Sınır birlikleri, yasadışı yollarla Türkiye'ye geçmeye çalışan 25 IŞİD üyesini yakaladı.
Rus istihbaratının hedefindeki Alparslan Çelik: 'Kesinlikle korkum yok'
Bağdat Caddesi sapığının babası konuştu: 'En ağır cezayı verin'
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Yeni Anayasa konulu toplantıda konuştu.
Diyarbakır'ın Sur İlçesi'nde dün PKK'lı teröristlerce düzenlenen saldırıda yaralanan polis memuru, kaldırıldığı hastanede şehit oldu.
Türkiye nüfusu, 2015'te bir önceki yıla göre 1 milyon 45 bin 149 kişi artarak 78 milyon 741 bin 53 kişi oldu.
90'lı yıllarda çok sayıda müzik klibine imza atan yönetmen Mustafa Mayadağ Ankara'da yoğum bakıma kaldırıldı.
Orhan Bursalı; Valla iyi iş! RTE de 'anayasal olmayan' uygulamalarını 'millet için yapıyorum' görüşünde.. Sandıktan çıktı ya! Hukuk da o, adalet de, anayasa da ve yasalar da...
İstanbul'un 8 ilçesinde terör örgütü PKK'ya yönelik operasyon düzenlendi.
Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde saat 15.00'da başlayan MGK toplantısı 6 saat 40 dakika sürdü.
HDP'li vekiller, Şırnak’ın Cizre İlçesi’nde bir evin bodrum katında bulunan yaralıların alınması için İçişleri Bakanlığı’nda yaptıkları girişimlerin sonuç getirmediği gerekçesiyle, Bakanlık binasında açlık grevine başladı.
Yılın ilk MGK'sı Cumhurbaşkanlığı Sarayı'nda başladı...
Öldürdüğü arkadaşının kız kardeşiyle evlendi 10 yıl sonra cinayeti itiraf etti.
Hürriyet yazarı Ahmet Hakan’a saldırı olayında tutuklu bulunan tek sanık ilk duruşmada tahliye edildi.
Genelkurmay Başkanlığı, Diyarbakır'ın Sur İlçesi'nde devam eden operasyonlar sırasında, PKK'lı teröristlerce yapılan silahlı saldırı sonucu 3 askerin şehit olduğunu açıkladı.
Diyarbakır’ın Sur İlçesi’nde PKK’lı teröristlerle güvenlik güçleri arasında çatışmalar bugün de devam ederken 1 polis ve 1 astsubay şehit düştü.
Malatya'da, 'Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanmasına (FETÖ/PDY)' yönelik operasyonda 11 kişi gözaltına alındı.
Ankara 12’nci İdare Mahkemesi, Diyarbakır Barosu avukatlarından Mahsuni Karaman’ın Türkçe’nin yanı sıra Kürtçe anons da yapılması talebini reddetti.
Can Dündar ve Erdem Gül için istenen cezalar belli oldu.
Sultanahmet terör saldırısında hayatını kaybeden Alman sayısı 11'e çıktı.
Başbakan Yardımcısı Lütfi Elvan, Diyanet'in sitesinde bir vatandaşın sorusu üzerine verilen ve ciddi tartışma yaratan yanıt hakkında konuştu. Soruşturmanın devam ettiğini belirten Elvan, ''Bilgi işlem Dairesi Başkanı açığa alındı'' dedi.