Muğla'nın Bodrum İlçesi'nde, Alcatras isimli Türk balıkçı teknesi teknik bir arıza nedeniyle sürüklenerek Yunanistan'ın İstanköy adası yakınlarında karaya oturdu.
İstanbul’da bulunan Maltepe Çocuk Cezaevi’nde tutuklu 17 yaşındaki H.İ. ve M.C.A.’nın işkenceye maruz kaldığı ileri sürüldü.
Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın 'Dolarlarınızı bozdurun' çağrısına Ankara Keçiören 19 Mayıs Mahallesi Muhtarı Ali Gölpınar’dan alternatif kampanyayla yanıt geldi.
BirGün'de yayımlanan yazısında Bilal Erdoğan’a ‘üstün zekalı’ dediği gerekçesiyle gözaltına alınan yazar Seray Şahiner, Limon Film'deki işinden atıldı.
İstanbul'da 15 Temmuz darbe girişimine ilişkin açılan ilk dava bugün Silivri Cezaevi'nde başlıyor.
Devlet, belediyelerin bütçesinde kamuya borç nedeniyle yüzde 50 kesinti yaptı. Türkiye Belediyeler Birliği Başkanı Topbaş, Başbakanlık’a mektup yazdı.
TBMM Anayasa Komisyonu'nda, Türkiye Cumhuriyeti Anayasası'nda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi'nin birinci ve ikinci maddesi kabul edildi.
Rusya'nın Ankara Büyükelçisi Andrey Karlov’a suikast düzenleyen polis memuru Mevlüt Mert Altıntaş’ın bağlantılarının tespiti için sürdürülen soruşturmada yeni detaylar ortaya çıktı.
Isparta'yı Davraz Kayak Merkezi'ne bağlayan karayolunda şarampole devrilen askeri araçtaki 3 asker hafif yaralandı.
Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı Anayasal Suçlar Soruşturma Bürosu, Rusya'nın Ankara Büyükelçisi Andrey Karlov'un öldürülmesiyle ilgili soruşturma kapsamında yayın yasağı talebinde bulundu.
Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'a 'çay vermem' dediği için hakkında tutanak tutulan ve çıkarıldığı mahkemece tutuklanan Cumhuriyet gazetesinin kantincisi Şenol Buran'a hakim, 'Adam herkesi affetti, siz hala rahat durmuyorsunuz' demiş!
CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Atatürk’ün Ankara’ya gelişinin 97. yıl dönümü dolayısıyla yayımladığı mesajda, 'Vatanın bölünmez bütünlüğüne, egemenliğin millete ait olduğu demokratik sisteme yönelecek her saldırı karşısında bu büyük ruhu bulacaktır' dedi.
İstanbul'da 15 Temmuz darbe girişimine ilişkin açılan ilk dava yarın Silivri Cezaevi'nde başlıyor.
İstanbul AKP Milletvekili ve Türkiye Dil ve Edebiyat Derneği (TDED) Genel Başkanı Ekrem Erdem, 'Türkiye'de 2017'den itibaren kamu kurumları artık F klavyeye geçecek' dedi.
Konya'da yoğun kar yağışı nedeniyle kent merkezi ile 4 ilçede, eğitime yarın 1 gün süreyle ara verildi.
Cumhurbaşkanı Erdoğan: '2023 hedefleri doğrultusunda adım adım ilerliyoruz. OECD Türkiye'nin de içinde yer aldığı 8 ülkenin orta gelirli ülkelerden yüksek gelirli seviyesine geçtiğini açıkladı' dedi.
İstanbul Kaçakçılık Suçlarıyla Mücadele Şube Müdürlüğü, 3 ilde eş zamanlı düzenlediği operasyonda insan kaçaklığı suçlarına karıştığı öne sürülen örgüt liderinin de aralarında bulunduğu 38 şüpheliyi gözaltına aldı.
Hava Kuvvetleri Komutanlığından 29 Ekim 2016'dan önce ayrılan pilotların ve bin saat üzeri pilot uçuşu olan subayların TSK'da yeniden istihdamı için başvurular, 6 Ocak 2017'ye kadar yapılabilecek.
Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Uluslararası İlişkiler Bölümü Başkanı Prof. Dr. İlhan Uzgel, bugünkü dış politikanın ileride bütün Türkiye dış politikası tarihinde, mutlak başarısızlık örneği olarak okutulacağını söyledi.