Anayasa Mahkemesi Başkanı Haşim Kılıç: 'Korku iklimi herkesi etkiliyor. Gazeteciler dirensin, pes etmesin'...
Erdoğan'ın, 'Medyaya hakaret özgürlüğü asla verilmemeli. İnternete olan karşıtlığım her geçen gün daha da artıyor' dediğini belirtti.
Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanlığında öğle saatlerinde yangın paniği yaşandı.
Taraf gazetesinde haberi hazırlayan Ayfer Çalıkıran'ın bu haber nedeniyle çeşitli tehditlere maruz kaldığı iddia edildi.
Kurban Bayramında yurdun kuzey kesimlerinin çok bulutlu ve aralıklı hafif yağmurlu, güney kesimlerinin ise açık ve güneşli geçmesi bekleniyor.
'Mısır çarşısı' davasında Pınar Selek hakkında yakalama kararı kaldırıldı.
Diyanet İşleri Başkanlığı, Türkiye çapında il il bayram namazı saatlerini açıkladı.
Tezkere jet hızıyla resmileşti. Resmi Gazete’de yayımlanması için Cuma gününün beklenmeyip mükerrer sayıda yayımlanması ve gece yarısı itibariyle yürürlüğe girmesi dikkat çekti.
İstanbul itfaiyesinde gözaltına alınan ve önceki gün adliyeye sevk edilen 10 kişiden 5’i tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Hüseyin Üzmez sağlığına kavuşunca kalan 4 yıl 7 ay 4 gülük cezasını çekmek üzere yeniden cezaevine girecek.
Meclis'ten geçen Irak ve Suriye tezkeresi yurdun çeşitli noktalarında protesto edildi.
Erdoğan, Musul’da Türk vatandaşlarının kurtarılması operasyonunda görev alan MİT mensuplarına takdirname verdi.
Mecliste tezkere için elektronik cihaz ile yapılan açık oylamaya 396 milletvekili katıldı. Irak ve Suriye tezkeresi, 98 ret oyuna karşı 298 oyla kabul edildi.
TBMM'de Irak ve Suriye'deki örgütlerden Türkiye'ye yönelebilecek saldırıların bertaraf edilmesini öngören Başbakanlık tezkeresi görüşülüyor.
İptalle TİB başkanının talimatıyla 4 saatte site kapatma ve internet trafik bilgilerini toplama yetkisi yargı kararıyla kaldırılmış oldu.
Aksaray'da iddiaya göre hatalı sollama sonucu meydana gelen trafik kazasında 3 kişi öldü 4 kişi de yaralandı.
IŞİD işgali altındaki Kobane'den Türkiye'ye sığınan mültecilerin sınırda bekleyen araçlarının IŞİD militanları tarafından çalınması İHA kameralarına yansıdı.
Barış Anneleri İstanbul Meclisi üyeleri ve birçok yurttaş, IŞİD'in Kobane'ye dönük saldırıları ve Türkiye'nin IŞİD'e desteğini protesto etmek amacıyla AKP Bağcılar ilçe binasını işgal etti.
Kurban bayramı öncesinde trafik hizmetlerinde yeni bir dönem başladı...
TEM Otoyolu'nun Bolu kesiminde Ankara istikametine doğru araç yoğunluğu yaşanırken, araçlar gişelerden beklemeden geçti.
Bir grup kadın Boğaziçi Köprüsü'de trafiği kesip tezkere karşıtı pankart astı...