19 Mayıs Atatürk'ü anma ve Gençlik Bayramı yurdun dört bir yanında kutlanmaya başlandı, bu yıl Anıtkabir'de bir ilk yaşanacak.
MİT'in Genelkurmay’a 'paralel' olarak nitelenen ve aralarında iki generalin bulunduğu 1200 kişilik bir liste gönderdiği iddia edildi.
Fatih Sultan Mehmet Köprüsü (FSM) Anadolu - Avrupa yönünde köprü çıkışında trafik kazası meydana geldi.
Kapadokya yolunda midibüs kaza yaptı: 1 öğretmen öldü, 15 öğrenci yaralı.
Atatürk'ten Bandırma vapurunun kaptanına: 'Düşman görürseniz gemiyi en yakın sahile oturtunuz!'
CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Prof. Dr. Süheyl Batum’u telefonla arayarak, annesi Rezzan Gülöz Batum’un hayatını kaybetmesi nedeni ile başsağlığı diledi.
Meral Akşener'e yönelik iddiaları nedeniyle tepki çeken Latif Erdoğan, 'Paralel Yapı Soruşturması' ve kaset iddialarıyla ilgili tanık sıfatıyla ifade verdi.
Bilecik-Osmaneli Karayolu'nda içerisinde açık cezaevinde kalan hükümlülerin de bulunduğu minibüs, TIR ile çarpıştı.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Samsun'da Cumhuriyet Meydanı'ndaki toplu açılış töreninde halka hitap etti.
Sesi Çok Güzel yarışması ile ortaya çıkan Mutlu Kaya evinde başından silahla vuruldu.
Coşkunöz Metal işçileri: 'Bizimle görüşen patron ağladı'
İstanbul Üniversitesi'nde İbrahim Kaypakkaya anması yapmak isteyen öğrencilerle polis arasında arbede çıktı.
Saray'dan HDP ve Mursi açıklaması
Ankara Cumhuriyet Başsavcılığının, 2010'daki KPSS'de usulsüzlük iddialarına ilişkin soruşturması kapsamında, şüphelilerden eski ÖSYM Başkanı Ali Demir'e getirilen adli kontrol şartları, itiraz üzerine kaldırıldı.
Geçtiğimiz günlerde yaşamını yitiren Evren'in, yıllardır yaşamına son vermek istediği, ancak kızları ve doktoru tarafından bu isteğinin engellendiği iddia edildi.
KÜTAHYA’nın Domaniç ilçesinde yapımı devam Hidroelektrik santralinin (HES) tünel inşaatında göçük meydana geldi.
Eski Genelkurmay Başkanı Emekli Orgeneral İlker Başbuğ, Yargıtay Cumhuriyet Başsavcılığı’nın Ergenekon Davası’na ilişkin tebliğnamesini değerlendirdi.
Mert'i yaralayan deneyde öğretmene 1 yıl hapis istemi.
Bakan Ömer Çelik HDP saldırılarını aydınlatmak için özel bir birim kurulduğunu söyledi.
Ömer Çelik ve Yalçın Akdoğan Adana ve Mersin'deki HDP binalarına bombalı saldırıyı kınadı.
Ömer Çelik Adana ve Mersin'deki HDP binalarına bombalı saldırıyı kınadı.