Bolu Valisi Aydın Baruş yapımı devam okul inşaatlarını baret takarak gezerken, Milli Eğitim Müdürü ve diğer görevlilerin baret takmaması dikkat çekti.
ABD İncirlik'ten kalkan savaş uçaklarıyla IŞİD'e karşı hava operasyonuna başladı.
G.B karşı koymak istemiş, bu sırada G.B'nin eli saldırganın elindeki jiletle yaralanmıştı. Polis Yasin T'yi güvenlik kamera görüntülerinden yola çıkarak yakaladı.
Şırnak’ın Cizre ile Güçlükonak ilçelerinde bulunan Küpeli ve Kilise dağlarında askeri hareketlilik devam ediyor.
Hakkari-Çukurca Karayolu'nda çıkan çatışmada PKK’nın sözde Hakkari bölge sorumlusunun öldürüldüğü bildirildi.
Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı, Zekeriya Öz ve Celal Kara'nın iadesi için Dışişleri Bakanlığı'na gönderilmek üzere Adalet Bakanlığı'na 'difüzyon mesajı*' yolladı.
TSK Diyarbakır'da çıkan çatışmada bir askerin şehit olduğunu açıkladı.
Bursa'da geçen ay meydana gelen trafik kazasında iki TIR’ın arasında ezilen otomobilde yaşamlarını yitiren Mustafa Alpaslan ve eşi Zişan Güner Alpaslan'ın yakınları, kazayı görenlerin mahkemede tanık olmak üzere kendilerine yardımcı olmalarını istedi.
Genelkurmay Başkanlığı, Şırnak, Hakkari ve Bingöl'de 20 teröristin teslim olduğunu, Iğdır'da çıkan çatışmada bir teröristin öldürüldüğünü açıkladı.
Kars’ın Sarıkamış ilçesinde zırhlı askeri araca PKK’lı teröristlerce düzenlenen bombalı saldırıda 3 asker yaralandı.
Diyarbakır Emniyet Müdürlüğü ekipleri, canlı bomba eyleminde bulunmak üzere kente geldiği iddia edilen 1 şüpheliyi gözaltına aldı.
Ankara Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin Ankara merkezli 4 ilde terör örgütü IŞİD'e yönelik düzenlediği operasyonda 12 kişi gözaltına alındı.
Tunceli'de seyir halindeki özel harekat polislerine ait aracın geçişi sırasında bomba yüklü araç patlatıldı. Saldırıda 1 polis memuru yaralandı.
TSK'dan yapılan açıklamada Şırnak kırsalında F-16 uçağı ile Bölücü Terör Örgütü hedeflerine, hava harekâtı düzenlendiği belirtildi.
İzmir'in Bornova İlçesi'ndeki Çamdibi Polise Merkezi'nin arka kısmında park halindeki araçların altına bırakılan iki adet bomba 15 dakika arayla patladı.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Ülke kesinlikle hükümetsiz kalmamalı" şeklinde açıklama yaptı.
Erdoğan, Org. Necdet Özel için düzenlenen madalya töreninde konuştu
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, bir süredir tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden sanatçı Fikret Otyam için Ankara Çağdaş Sanatlar Merkezi'nde düzenlenen törene katıldı.
Resmi temaslarda bulunmak üzere bugün Türkiye'de olması beklenen İran Dışişleri Bakanı Cevad Zarif'in ziyaretini ertelediği öğrenildi.
Reuters’ın haberine göre İstanbul Sultanbeyli'de bulunan polis merkezine yapılan bombalı saldırı ile sonrasında düzenlenen silahlı saldırıları PKK üstlendi.
TÜSİAD : Terör örgütlerinin saldırılarına bir an önce son vermesi için yapılan tüm çağrılara katılıyor, şiddet ve terörü bir kez daha kınıyoruz.