Diyarbakır Sur'da devam eden operasyonlarda 13 PKK'lı güvenlik güçlerine teslim oldu.
Şırnak İdil’de yapılan operasyonlarda 16 PKK’lının öldürüldüğü bildirildi.
Hilafet hayaliyle yaşayan Hizb-ut Tahrir örgütünün verdiği konferansta, kurulacak İslam devletinde Türkiye’nin vilayet olacağı açıklandı.
Gaziantep’ten Suriye’ye geçmeye çalışan 17 IŞİD’li gözaltına alındı.
Gülen Cemaati’ne finans sağladığı gerekçesiyle operasyon düzenlenen Boydak Holding’ten açıklama geldi.
Diyarbakır’da uğradığı silahlı saldırıda hayatını kaybeden Tahir Elçi’nin eşi Türkan Elçi, eşinin mezarına duvar ördürdüğünü duyurdu.
Cizre’de incelemelerde bulunan CHP’li vekiller: 1990’larda dahi böyle bir manzara yoktu.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın kızı Sümeyye Erdoğan ile İnsansız Hava Aracı imal eden Baykar Makina’nın sahibi Özdemir Bayraktar’ın oğlu Selçuk Bayraktar’ın sözlendikleri öğrenildi.
Davutoğlu, Türkiye-Avrupa Birliği (AB) Zirvesi'ne katılmak için geldiği Belçika'nın başkenti Brüksel'de Almanya Başbakanı Angela Merkel ve AB Dönem Başkanlığını yürüten Hollanda Başbakanı Mark Rutte ile üçlü bir görüşme gerçekleştirdi.
Süleyman Demirel Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Dekanının cinsel ilişki sırasında şeyhi düşünmenin doğacak çocuğun güzel ahlaklı olacağını söylediği ortaya çıktı.
Gaziantep'te, Terörle Mücadele Şube müdürün park halindekui makam otomobiline bir otomobilden tabancayla ateş açıldı.
İstanbul'un üçüncü köprüsü, Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nün son tabliyesi yerleştirildi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun katıldığı törenle konulan son tabliyenin kaynağı yaptı.
Başbakan Davutoğlu: İranlı muhataplarımla da paylaştım, 100 yıl önce Sykes-Picot bölgeyi parçaladı, tekrar daha küçük parçalara bölünmesine izin vermemeliyiz.
Diyarbakır D Tipi Kapalı Cezaevi'nde bulunan PKK'lı 6 mahkumun firar etti. Yetkililerden konu ile ilgili bir açıklama yapılmazken, cezaevinde şu anda sayım yapıldığı belirtildi.
'8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü' dolayısıyla Kadıköy Rıhtım'da toplanan bir grup kadına polis müdahale etti.
Halk arasında ‘Kaçak’ saray olarak isimlendirilen Cumhurbaşkanlığı Sarayı’nın tapusu ortaya çıktı.
Kayseri'deki 'Paralel Yapı' soruşturmasında Hacı ve Memduh Boydak tutuklandı.
Başbakan Davutoğlu, İran'ın başkenti Tahran'da bugün gerçekleştirdiği temasların ardından düzenlediği basın toplantısında gündeme ilişkin açıklamalar yaptı.
Hatay’ın Reyhanlı İlçesi’ndeki Cilvegözü Sınır Kapısı, Suriye’den geçişlere kapatıldı.
Kayyuma devredilen Zaman gazetesinin binası önünde toplananlara polis yine müdahale etti.
Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz, 'Şundan emin olunuz ki bugün Türk Silahlı Kuvvetleri dünden çok daha güçlü ve savaşa hazır' dedi.