loading
close
SON DAKİKALAR

'Günebakan Yerel Yönetim Hizmetleri Ödülleri' sahiplerini buldu

'Günebakan Yerel Yönetim Hizmetleri Ödülleri' sahiplerini buldu
Tarih: 25.02.2019 - 14:25
Kategori: Yerel

Doğu - Batı Trakya Belediyeler (Trakyakent) Birliği'nin düzenlediği "Günebakan Yerel Yönetim Hizmetleri Ödülleri" juri üyelerinin değerlendirmeleri sonucunda başarılı bulunan belediyelere törenle verildi.

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi'nden sonra yarışmaya en çok projeyle yarışmaya katılım sağlayan Büyükmandıra Belediyesi altı projeyle dikkat çekti.

Kategorisinde birinci olan Büyükmandıra Belediyesi'nin ödülünü Belediye Başkanı Sertaç Balyemez aldı. Ödülü aldıktan sonra basın mensuplarına açıklamada bulunan Balyemez şunları söyledi; "Bizim için çok önemli ve anlamlı bir ödül almış bulunuyoruz. Büyükmandıra Belediye'miz bu ödülle birlikte tarihinde ilk defa bir yarışmadan ödül almıştır. Ödülü almak da Belediye Başkanı olarak şahsımın döneminde gerçekleşmesi bizleri çok mutlu etti. Almış olduğumuz ödülü Büyükmandıra Halkımız adına alıyorum. Çünkü Büyükmandıra Halkımız her zaman her şeyin en iyisine layıktır. Ben ve tüm belediye çalışanlarımız halkımızın mutluluğu için gece-gündüz demeden çalışıyoruz. Biz, belediye olarak bu önemli ve anlamlı yarışmaya toplamda altı projeyle katılım sağladık. Tüm projelerimiz birbirinden değerli, önemli ve halkımız tarafından rağbet gören projelerimizdir" dedi.

Trakyakent'in düzenlediği Günebakan Yerel Yönetimler Hizmet Ödüllerinin bağımsız Juri Üyelerinin isimleri ve unvanları şu şekilde belirlenmiştir. 

MEF Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Muhammed Şahin,

Trakya Üniversitesi Prof. Dr. Ali Muhammed Bayraktaroğlu,

Namık Kemal Üniversitesi Prof. Dr. Neşe Atik,

Yeni Yüzyıl Üniversitesi Dr. Aydan Şentürk,

Kırklareli Üniversitesi Dr. Ali Çakır, Beykent Üniversitesi

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Başkan Danışmanı Dr. İpek Elif Atayman,

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Dr. Kaan Gaytancıoğlu

İşte ödül töreninden karaler: 

 

 

 

 

 

 

 

                 

 

Kaynak : Vişne Haber Ajansı-www.istanbulgercegi.com

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları