Genelkurmay Başkanlığı, devam eden operasyonlarda dün Mardin Nusaybin'de 5 PKK'lı, Şırnak'ta 1 PKK'lı, Hakkari Yüksekova'da 4 PKK'lının etkisiz hale getirildiğini açıkladı.
Nuh Köklü davasının bugünkü duruşması, sanığın akıl sağlığı raporunun mahkemeye gelmemesi nedeniyle ertelendi.
Ağrı'da 25 HDP ve DBP'li tutuklandı
Mustafa Kemal Atatürk’ün önderliğindeki Türk Ordusu, bir asır önce dünyanın en güçlü ordularına Çanakkale’de bu topraklarda yaşayanların bağımsızlık uğruna neler yapabileceğini gösterdi.
TÜM BEL SEN'in Genel Sekreteri Ferit Epözdemir, memleketi Siirt'te gözaltına alındı.
Hükümet, Güneydoğu’da halen devam eden terörle mücadele operasyonlarını yürüten Özel Harekât timlerinin sayısını artırma kararı aldı.
Diyarbakır Emniyet Müdürlüğü il merkezi ve ilçelerde bombalı araç alarmına geçti.
Diyarbakır'ın Hani ilçesinde Hükümet Konağı önünde bomba yüklü araç bulundu.
Dudullu'da bir anaokulunda çıkan yangına itfaiye ekipleri müdahale etti.
18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 101. yılı dolayısıyla Türkiye genelinde anma programları gerçekleştiriliyor.
Ankara’daki saldırıda canlı bomba Seher Çağla Demir’le aynı araçta bulunan Özgür Ünsal’ın annesi: Oğlum kesinlikle bombacı değil. Saf ve temizliğinden kaybetti.
Ankara saldırısından önce resmi sitesinden vatandaşlarını uyaran ABD Büyükelçiliği, Nevruz kutlamaları öncesi yeni bir uyarı yayınladı.
Suriye’den Türkiye’ye sokulan bomba Viranşehir’de kırsala gömülmüş. Çıkarılan düzenek, kurye tarafından bir valiz içinde 840 km taşınarak AŞTİ girişinde Vahit A. ve Seher Çağla Demir’e teslim edilmiş...
Geçen sene 1 Mayıs’ta alanlarda olma çağrısı yaptıkları gerekçesiyle haklarında dava açılan DİSK, KESK, TMMOB, TTB yöneticileri ilk duruşmada beraat etti.
Başbakan Davutoğlu’nun ‘dokunulmazlıkları kaldıralım’ dediği 506 fezleke 41 HDP’li, 33 CHP'li, 21 AKP’li, 6 MHP’li milletvekili için düzenlendi.
Başbakan Davutoğlu’nun ‘dokunulmazlıklarını kaldıralım’ dediği fezlekelerin 41’i HDP’li, 33’ü CHP'li, 21’i AKP’li, 6’sı MHP’li milletvekili için düzenlendi.
Ankara saldırısında Seher Çağla Demir’le aynı araçta bulunan Özgür Ünsal’ın olay anında olası polis kontrolünden kurtulmak için kamufle amaçlı kullanıldığı öne sürüldü.
Emniyet İstihbarat Dairesi Eski Başkanı Sabri Uzun, görevli olduğu dönemde, 3 bakana suikast düzenleneceği bilgisini aldıklarını belirtti.
Diyarbakır’daki Nevruz kutlamalarına valilik izin verdi.
Diyarbakır Baro Başkanı Tahir Elçi'nin öldürüldüğü tarihi Dört Ayaklı Minare'ye, 111 gün sonra olay yeri incelemesi için ekip gitti.
Ankara Kızılay’daki bombalı saldırıyı düzenleyen ikinci canlı bomba olduğu iddia edilen Özgür Ünsal’ın akrabası Ünsal için, ‘Apolitik bir yapısı vardı’ dedi.