyorlar. Şimdi CHP de, HDP de aynı safta' dedi.
KHK ile kapatılan TV 10 çalışanları, televizyonlarının açılması talebiyle Galatasaray Meydanı'nda 18'nci kez bir araya geldi.
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İzmir'deki terör saldırısında hayatını kaybeden adliye çalışanı Musa Can'ın ailesini ziyaretinde bulundu.
Küçük Çamlıca TV-Radyo Kulesi'nin inşaatında incelemelerde bulunan Başbakan Yıldırım, 'Ramazanın sonuna doğru açmayı hedefliyoruz.' dedi.
HDP Eş Genel Başkanı Yardımcısı Aysel Tuğluk hakkında 22.5 yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı.
Terör soruşturması kapsamında tutuklandıktan sonra 83 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açılan HDP Eş Genel Başkanı Figen Yüksekdağ'ın dosyası, yetkisizlik kararı verilerek Ankara'ya gönderildi.
İçişleri Bakanı Soylu, 'Artık korucularımız operasyonlara çıkarken ek bir tazminat alacaklar. Askerimiz, jandarmamızla polisimizle aynı mücadeleyi ortaya koyarken harcırahlarını, ek tazminatlarını da alacaklar.' dedi.
Üzerine 250 kiloluk cam düşen, 22 ameliyat geçiren ve yüzde 90 görme kaybı yaşayan Ece Turhan ve ailesi 2 milyon 231 bin 704 lira tazminat kazandı.