Suruç’ta katliamda ölenlerin kimlikleri belli oldu, 32 cenazeden 5’i gönderildi
Taksim'de, Şanlıurfa'nın Suruç ilçesinde 30 kişinin öldüğü 104 kişinin yaralandığı saldırıyı protesto etmek isteyen eylemci gruba polis müdahale etti.
Şanlıurfa Suruç'ta meydana gelen patlamada ölenlerin isimleri belli oldu. İşte Suruç'ta hayatını kaybedenlerin ve yaralananların isimleri.
GENELKURMAY Başkanlığı, bölücü terör örgütü mensupları tarafından Adıyaman’da jandarmaya uzun namlulu silahlarla ateş açılması üzerine çatışma çıktığını ve operasyon başlatıldığını duyurdu.
Şanlıurfa'nın Suruç İlçesi'ndeki Amara Kültür Merkezi önünde patlama meydana geldi. Saat 17.00 itibariyle ölü sayısının 30'a çıktığı açıklandı.
Şanlıurfa'nın Suruç ilçesinde meydana gelen terör saldırısının ardından, İzmir'de düzenlenmesi planlanan konserler iptal edildi. Saldırı nedeniyle TRT de yayın akışında değişikliğe gitti.
Şanlıurfa'nın Suruç İlçesi'nde gerçekleştirilen canlı bomba saldırısında 28 kişinin ölmesi, 100'e yakın kişinin yaralanması tüm ülkeyi üzüntüye boğdu.
Şanlıurfa Suruç'ta 11 Nisan semtinde, Amara Kültür merkezinin bahçesinde meydana gelen patlama dış basında da yer aldı.
Kızılay, Suruç'ta yeterli kan stoku bulunduğunu duyurdu.
Sosyal medyada Vali İzzettin Küçük'e büyük tepki: 'Şanlıurfa'da IŞİD'li var mı?'
Şanlıurfa'nın Suruç İlçesi'ndeki Amara Kültür Merkezi önünde patlama meydana geldi. HDP Suruç İlçe Başkan Yardımcısı İsmail Kaplan, Kobani'de de bir intihar saldırısı yaşandığını iddia etti.
İçişleri Bakanlığı Şanlıurfa'nın Suruç ilçesindeki patlamaya ilişkin açıklama yaptı.
Şanlıurfa'nın Suruç İlçesi'nde Amara Kültür Merkezi'ndeki patlamanın nedeni konusunda bölgeden gelen son iddia, patlamaya bir canlı bombanın neden olduğu yolunda.
Fidye için kaçırılan işadamı Mehmet Turgut'u öldürdükleri iddiasıyla gözaltına alınan aralarında işadamının şoförleri Fatih Ç. ile Serkan D.'nin bulunduğu 8 şüpheli çıkarıldıkları nöbetçi mahkemece tutuklandı.
Suruç'ta kan ihtiyacı yaşanıyor.
Şanlıurfa Suruç İlçesi'ndeki Amara Kültür Merkezi önünde patlama meydana geldi.
Bayramda tatilinde trafik kazalarında ve serinlemek için denizlere ve göllere kiren kişilerin boğulması sonucu 100'den fazla kişi hayatını kaybetti.
Ankara İdare Mahkemesi, günde 1.5 milyon İzmirlinin kullandığı toplu taşıma sistemi ile ilgili kritik bir karar verdi.
Muğla'nın Bodrum ilçesinde bir deprem meydana geldi.
Nüfus kayıt sistemine göre son 5 yılda 67 ilin nüfusu arttı, 14 ilin nüfusu ise geriledi.
Genelkurmay Başkanlığı kaçak yollarla Türkiye’ye ve Suriye’ye geçmeye çalışan 514 kişinin yakalandığını bildirdi.