Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından halk kütüphanelerine dağıtılan kitaplar arasında, ‘Kadınlara yönelik otuz şer’î yasak’, ‘Kur’ân ve sünnet’in ışığında cihâd eğitimi’ de var.
Karakola saldıran teröristler öldürüldü
Hakkari'nin Çukurca İlçesi Çığlı Köyü'nde sokağa çıkma yasağı ilan edildi.
Suriye'nin IŞİD denetimindeki Bab bölgesinden Kilis kent merkezine yine Katyuşa roketatar mermisi atıldı.
Nisan ayında en az 168, yılın ilk dört ayında ise en az 586 işçi yaşamını yitirdi.
IŞİD, kontrol ettiği camilerde “Gaziantep, Nizip, Karkamış ve Kilis en büyük hedeflerimiz” diye hutbe verdi.
Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Akdeniz ve Doğu Karadeniz'in doğusunda fırtına beklendiğini duyurdu.
Hakkari'nin Çukurca ilçesinde çıkan çatışmada bir asker şehit olurken, 9 PKK'lı öldürüldü.
İstanbul merkezli 33 ilde toplam 266 adreste düzenlenen sahte reçete operasyonunda 90'ı doktor, hemşire ve eczacıdan oluşan toplam 109 şüpheli gözaltına alındı.
İstanbul'da çocukların birbirine dövdürüldüğü kaçak olarak işletilen anaokulunun sahibi, 'Kuran eğitimi verdiğim için okulumu kapattırmak istiyorlar' dedi.
Erzurum merkezli 16 ilde yapılan 'paralel yapı'ya yönelik yürütülen soruşturma kapsamında 75 kişi hakkında gözaltı kararı verildi.
Türkiye tarafından vize uygulanan, AB üyesi ülkelerin vatandaşlarına yönelik vize zorunluluğunun kaldırılması hakkındaki karar Resmi Gazete'de yayımlandı.
Türkiye'de düşünce ve basın özgürlüğüne yönelik baskıların endişe verici olduğunu belirten Pamuk, 'Kendim için değil ama ülkem için, laik arkadaşlarım için korkuyorum' dedi.
11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Eski Dışişleri Müsteşarı Özdem Sanberk'in iddialarına tepki gösterdi.
Irak'ın kuzeyindeki Kandil'de tespit edilen terör örgütü hedeflerine yönelik hava harekatı düzenlendi. Hedeflerin tam isabetle vurularak imha edildiği operasyonda 18 terörist etkisiz hale getirildi.
Bugün, İslam aleminde "Allah'a yükseliş ve arınma" olarak kabul edilen Miraç Kandili...
Bakanlar Kurulu sonrası Hükümet Sözcüsü Numan Kurtulmuş açıklama yaptı.
İstanbul merkezli 32 ilde sahte reçete operasyonu yapıldı. 266 adreste arama yapılırken aralarında doktor ve hemşirelerin bulunduğu çok sayıda kişi gözaltına alındı.
Antep’teki patlama günü görevli olan bir polis memuru, 'Bomba hazırlayanlara hastane tutuyorlar, bu 2 yıl böyleydi, şimdi bina kiralık, orada nöbet tuttum' dedi.
Hakkında dosya bulunan milletvekillerinin dokunulmazlıklarının kaldırılmasına ilişkin Anayasa değişikliği teklifi, TBMM Anayasa Komisyonu'nda kabul edildi...