loading
close
SON DAKİKALAR

Gündoğarken ve Kuzguncuk Sanat Tiyatrosu mayısta KarmaDrama’da

Gündoğarken ve Kuzguncuk Sanat Tiyatrosu mayısta KarmaDrama’da
Tarih: 10.05.2021 - 11:22
Kategori: Kültür & Sanat

KarmaDrama mayıs ayında Gündoğarken ve Kuzguncuk Sanat Tiyatrosu’nu ağırlayacak. Topluluk, tüm çekimleri ve kayıtlarını kendi sahnesinde gerçekleştirdiği, canlı ve bant yayınlarını da @karmadramasahne adıyla yer aldığı kendi YouTube kanalından yapıyor.

2009 yılında kurulan, 2014 yılından beri Kadıköy’de sahneye dönüştürülen mekânında faaliyetlerini sürdüren KarmaDrama’nın etkinlikleri devam ediyor. Topluluğun mayıs ayı etkinlikleri çevrimiçi yayınla KarmaDrama Online’da yer alacak.

Topluluğun ilk konuğu Kuzguncuk Sanat Tiyatrosu olacak. Her yaşa uygun masalların izleyiciyle buluşacağı “Masal Bahane” etkinliği 10 Mayıs 2021 Pazartesi saat 21.00’de başlayacak.

KarmaDrama, nisan ayında ilk canlı yayın konuğu olan Gündoğarken’i bu ay da misafir edecek. Gündoğarken “Hâl ve Gidiş” adında yeni sahne performanslarıyla 14 Mayıs 2021 Cuma saat 21.00’de dinleyiciyle buluşacak.

KarmaDrama mayıs ayının devamında ve daha sonraki aylarda da etkinliklerine hem kendi sahnesinde seyircisiyle yüz yüze hem de canlı ve bant yayınlarıyla devam edecek. Topluluk söyleşi, oyun, konser ve çeşitli etkinliklere ev sahipliği yapacak.

Yayınlar YouTube kanalında

KarmaDrama’nın etkinliklerinden haberdar olmak ve bilet almak için; www.karmadramaonline.com adresi ziyaret edilebilir.

Yayınları izlemek ve etkinliklerden anında haberdar olmak içinse topluluğun @karmadramasahne adıyla yer aldığı kendi YouTube kanalı takibe alınabilir.

Kaynak : Kültür Servisi

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları