Atatürkçülüğün müfredattan çıkarılarak yerine ağırlıklı olarak din eğitimi verilmesi için rapor hazırlayan Eğitim Bir-Sen'in Nevşehir Şube Başkan Yardımcısı İskender Çınar, laikliğe küfrettiği paylaşımının ortaya çıkmasının ardından açığa alındı.
CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Antalya Milletvekili Çetin Osman Budak, TMSF'ye geçen şirketleri meclis gündemine taşıdı.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Büyükelçiler Konferansı'nda yaptığı konuşmada 'Ülkemizde kara listede olan bir FETÖ'cü Amerika'da rektör olarak atanabiliyor. Bu ne menem iştir' diye konuştu.
Suruç Katliamı’yla ilgili açılan tek davada karar açıklandı: Dönemin ilçe emniyet müdürü Mehmet Yapalıal'a 12 taksitle 7 bin 500 TL para cezası.
THY'den yeni açıklama... Daha önce seferlerin 18.00'a kadar durdurulduğunu duyuran THY, düşük görüş şartları nedeniyle seferlerini 24.00'a kadar durdurduğunu açıkladı.
'Başkanlığa hayır' diyenler bugün TBMM önünde toplandı. Polis basın açıklaması yapmak isteyen yurttaşlara ve milletvekillerine biber gazı, tazyikli su ve plastik mermiyle saldırdı.
STK üyeleri, avukatlardan ve CHP'li vekillerden oluşan grup, anayasa değişiklik teklifine ilişkin görüşmeleri protesto ederken çevik kuvvet ekipleri, gruba biber gazıyla müdahale etti. Müdahale sonucu CHP'li Necati Yılmaz'ın dişi kırıldı.
Son yayımlanan Kanun Hükmünde Kararname ile Nüfus Kanunu'nda yapılan değişiklikle yurt dışında yaşayan 1 milyon seçmenin oy kullanabilmesinin önü açıldı. Böylece yurt dışında yaşayan ancak oy kullanamayacak duruma düşen 1 milyon seçmen oy kullanabilecek.
MHP’den ihraç edilen Ümit Özdağ, Cumhuriyet gazetesinden Kemal Göktaş'a röportaj verdi. Bahçeli'ye ağır eleştirilerde bulunan Özdağ, 'Tarih, Bahçeli'yi affetmeyecek' dedi.
Atatürkçü Düşünce Derneği Adana Şubesi, Adana'nın Düşman işgalinden kurtuluşunun 95. Yıldönümü nedeniyle “Kurtuluş Gecesi” düzenledi.
Meteoroloji Genel Müdürlüğü, İstanbul'da kar yağışının öğle saatlerinde etkisini artıracağını belirtti.
Yeni Anayasa görüşmeleri saat 14:00'te başlıyor. Saat 13:00'te ise Barolar Birliği ile CHP'liler TBMM önünde protesto gösterisine hazırlanıyor. TBMM ve çevresinde ise eylem alarmı verildi. Meclis önüne TOMA'lar ve polis ekipleri sevk edildi.
Geçtiğimiz günlerde kalp ameliyatı olan TBMM Başkanı İsmail Kahraman, dün yeniden fenalaştı ve yoğun bakıma servisine alındı.
Adana'da FETÖ operasyonu kapsamında 35 polis gözaltına alındı.
THY, Atatürk Havalimanı ve Sabiha Gökçen Havaliman’larından yapılacak olan 277 iç ve dış hat seferinin iptal edildiğini açıkladı.
İstanbul'da etkili olan kar yağışı nedeniyle Şehir Hatları ile İstanbul Deniz otobüsleri (İDO) seferlerinde iptaller yaşanıyor. İstanbul Boğazı ise çift yönlü olarak gemi geçişlerine kapatıldı.
Fırat Kalkanı Harekatı kapsamında Türk Hava Kuvvetlerine ait uçaklar tarafından 23 IŞİD terör örgütü hedefi imha edildi. Harekat kapsamında 48 IŞİD mensubu terörist etkisiz hale getirildi.
Hürriyet yazarı Abdulkadir Selvi'nin aktardığına göre, Başbakan Binali Yıldırım'ın CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na gece yarısı yaptığı suikast ihbarının ayrıntıları belli oldu.
Anayasa değişikliği teklifinin Genel Kurul görüşmelerine bugün başlanacak. Paket Meclis’ten geçerse 2 ya da 23 Nisan’da referandum sandığının kurulacağı, geçmezse ise erken seçimin gündeme geleceği iddia edildi.
CHP, ADD ve Ankara Barosu çağrısıyla 100'ü aşkın STK ve sendika, bugün TBMM önünde başkanlık sistemini de içeren anayasa teklifini protesto etmek için bir araya gelecek.
İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş dün yaptığı açıklamada İstanbul'daki kar yağışının devam edeceğini belirterek vatandaşlardan zorunlu olmadıkça araçlarını çıkartmamalarını, toplu taşımayı tercih etmelerini istedi.