loading
close
SON DAKİKALAR

Gürkan Köse'den Çorlu tren faciasının yıl dönümü için mesaj: Acılarımız hep taze! Unutturmam!

Gürkan Köse'den Çorlu tren faciasının yıl dönümü için mesaj: Acılarımız hep taze! Unutturmam!
Tarih: 07.07.2019 - 09:13
Kategori: Yurt

Çorlu tren faciasında kızı Sena Köse'yi yitiren Gürkan Köse, facianın yıl dönümü için paylaştığı mesajında, "8 Temmuz 2018 Çorlu'da bir facia yaşadık... Bir gün kaldı... Acılarımız hep taze! Unutturmam!" ifadelerini kullandı.

Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde 8 Temmuz 2018 tarihinde, 25 kişinin hayatını kaybettiği ve 328 kişinin yaralandığı tren faciasının üzerinden bir yıl geçti.

Faciada 16 yaşındaki kızı Sena Köse'yi kaybeden Gürkan Köse, facianın yıl dönümü için sosyal medya hesabı üzerinden bir paylaşımda bulundu.

Köse, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, "8 Temmuz 2018 Çorlu'da bir facia yaşadık... Bir gün kaldı... Acılarımız hep taze! Unutturmam!" ifadelerini kullandı.

FACİADA YAŞAMINI YİTİREN 25 CAN İÇİN HATIRA ORMANI

Öte yandan faciada hayatını kaybeden 25 vatandaş için Uzunköprü Belediyesi tarafından bugün anma programı düzenleyecek. Program kapsamında ilk olarak, hayatını kaybeden vatandaşlar için Muradiye Camii’nde öğle namazı öncesi mevlid okutulacak. Ardından Ördekli Göl Mesire Alanı’nda oluşturulacak alana 50 adet fidan dikimi yapılacak. Faciada hayatını kaybeden 25 vatandaş anısına oluşturulan hatıra ormanı, fidanlara takılacak isimlerle yaşayacak.

Kaynak : Vişne Haber Ajansı-www.istanbulgercegi.com

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları