loading
close
SON DAKİKALAR

Gürsel Tekin Hatıra Ormanı Törenine Katılacak

Gürsel Tekin Hatıra Ormanı Törenine Katılacak
Tarih: 11.02.2012 - 18:40
Kategori: Özel Haberler

CHP Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin, Cumhuriyet Halk Evleri’nin Örnek Davranışı olan Hatıra Ormanı törenine katılacak.

Van depreminde hayatını kaybetmiş yurttaşlarımızın anısını yaşatacak olan  Hatıra Ormanı, 28 Ocak Cumartesi günü saat 12:00’de Büyükçekmece’de CHP Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin’in katıldığı açılış töreniyle gerçekleştirilecek.
Toplumsal Eğitim ve Gelişim Derneği Türkiye’ye örnek olacak bir çalışma yapıyor. Başkanlığını CHP genel başkan yardımcısı Gürsel Tekin’in yaptığı dernek “Hatıra Ormanı” ile Van depreminde hayatını kaybetmiş yurttaşlarımızın anısını yaşatacak.

Zeytin fidanlarının dikileceği bu ormanın açılış töreninin sunuculuğunu Atilla Saral yapacak.  İş, sanat ve cemiyet hayatının önde gelen isimlerinin katılacağı “Hatıra Ormanı” açılış töreni 28 Ocak Cumartesi günü saat 12:00’de Büyükçekmece’de gerçekleştirilecek. 

Toplumsal Eğitim ve Gelişim Derneği’nin verdiği bilgiye göre, tüm Dünya’da insanlara aynı mesajı veren, barışın, kardeşliğin simgesi olan zeytin dalları Hatıra Ormanı’nda can buluyor. Kardeşlik duygularını güçlendirmek,  hayatını kaybetmiş insanlarımızın unutulmadığını gösteren birlik ve beraberlik örneği dikilecek her fidanla biraz daha büyüyecek. Tüm ülkemizi derinden etkileyen, ülkemiz insanlarının birbirine olan bağlılığını ve kardeşliğini bir kez daha gösterdiği zor günlerde, barışın simgesi olan ‘’zeytin fidanı hatıra ormanı’’ etkinliği tüm halkımızın katılımına açıktır.

Açıklamada, Cumhuriyet Halk Evleri hakkında da bilgi verilerek şöyle denildi; Cumhuriyet Halk Evleri, Halkın gereksinimlerine yönelik çeşitli eğitim ve hizmetler üreten, ihtiyaç sahiplerinin yerinde hizmet almasını sağlamak amacıyla kurulmuş sosyal bir oluşumdur. Cumhuriyet Halk Evleri, hiçbir ayrım gözetmeksizin herkese açık, ücretsiz ve eşit hizmet anlayışı ile işleyişini yerinden yönetim yaklaşımıyla sürdürmektedir.

Eğitim ve danışmanlık hizmetleri, bölge halkından gelen talepler doğrultusunda Yönetim Kurulu tarafından belirlenen bir program çerçevesinde yürütülür.
 
Cumhuriyet Halk Evleri 'nin bulunduğu bölge halkı, duyurulan eğitimlerden ve hizmetlerden hiç bir ücret ödemeden yararlanır”

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları